Inflable bungee run azteca

Inflable bungee run azteca

MESURES DE LA INSTAL·LACIÓ:
 • Llarg:10 mts.
 • Ample: 8,5 m.
 • Alçada: 4 mts.
 • Per a nens i nenes de 6 a 99 anys.
 • Pes màxim de càrrega: 300 kg.
 • Usuaris simultanis: 4 persones.

Aquest inflable bungee run, és l’alternativa de canvi perfecte per al nostre exitós Tragaboles. Un inflable de competició i esportiu, que et farà córrer i ser el més fot, per aconseguir els 4 daus del teu color.

En aquest inflable especial, tindràs que utilitzar tota la teva força corporal i motriu, per tal d’estirar l’arnès, que juntament amb una goma elàstica, t’estirarà cap endarrere, impedint que puguis avançar.

Només si aconsegueixes avançar, hauràs de córrer per agafar un per un, tots els daus del teu color i ficar-los dins de la cistella que trobaràs al darrera teu.

Deu mestres de recorregut, estirats per la goma elàstica i la repetició de 4 veces la mateixa acció, per ser el primer, de les quatre persones que jugaran alhora.

Un inflable divertit bungee run, original i diferent, que et presenta Plus Arts per a nens des de els 6 anys, fins adults dels 99, podent variar la força de la goma i la intensitat, aconseguint, així que s’adapti a totes les edadts i cadascun tingui un nivell més complicat.

No et quedis sense provar-ho, perquè una vegada pugis, no voldràs baixar, i es que tan divertit com addictiu.

Com tots els nostres inflables, ha sigut construït complint amb tota la normativa UNE i confeccionat amb els millors materials del mercat, aconseguint així un inflable de gran qualitat i segur per a tots els nostres participants.

Nens contra nens, adults contra adults, nens contra pares, hi ha mil opcions possibles, no et quedis sense provar-ho.

Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís
 • Si no pertanys a aquesta zones, posa't en contacte amb nosaltres per telèfon

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Inflable selva

  Inflable selva

  L’inflable la selva és un castell inflable de forma quadrada que disposa d’animals inflables en el seu interior, que faran d’obstacles per a què els nens i nenes de 3 a 5 anys puguin jugar i passar-s’ho molt bé.

  Inflable Standard

  Veure més
 • Inflable camp de futbol

  Inflable camp de futbol

  Per a jugar a futbol disposem de l’inflable esportiu camp de futbol, per a poder realitzar partits de 3x3, 4x4 o 5x5. Un inflable esportiu ideal per a delimitar l’espai de joc del partit de futbol.

  Inflable Standard
  Veure més
 • Inflable edat de gel

  Inflable edat de gel

  L’inflable play ice o castell inflable de l’edat de gel és un dels inflables infantils més divertits on els nens hi trobaran personatges en el seu interior de la pel·lícula Ice Age. El lloguer del castell inflable és ideal per a festes infantils!

  Inflable Standard

  Veure més