Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Consulta les nostres mesures de prevenció.

Llença foc

Si esteu pensant en contractar un artista de circ que llenci foc per la boca, esteu en el lloc adequat. Els espectacles de circ per animar festes infantils i familiars, o festes d’adults són una opció ideal per a tot tipus de públic.

Els llença foc són professionals de l’espectacle i del circ que trauran foc per la boca, com si d’un acte molt habitual es tractés. I sabeu com ho fan? Doncs és molt fàcil per als que ho saben fer. Els escupefoc treuen un líquid combustible i inflamable per la boca, que al barrejar-se amb l’oxigen i les entorxes de foc, s’inflama i surt el foc en forma d’una gran flamarada.

Els espectacles dels llença focs, combinen la seva animació amb la música i d’altres materials de foc, com per exemple: els malabars de foc, les entorxes, les bengales, o les carioques de foc. Els artistes de circ disposen de molts elements que es poden utilitzar amb foc per a fer els seus espectacles visuals més atractius.

Des de Plus Arts disposem de diferents artistes de circ per a poder contractar per a les vostres festes: xanquers molt alts, malabaristes, contorsionistes, faquirs, espectacles de màgia, llença focs, acròbates, i molts més artistes de circ per a tot tipus de festes i esdeveniments.

Aquests espectacles són ideals per a esdeveniments d’empresa, festes d’adults, convencions, festes majors, rues de carnestoltes o festes particulars!

Sol·licita informació sense compromís

Activitats relacionades

 • Xanquers

  Xanquers

  Els xanquers són aquells personatges tan i tan alts, que ens ofereixen un espectacle visual només de veure’ls. Els xanquers animaran les festes i les celebracions, recorrent els diferents espais i interaccionant amb el públic de la festa. A més a més, podran repartir regals o merchandising.

  Veure més
 • Acròbates

  Acròbates

  Els acròbates ens ofereixen espectacles visuals elegants i molt especials. Un espectacle d’acrobàcies on la dansa i el circ es barregen per a oferir-nos les acrobàcies més espectaculars. Els espectacles d’acrobàcies poden anar des d’un artista, fins a dos, o varis en escena.

  Veure més
 • El tricicle màgic

  El tricicle màgic

  El tricicle màgic és un espectacle de màgia itinerant conduit pel mag professional Magic Sergio. Un tricicle molt especial que recorrerà els carrers i places per a oferir un espectacle de màgia molt divertit i per a totes les edats. Pares, mares, nens i avis, tots podran gaudir de l’espectacle de màgia del tricicle màgic.

  Veure més