24-12-2018

L’espectacle del caga tió gegant arriba amb dos músics sobre l’escenari

Tornar

Caga tió gegant a l'escenari

Ja fa 10 anys que el nostre caga tió gegant volta per tota Catalunya, pujant a tot tipus d’escenaris i repartint regalets per a tots els nens i nenes.

Fa tot just 2 anys que vàrem estrenar el nostre espectacle d’animació amb el caga tió gegant i un canta autor. I enguany, no volem ser menys, i inaugurem un nou espectacle, però aquesta vegada, és i serà un gran espectacle: L’espectacle del caga tió gegant amb 2 components, dos músics que conjuntament realitzaran l’espectacle per a fer gaudir a tota la mainada, nens i nenes, pares i mares i avis.

Per a realitzar aquest espectacle del caga tió gegant es recomana fer-ho sobre un escenari, és a dir, sobre una tarima alçada, per tal que tothom pugui veure clarament l’espectacle de nadal des de sota l’escenari.

Coneix el millor caga tió gegant a sobre l'escenari

Tothom estarà convidat a ballar, a gaudir, a jugar, a riure i a passar una bona estona amb les cançons de nadal que cantarem i ballarem amb el nou espectacle del caga tió gegant.
A més a més, els dos músics, a part de cantar, tocaran diferents instruments, com per exemple, la guitarra, el ukelele, l’harmònica i l’acordió. Un munt d’instruments musicals que acompanyaran aquest meravellós espectacle de nadal, on l’essència serà fer reviure el nadal a tots els convidats.

L’espectacle del caga tió gegant acabarà amb la gran cagada del tió, on tots els convidats de la festa, podran anar pujant a l’escenari per grups per a picar i cantar la cançó del tió per a fer-lo cagar.

La dinàmica de recollida de regals serà la següent: es recomana que l’escenari per a realitzar el caga tió tingui dues escales, una escala per on podran pujar els nens i nenes a l’escenari, i una escala per baixar. D’aquesta manera serà molt fàcil l’accés al caga tió, i no hi haurà aglomeracions de gent.

És per aquest motiu que sempre detallem tota la informació i infraestructura necessària per a realitzar els espectacles del caga tió en escenari amb les millors condicions i amb la millor organització.

Hi haurà obsequis per a tothom, regalets bonics, educatius i originals per a tots els infants. Sempre donem la possibilitat de que sigui l’ajuntament, l’empresa, associació de comerciants o l’entitat el que ens porti els regals, o bé, sinó també ens podem encarregar nosaltres de comprar regals per a tots.

Els regals que treu el nostre caga tió gegant són regals unisex, sense distincions, regals per a nens i nenes, i a més, intentem que siguin regals de fusta, originals i educatius a la vegada, per a oferir un detall de qualitat per a tots els convidats de la festa.

Si esteu muntant una súper festa de nadal, no dubteu en contractar el servei del caga tió gegant, o bé, l’espectacle del caga tió gegant amb un músic o amb dos components, ja que serà l’èxit de la festa, i tots els nens i nenes i les famílies acabaran contents i marxaran a casa amb un somriure i amb un gran record de la festa de nadal.

No heu de patir, ja que concretarem tots els punts que cal tenir en compte per a que l’espectacle d’animació de nadal sobre l’escenari sigui tot un èxit. Tindreu el caga tió gegant de nadal més original de Catalunya amb vosaltres.  

Posts relacionats

 • 12 / FEB
  Taller de cuina saludable i sostenible per a nens

  Taller de cuina saludable i sostenible per a nens

  El taller de cuina saludable i sostenible és una activitat de cuina per a nens, pensada per a fires de proximitat o fires d’alimentació saludable. La intenció és oferir una activitat de cuina per a fomentar els hàbits saludables on els nens puguin gaudir i aprendre.

 • 08 / MARÇ
  El circ de puces més bonic del món

  El circ de puces més bonic del món

  Us donem a conèixer un dels circs de puces més bonics del món, on nou petites puces seran les encarregades de realitzar l’espectacle de circ davant de tots els espectadors. Un espectacle de carrer, d’animació itinerant i per a tots els públics.

Pressupost per a activitats infantils

Formulari

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.