Inflable pol nord

Inflable pol nord

MESURES DE LA INSTAL·LACIÓ:
 • Llarg: 6 mts.
 • Ample: 7 mts.
 • Alçada: 4 mts.
 • Per a nens i nenes de 3 a 12 anys.
 • Pes màxim de càrrega: 500 kg.
 • Usuaris simultanis: 8 persones.

L’inflable Pol Nord, és un inflable infantil de forma quadrada, amb una temàtica més àrtica, que acompanya perfectament qualsevol época de l’any, i molt més al Nadal, ja que entre el seus dibuixos i colors, ens transmet el fred de l’hivern.

És un inflable de molt grans dimensions, fa 6 metres d’amplada per 7 metres de llargada, i una alçada de 4 metres on hi ha un gran arc d’entrada amb el cap d’un os blanc, que ens dona la benvinguda.

Un espai molt ampli de salt, amb tot de dibuixos en el seu interior i exterior com pingüins, rens, foques, conills, llops, i fins I tot un i una esquimal.

Es tracta d’un castell inflable pla, amb reixes als laterals per a què sigui un inflable molt segur i els nens i nenes puguin estar sempre vigilats pels adults des del seu exterior. A part, de tots els obstacles que hi ha al interior, hi podem comptar també un un tobogan al ben mig de l’inflable, de no massa alçada, pensar per als més petis de la casa.

A part, en el seu interior hi ha una bola gegant, un pirulo, un cercle per passar pel mig i un gran rudolf per tal de posar-se a sobre i saltar amb ell.

Aquest inflable que és ideal per a parcs de nadals, fires de nadal, etc, té un seguit de colors que ens recorda a la nit d’hivern, a través del lila i el blanc que simula tota la nei a sobre de l’inflable. Així com el tobogan, que ens recorda un iglú dels esquimals de l’entrada.

Un inflable pensat per a nens dels 3 als 12 anys, per a que tots, puguin jugar en el seu interior.

Els materials que s’han utilitzat per a la fabricació de l’inflable pol nord són materials d’alta qualitat. A més, l’inflable disposa d’un tractament ignífug i certificat M-2, que són els que s’utilitzen expressament per al muntatge de parcs infantils. Es tracta d’un inflable infantil que compleix amb la normativa europea d’inflables per a garantir el bon funcionament d’aquest, així com també, la seguretat de tots els participants, que és el principal objectiu.Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Inflable bungee run azteca

  Inflable bungee run azteca

  L’inflable Bungee Run que us presentem, és una gran alternativa, novedosa al gran èxit del Tragaboles. Competeix contra 3 persones més, i sigues el més ràpid estirat per una gran goma elàstica per aconseguir agafar els 4 daus del teu color i ficar-los a la teva cistella abans que la resta.

  Inflable Especial

  Veure més
 • Inflable Baby Dino

  Inflable Baby Dino

  Un inflable infantil bonic, atractiu i ideat per als nens més petits de la casa. Aquest és el Castell inflable Baby Dino, un inflable infantil per a nens de 0 a 5 anys, genial per a què els pares els puguin controlar 100% des de l’exterior.
  Inflable Standard
  Veure més
 • Inflable laberint

  Inflable laberint

  L'inflable Laberint és una estructura inflable que recrea un laberint real, per a que la gent pugui entrar i trobar la sortida entre els diferents passadissos i portes. Te unes mides de 10x10 metres, ideal per a totes les edats i tot tipus de festes infantils, festes majors, esdeveniments per empreses, festes finals de curs...
  Inflable Especial
  Veure més