Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Inflable gladiadors



Lluita de gladiadors

MEDIDAS DE LA INSTALACIÓN: 
 • Largo: 7 mts.
 • Ancho: 6 mts.
 • Altura: 4 mts.
 • Para niños y niñas de 6 a 99 años.
 • Peso máximo de carga: 300 kg.
 • Usuarios simultáneos: 2 personas.

L’inflable gladiadors és un inflable per jugar a simular una lluita de gladiadors, sobre un inflable tou i preparat per a garantir el joc en les millors condicions i seguretat.

Es realitzaran partides de dos participants, que hauran de pujar a l’inflable sense sabates, situant-se primerament a sobre de les peanes alçades que conté el propi inflable. Una vegada estiguin a sobre, el monitor que dinamitzarà l’activitat, els donarà una barra de goma escuma a cada un dels jugadors, i així que es doni el tret de sortida per iniciar la partida, els jugadors hauran de moure les barres d’escuma per fer caure al jugador contrincant. Qui guanyarà? El que aconsegueixi mantenir l’equilibri i el que no caigui del pòdium inflable.

Lloguer inflable de gladiadors

Una activitat inflable de lluita de gladiadors dirigida per un monitor de Plus Arts que dinamitzarà l’inflable per tal d’oferir als participants un inflable esportiu per jugar de manera pacífica i aconseguint la màxima diversió amb l’inflable gladiadors.

Es tracta d’un joc inflable divertit per a joves i adults, que inclús pot ser genial per a incorporar-lo dins de gimcanes del humor amarillo i tot tipus d’esdeveniments per adolescents, joves, i empreses.

A l’inflable gladiadors hi podran pujar nens i nenes a partir de 6 anys, amb l’objectiu de garantir la màxima seguretat per a tots els usuaris partícips de l’activitat. Els nens i nenes més petits d’aquesta edat no hi podran pujar, ja que es considera que físicament no estan preparats per a caure d’una alçada com la que es proposa en els pòdiums de l’inflable lluita de gladiadors.

Contractar l’inflable gladiadors per a escoles i festes fi de curs és perfecte, així com també per a festes majors, gimcanes del humor amarillo per a joves i també per a team buildings d’empresa. L’activitat inflable lluita de gladiadors és un inflable divertit i molt emocionant per a tot tipus de festes i esdeveniments.



Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís
 • Si et trobes fora d'aquestes zones, truca'ns i explica'ns la teva proposta

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Inflable circ

  Inflable circ

  L’inflable del circ és un dels inflables més bonics i més vistosos. És un castell inflable de la temàtica del circ que convidarà a pujar i gaudir d’una bona estona dels obstacles del seu interior i del gran tobogan.

  Inflable Standard

  Veure més
 • Recinte inflable

  Recinte inflable

  El recinte inflable que us presentem té unes mides de 12x10metres, i està pensat per a poder realitzar un munt d’activitats en el seu interior. Es tracta d’un recinte inflable rectangular, que disposa d’una entrada en forma d’arc.

  Inflable Standard

  Veure més
 • Inflable tecnològic

  Inflable tecnològic

  L’inflable tecnològic d’última generació, ens ofereix una activitat divertida, simulant una Central Nuclear, on els jugadors hauran d’apagar les llums de colors que aniran apareixent en el inflable tecnològic. Un inflable per a tot tipus de festes i esdeveniments, i genial per a jugar nens i adults.

  Inflable Especial

  Veure més