Laberint del terror: Horror Circus

Senyores i senyors, nens i nenes, ladies and gentlemans!

Benvinguts al meravellós món del circ!

El circ, aquell lloc on tots hem anat més d’una vegada, de petits. Un lloc ple d’alegria, color i diversió.

Els pallassos poden agradar-te molt, o no agradar-te gens. Amb el laberint del terror “Horror Circus”, si els pallassos t’agraden, t’encantaran encara més, però si els odies, aquest lloc serà la teva perdició.

Un circ abandonat, una fira que segueix en moviment, però sense nens... un lloc sinistre que ara amaga un significat una mica contradictori. Els riures i la por, poden ser fàcilment dues cares de la mateixa moneda.

El pas del temps, la deixadesa i la brutícia, poden convertir aquest espai que abans regalava riures i fantasia, en un espai fantasmagòric. Colors que han deixat de brillar amb el pas del temps, fa que s’hagi convertit en un fals reflex dels antics pallassos que encara queden en el seu interior.

Entra per la boca d’un pallasso, que et donarà la benvinguda, i gaudeix dins d’aquest circ terrorífic, convertit en un laberint de 100m2, ple de passadissos, portes i estàncies, per a conèixer les seves terribles històries, i intenta trobar la sortida, abans que els treballadors del circ et trobin a tu.
Pallassos trasbalsats, cuiners bruts, velles que encara volen vendre crispetes ràncies i núvols de cotó de sucre passades, nans contorsionistes, funambulistes i mags sense habilitats, passegen per dins d’aquest circ, el qual va ser casa seva.

Vigila no et trobin, ja que precisament no voldran fer-te riure. El temps, la soledat, la foscor, els ha tornat sers malalts, i ja no saben diferenciar del que és divertit i el que no.

Un passatge del terror temàtic del circ, amb un aire als parcs temàtics d’Estats Units. Un Carnival en la seva més pura essència.
Una experiència terrorífica, que et farà conèixer de veritat la paraula por, abans d’entrar.

No és un passatge del terror habitual. No és un túnel del terror habitual. És el únic laberint temàtic 100% del circ, on la por és real. On hi haurà actors en viu i en directe, més de 15 autòmats, efectes especials, i molt més. Et faran creure ser el protagonista d’una pel·lícula del terror americana.

Surt amb vida, corre i que no t’atrapin, no et facin convertir en un més del seu equip.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Laberint del terror: Horror Circus

  Laberint del terror: Horror Circus

  Un circ abandonat, una fira que segueix en funcionament, però sense nens. Un lloc que sempre va ser divertit, però ara és terroríficament diferent. Dins del laberint del terror, els riures i la por, poden ser fàcilment dues cares de la mateixa moneda. T’atreveixes a entrar en aquest circ del terror? Troba la sortida del túnel del terror, abans que els pallassos et trobin a tu!

  Veure més
 • Lloguer de photocall de Halloween

  Lloguer de photocall de Halloween

  El photocall de Halloween és una activitat que serveix per a fer-se fotografies terrorífiques, amb una ambientació molt cuidada i especialment preparada per a la festa de Halloween. Nens i adults podran disfressar-se i fer-se fotos en el photocall de Halloween.

  Veure més
 • Taller de ratpenats

  Taller de ratpenats

  El taller de ratpenat és un taller infantil de halloween on els convidats hauran de fabricar un ratpenat que els servirà com a penjoll, com a titella o com a element decoratiu per a la seva habitació. Es tracta d’una manualitat infantil de halloween.

  Veure més