Laberint del terror: Horror CircusSenyores i senyors, nens i nenes, ladies and gentlemans!

Benvinguts al meravellós món del circ!

El circ, aquell lloc on tots hem anat més d’una vegada, de petits. Un lloc ple d’alegria, color i diversió.

Els pallassos poden agradar-te molt, o no agradar-te gens. Amb el laberint del terror “Horror Circus”, si els pallassos t’agraden, t’encantaran encara més, però si els odies, aquest lloc serà la teva perdició.

Un circ abandonat, una fira que segueix en moviment, però sense nens... un lloc sinistre que ara amaga un significat una mica contradictori. Els riures i la por, poden ser fàcilment dues cares de la mateixa moneda.

El pas del temps, la deixadesa i la brutícia, poden convertir aquest espai que abans regalava riures i fantasia, en un espai fantasmagòric. Colors que han deixat de brillar amb el pas del temps, fa que s’hagi convertit en un fals reflex dels antics pallassos que encara queden en el seu interior.

Entra per la boca d’un pallasso, que et donarà la benvinguda, i gaudeix dins d’aquest circ terrorífic, convertit en un laberint de 100m2, ple de passadissos, portes i estàncies, per a conèixer les seves terribles històries, i intenta trobar la sortida, abans que els treballadors del circ et trobin a tu.
Pallassos trasbalsats, cuiners bruts, velles que encara volen vendre crispetes ràncies i núvols de cotó de sucre passades, nans contorsionistes, funambulistes i mags sense habilitats, passegen per dins d’aquest circ, el qual va ser casa seva.

Vigila no et trobin, ja que precisament no voldran fer-te riure. El temps, la soledat, la foscor, els ha tornat sers malalts, i ja no saben diferenciar del que és divertit i el que no.

Un passatge del terror temàtic del circ, amb un aire als parcs temàtics d’Estats Units. Un Carnival en la seva més pura essència.
Una experiència terrorífica, que et farà conèixer de veritat la paraula por, abans d’entrar.

No és un passatge del terror habitual. No és un túnel del terror habitual. És el únic laberint temàtic 100% del circ, on la por és real. On hi haurà actors en viu i en directe, més de 15 autòmats, efectes especials, i molt més. Et faran creure ser el protagonista d’una pel·lícula del terror americana.

Surt amb vida, corre i que no t’atrapin, no et facin convertir en un més del seu equip.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Preguntes Relacionades

En què consisteix el laberint del terror?

El laberint del terror és una estructura de 10x10metres, en forma de laberint, on els participants entraran en el seu interior, i el seu principal objectiu serà trobar la sortida. Dins del laberint s’inclou tot un seguit de decoració, autòmats i actors del terror, que amenitzaran l’activitat, fent que els convidats puguin gaudir d’un passatge del terror en format laberint, on podran perdre’s pel seu interior i descobrir un munt de passadissos plens de terror i molta emoció.

Quins personatges hi ha en el laberint del terror?

En un laberint del terror de 100m2 solen haver de 6 a 8 personatges en el seu interior. Els actors són els encarregats de dinamitzar l’activitat, espantant a tots els participants. Els personatges varien segons la temàtica del laberint, i poden ser morts, zombis, pallassos terrorífics, monges, monstres... i molt més.

A partir de quina edat es pot gaudir del laberint del terror?

El laberint del terror s’organitza amb diferents horaris i franges d’edat, normalment per la tarda es fa un laberint del terror infantil, per als nens, i per la nit, per als joves i adults. En tot cas, el laberint no té limitació d’edat. Els nens més petits poden entrar amb els pares i gaudir perfectament de l’espectacle terrorífic més divertit, en forma de laberint.

On es pot muntar el laberint del terror?

Per a muntar un laberint del terror es necessita un espai pavimentat, sense desnivell, i completament pla i llis, és per això que es recomana que sigui una pista d’un centre esportiu, tipo pavelló, o bé, sala polivalent molt gran. També hem muntat el laberint del terror en pistes exteriors o sota porxos al descobert.  Cal tenir en compte que quan més fosc es pugui mantenir l’espai, millor.

Quan espai es necessita per a muntar un laberint del terror?

Per muntar un laberint del terror es necessita un espai pla, llis i pavimentat, de mínim 15x15metres, on es realitzarà tot el muntatge i decoració del laberint del terror. L’espai és clau per a garantir l’estabilitat de l’atracció, a més, sempre es recomana realitzar-ho en un espai d’interior, com un pavelló o sala polivalent.

Quan tarda en muntar-se un laberint del terror?

El muntatge d’un laberint del terror, ben equipat, és complex. És per això que, amb un bon equip de persones, es tarda aproximadament unes 6 hores en muntar.

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Taller de broquetes de Halloween

  Taller de broquetes de Halloween

  El taller de broquetes de halloween és un taller infantil on els nens podran elaborar un dolç de halloween amb llaminadures de colors. La broqueta de gominoles de halloween és una proposta creativa per a les festes de Halloween més terrorífiques.

  Veure més
 • Espectacles de halloween

  Espectacles de halloween

  Els espectacles de halloween més terrorífics i divertits per a gaudir de la festa del Halloween en total plenitud! Contes de halloween, màgia de halloween, i animació musical son alguns espectacles de halloween que posarem al teu abast.

  Veure més
 • Taller de photocall de halloween

  Taller de photocall de halloween

  Si a la vostra festa de halloween hi haurà un photocoll, no dubteu en realitzar aquest taller de photocall de halloween on cada convidat podrà fabricar-se els seus complements per a sortir ben disfressat en el photocoll de la por.

  Veure més