Inflable pingüins

Inflable punteria pingüins

MESURES DE LA INSTAL·LACIÓ:
 • Llarg: 3,6 mts.
 • Ample: 1,5 m.
 • Alçada: 2,7 mts.
 • Per a nens i nenes de 3 a 99 anys.
 • Pes màxim de càrrega: -- kg.
 • Usuaris simultanis: De 2 a 4 persones.

Us presentem un inflable diferent, original i molt nou, ple de possibilitats on els participants tindran que fer punteria per poder enderrocar uns floquets de neu que flotaran a sobre dels caps dels pingüins per a que puguin caure, ja sigui amb pilotes, amb fletxes i amb tir amb arc.

Fins i tot fent punteria amb grans anelles de colors, per introduir-los dintre dels caps dels pingüins.

Fes una competició sana amb els teus adversaris per veure qui és el primer en enderrocar un floquet de neu o introduir una anella en el coll d’un dels pingüins, dintre d’aquest inflable tan especial i diferent.

Un inflable construït a propòsit per Plus Arts, sent únic en tota Espanya.

Una vegada més, volent oferint un inflable diferent, que no sigui el típic de salt, hem creat aquest divertit inflable de punteria, que també es converteix en un inflable esportiu, per a totes les edats, i es que podran jugar des de nens dels 3 anys fins a adults que vulguin provar la seva punteria.

Un inflable de petites dimensions, però molt cridaner que serveix per a totes les èpoques de l’any, però molt pensat per al Nadal. On es podrà utilitzar als parcs de nadal, com a proposta de joc gegant, o en fires de nadal, on els comerciants vulguin oferir a aquelles persones que facin punteria algun tipus de descompte, regal o obsequi.

Un inflable que farà que tothom vulgui participar i mirar com la resta participa, esperant a que tothom que hi llenci, tingui sort i pugi enderrocar el floquet de neo o introduir l’anella.

Com si d’un joc de fira es tractés, amb una temàtica de neu i nadalenca, els pingüins ens oferiran poder jugar i passar-ho bé.

Pregunteu-nos per totes les opcions i veure com si es contracta durant varies hores, cada hora podrem canviar el mètode de joc, per a que els participants, amb un sol inflable, puguin jugar fins a 3 formes diferents.

Aquest inflable ha sigut construït en Espanya, complint amb tota la Normativa Europea d’Inflables, per a que tothom que jugui, pugui fer-ho de la forma més segura possible i amb els millors materials del mercat.

Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís
 • Si no pertanys a aquesta zones, posa't en contacte amb nosaltres per telèfon

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Inflable bola de neu

  Inflable bola de neu

  L’inflable bola de neu és un inflable ideal per a utilitzar com a decoració en interior o exterior. També és un inflable genial per utilitzar-lo com a photocall o cabina de fotos, o com inflable per jugar en el seu interior. Un inflable bola de neu amb múltiples funcions.

  Inflable Especial
  Veure més
 • Inflable hipòdrom

  Inflable hipòdrom

  L’hipòdrom inflable de Plus Arts és una proposta per a què gaudeixin quatre jugadors al mateix temps. És un inflable pensat per a nens i nenes de 3 a 12 anys d’edat.

  Inflable Especial
  Veure més
 • Inflable castell bebes

  Inflable castell bebes

  El castell inflable que es presenta és el Gran Castell Súper XXL amb rampa tobogan. És un castell inflable per als nens i nenes més petits, de 0 a 5 anys d’edat.
  Inflable Standard per a nens de 0 a 5 anys
  Veure més