Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Consulta les nostres mesures de prevenció.

Lloguer de recintes i tanques per a festes i esdeveniments

El lloguer de tanques i recintes per a esdeveniments és essencial. Ara més que mai la prioritat és garantir el control d’accés en festes i esdeveniments per a complir amb totes les mesures de seguretat a l’hora de realitzar actes públics i privats en forma d’esdeveniments. És per això que la desinfecció i el control d’accés a l’esdeveniment serà el punt clau per evitar contagis i garantir que la festa o event es pugui dur a terme amb la màxima precaució i sota les mesures sanitàries correctes.

Tenint en compte totes les recomanacions referent a l’organització de festes i esdeveniments, i de l’àmbit cultural, hem apostat per proposar a tots els nostres clients realitzar les activitats infantils i familiars i els tallers, en recintes, molt controlats i realitzats amb diferents elements.

Els recintes o tancats ens permetran tenir espais nets, desinfectats, aïllats i molt ben controlats, per a realitzar les activitats sota control. Ens permetrà també el poder tenir un control exhaustiu dels participants, així com també de les entrades i sortides dels participants en els esdeveniments.
 • Recinte amb tanques o valles: disposem de tanques per a realitzar recintes per a fires, esdeveniments, congressos i tot tipus de festes.
Tenint en compte les necessitats de cada client, buscarem la tanca que millor encaixi segons l’estètica i la zona a delimitar que necessiteu.

Per a les nostres activitats i festes utilitzem habitualment tanques de fusta blanques ja que presenten una estètica cuidada, visualment bonica, elegant i molt neta per a les nostres activitats i jocs.
 • Tanques per a recintes infantils: per a realitzar recintes infantils disposem de valles infantils homologades i especials per a delimitar recintes amb activitats infantils per a nens i nenes.
En aquest cas, les tanques infantils homologades per a recintes són de diferents colors (vermell, verd, blau i groc), i estan dissenyades per a què es puguin unir i adaptar, modelant l’estructura al gust de cada client.

Els recintes amb les tanques infantils podran ser de la mida que el client desitgi. Ens adaptarem a la necessitat de cada client per a crear l’espai idoni per a la realització de la festa o esdeveniment.

Dins dels recintes infantils es podran realitzar activitats per a nens, com ludoteques, jocs gegants, o zones d’art i tallers creatius de manualitats. En definitiva, seran espais delimitats amb un recinte dissenyat per a nens i on podran trobar la màxima diversió. Espais divertits en recintes segurs.
 • Recinte inflable: un altre opció per a no haver d’utilitzar tanques és el muntatge de recintes amb inflables. En aquest cas els inflables en forma de recintes tenen unes mides molt concretes i seran les activitats les que s’hauran d’adaptar a l’espai i no al inrevés.
En tot cas, com disposem de diferents recintes inflables, podem mirar quin seria la millor opció en cada cas.

Val a dir que els recintes inflables són fàcils i molt ràpids de muntar. En escassos dos minuts es pot tenir un inflable recinte inflat, muntat i preparat per al seu funcionament.

Disposem de recintes inflables amb arc d’entrada, per a poder delimitar clarament a tots els convidats per on hauran d’entrar i sortir del recinte.

Un punt a destacar dels recintes inflables és que són molt segurs per als nens i nenes, i per a què ninguna persona no pugui fer-se mal. Al ser un inflable tou, no hi ha possibilitat de picar amb el peu, o de que ningú caigui a sobre de ningú. Ens ofereixen una seguretat al 100%.

Com veieu són un munt d’opcions les que proposem per a oferir espais nets i segurs per a festes i esdeveniments. Tots homologats i preparats per a garantir el màxim control d’accessos i desinfecció.

El lloguer i muntatge de tanques i recintes per a esdeveniments ara és fàcil. Truca’ns.

Si desitja realitzar la seva festa, celebració o esdeveniment amb la màxima seguretat, i necessita tanques o recintes per a delimitar els espais, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per a què puguem assessorar-vos i escollir la millor opció per a què l’organització de l’esdeveniment sigui perfecte. Contacti amb nosaltres i parlarem de totes les possibilitats.
Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Activitats relacionades

 • Inflable megatobogan refrescant

  Inflable megatobogan refrescant

  Un altre dels castells inflables aquàtics és l’inflable mega-tobogan, de 16 metres de llarg acabat en una piscina de 3x3 metres. Un inflable únic i exclusiu a Catalunya, que t’ofereix Plus Arts!

  Inflable Refrescant

  Veure més
 • Inflable univers

  Inflable univers

  L’inflable tobogan univers és un inflable realment especial. I es que es tracta d’una gran novetat: és un inflable tobogan en el qual els nens podran pujar i baixar en el gran tobogan inflable.

  Inflable Standard
  Veure més
 • Inflable tragaboles

  Inflable tragaboles

  El inflable tragaboles es la gran novetat i exclusivitat de Plus Arts. Converteix-te en un autèntic hipopòtam dintre d’aquest gran tragaboles i agafa totes les pilotes del teu color. L’únic tragaboles de tot Espanya de 9m de diàmetre i per jugar 6 persones alhora.

  Inflable Especial
  Veure més