Inflable pingüins

Inflable punteria pingüins

MESURES DE LA INSTAL·LACIÓ:
 • Llarg: 3,6 mts.
 • Ample: 1,5 m.
 • Alçada: 2,7 mts.
 • Per a nens i nenes de 3 a 99 anys.
 • Pes màxim de càrrega: -- kg.
 • Usuaris simultanis: De 2 a 4 persones.

Us presentem un inflable diferent, original i molt nou, ple de possibilitats on els participants tindran que fer punteria per poder enderrocar uns floquets de neu que flotaran a sobre dels caps dels pingüins per a que puguin caure, ja sigui amb pilotes, amb fletxes i amb tir amb arc.

Fins i tot fent punteria amb grans anelles de colors, per introduir-los dintre dels caps dels pingüins.

Fes una competició sana amb els teus adversaris per veure qui és el primer en enderrocar un floquet de neu o introduir una anella en el coll d’un dels pingüins, dintre d’aquest inflable tan especial i diferent.

Un inflable construït a propòsit per Plus Arts, sent únic en tota Espanya.

Una vegada més, volent oferint un inflable diferent, que no sigui el típic de salt, hem creat aquest divertit inflable de punteria, que també es converteix en un inflable esportiu, per a totes les edats, i es que podran jugar des de nens dels 3 anys fins a adults que vulguin provar la seva punteria.

Un inflable de petites dimensions, però molt cridaner que serveix per a totes les èpoques de l’any, però molt pensat per al Nadal. On es podrà utilitzar als parcs de nadal, com a proposta de joc gegant, o en fires de nadal, on els comerciants vulguin oferir a aquelles persones que facin punteria algun tipus de descompte, regal o obsequi.

Un inflable que farà que tothom vulgui participar i mirar com la resta participa, esperant a que tothom que hi llenci, tingui sort i pugi enderrocar el floquet de neo o introduir l’anella.

Com si d’un joc de fira es tractés, amb una temàtica de neu i nadalenca, els pingüins ens oferiran poder jugar i passar-ho bé.

Pregunteu-nos per totes les opcions i veure com si es contracta durant varies hores, cada hora podrem canviar el mètode de joc, per a que els participants, amb un sol inflable, puguin jugar fins a 3 formes diferents.

Aquest inflable ha sigut construït en Espanya, complint amb tota la Normativa Europea d’Inflables, per a que tothom que jugui, pugui fer-ho de la forma més segura possible i amb els millors materials del mercat.

Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Elefants Inflables

  Elefants Inflables

  Els elefants inflables estan disponibles per als esdeveniments més espectaculars. Espectacles, concerts, cavalcades de nadal, passa carrers, festes del circ... Els elefants il·luminats són ideals per animacions itinerants de carrer, ja que lluiran des de lluny.

  Inflable Especial Decoratiu

  Veure més
 • Inflable edat de gel

  Inflable edat de gel

  L’inflable play ice o castell inflable de l’edat de gel és un dels inflables infantils més divertits on els nens hi trobaran personatges en el seu interior de la pel·lícula Ice Age. El lloguer del castell inflable és ideal per a festes infantils!

  Inflable Standard

  Veure més
 • Inflable camp de futbol

  Inflable camp de futbol

  Per a jugar a futbol disposem de l’inflable esportiu camp de futbol, per a poder realitzar partits de 3x3, 4x4 o 5x5. Un inflable esportiu ideal per a delimitar l’espai de joc del partit de futbol.

  Inflable Standard
  Veure més