Inflable pol nord

Inflable pol nord

MESURES DE LA INSTAL·LACIÓ:
 • Llarg: 6 mts.
 • Ample: 7 mts.
 • Alçada: 4 mts.
 • Per a nens i nenes de 3 a 12 anys.
 • Pes màxim de càrrega: 500 kg.
 • Usuaris simultanis: 8 persones.

L’inflable Pol Nord, és un inflable infantil de forma quadrada, amb una temàtica més àrtica, que acompanya perfectament qualsevol época de l’any, i molt més al Nadal, ja que entre el seus dibuixos i colors, ens transmet el fred de l’hivern.

És un inflable de molt grans dimensions, fa 6 metres d’amplada per 7 metres de llargada, i una alçada de 4 metres on hi ha un gran arc d’entrada amb el cap d’un os blanc, que ens dona la benvinguda.

Un espai molt ampli de salt, amb tot de dibuixos en el seu interior i exterior com pingüins, rens, foques, conills, llops, i fins I tot un i una esquimal.

Es tracta d’un castell inflable pla, amb reixes als laterals per a què sigui un inflable molt segur i els nens i nenes puguin estar sempre vigilats pels adults des del seu exterior. A part, de tots els obstacles que hi ha al interior, hi podem comptar també un un tobogan al ben mig de l’inflable, de no massa alçada, pensar per als més petis de la casa.

A part, en el seu interior hi ha una bola gegant, un pirulo, un cercle per passar pel mig i un gran rudolf per tal de posar-se a sobre i saltar amb ell.

Aquest inflable que és ideal per a parcs de nadals, fires de nadal, etc, té un seguit de colors que ens recorda a la nit d’hivern, a través del lila i el blanc que simula tota la nei a sobre de l’inflable. Així com el tobogan, que ens recorda un iglú dels esquimals de l’entrada.

Un inflable pensat per a nens dels 3 als 12 anys, per a que tots, puguin jugar en el seu interior.

Els materials que s’han utilitzat per a la fabricació de l’inflable pol nord són materials d’alta qualitat. A més, l’inflable disposa d’un tractament ignífug i certificat M-2, que són els que s’utilitzen expressament per al muntatge de parcs infantils. Es tracta d’un inflable infantil que compleix amb la normativa europea d’inflables per a garantir el bon funcionament d’aquest, així com també, la seguretat de tots els participants, que és el principal objectiu.

Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Inflable tecnològic

  Inflable tecnològic

  L’inflable tecnològic d’última generació, ens ofereix una activitat divertida, simulant una Central Nuclear, on els jugadors hauran d’apagar les llums de colors que aniran apareixent en el inflable tecnològic. Un inflable per a tot tipus de festes i esdeveniments, i genial per a jugar nens i adults.

  Inflable Especial

  Veure més
 • Inflable futbolí humà amb barres

  Inflable futbolí humà amb barres

  Us portem l’inflable esportiu més divertit: l’inflable futbolí humà amb barres, per a què puguin jugar 12 persones, 6 jugadors per equip: un porter, tres defenses i dos davanters.

  Inflable Especial

  Veure més
 • Recinte inflable Marí

  Recinte inflable Marí

  El recinte inflable marí és una estructura inflable per delimitar espais infantisl, així com realitzar activitats, tallers, etc.
  El recinte inflable te unes mides de 12x10 metres, ideal per realitzar ludoteques per nens i activitats infantils. El recinto inflable, disposa al seu interior un espai especial delimitat, on es poden fer d'altres activitats a la mateixa hora, o fer-ho servir com a parking, de cotxets, etc.

  Inflable Especial
  Veure més