Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Lloguer de recintes i tanques per a festes i esdeveniments

El lloguer de tanques i recintes per a esdeveniments és essencial. Ara més que mai la prioritat és garantir el control d’accés en festes i esdeveniments per a complir amb totes les mesures de seguretat a l’hora de realitzar actes públics i privats en forma d’esdeveniments. És per això que la desinfecció i el control d’accés a l’esdeveniment serà el punt clau per evitar contagis i garantir que la festa o event es pugui dur a terme amb la màxima precaució i sota les mesures sanitàries correctes.

Tenint en compte totes les recomanacions referent a l’organització de festes i esdeveniments, i de l’àmbit cultural, hem apostat per proposar a tots els nostres clients realitzar les activitats infantils i familiars i els tallers, en recintes, molt controlats i realitzats amb diferents elements.

Els recintes o tancats ens permetran tenir espais nets, desinfectats, aïllats i molt ben controlats, per a realitzar les activitats sota control. Ens permetrà també el poder tenir un control exhaustiu dels participants, així com també de les entrades i sortides dels participants en els esdeveniments.
 • Recinte amb tanques o valles: disposem de tanques per a realitzar recintes per a fires, esdeveniments, congressos i tot tipus de festes.
Tenint en compte les necessitats de cada client, buscarem la tanca que millor encaixi segons l’estètica i la zona a delimitar que necessiteu.

Per a les nostres activitats i festes utilitzem habitualment tanques de fusta blanques ja que presenten una estètica cuidada, visualment bonica, elegant i molt neta per a les nostres activitats i jocs.
 • Tanques per a recintes infantils: per a realitzar recintes infantils disposem de valles infantils homologades i especials per a delimitar recintes amb activitats infantils per a nens i nenes.
En aquest cas, les tanques infantils homologades per a recintes són de diferents colors (vermell, verd, blau i groc), i estan dissenyades per a què es puguin unir i adaptar, modelant l’estructura al gust de cada client.

Els recintes amb les tanques infantils podran ser de la mida que el client desitgi. Ens adaptarem a la necessitat de cada client per a crear l’espai idoni per a la realització de la festa o esdeveniment.

Dins dels recintes infantils es podran realitzar activitats per a nens, com ludoteques, jocs gegants, o zones d’art i tallers creatius de manualitats. En definitiva, seran espais delimitats amb un recinte dissenyat per a nens i on podran trobar la màxima diversió. Espais divertits en recintes segurs.
 • Recinte inflable: un altre opció per a no haver d’utilitzar tanques és el muntatge de recintes amb inflables. En aquest cas els inflables en forma de recintes tenen unes mides molt concretes i seran les activitats les que s’hauran d’adaptar a l’espai i no al inrevés.
En tot cas, com disposem de diferents recintes inflables, podem mirar quin seria la millor opció en cada cas.

Val a dir que els recintes inflables són fàcils i molt ràpids de muntar. En escassos dos minuts es pot tenir un inflable recinte inflat, muntat i preparat per al seu funcionament.

Disposem de recintes inflables amb arc d’entrada, per a poder delimitar clarament a tots els convidats per on hauran d’entrar i sortir del recinte.

Un punt a destacar dels recintes inflables és que són molt segurs per als nens i nenes, i per a què ninguna persona no pugui fer-se mal. Al ser un inflable tou, no hi ha possibilitat de picar amb el peu, o de que ningú caigui a sobre de ningú. Ens ofereixen una seguretat al 100%.

Com veieu són un munt d’opcions les que proposem per a oferir espais nets i segurs per a festes i esdeveniments. Tots homologats i preparats per a garantir el màxim control d’accessos i desinfecció.

El lloguer i muntatge de tanques i recintes per a esdeveniments ara és fàcil. Truca’ns.

Si desitja realitzar la seva festa, celebració o esdeveniment amb la màxima seguretat, i necessita tanques o recintes per a delimitar els espais, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per a què puguem assessorar-vos i escollir la millor opció per a què l’organització de l’esdeveniment sigui perfecte. Contacti amb nosaltres i parlarem de totes les possibilitats.
Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís
 • Si et trobes fora d'aquestes zones, truca'ns i explica'ns la teva proposta

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Inflable tecnològic

  Inflable tecnològic

  L’inflable tecnològic d’última generació, ens ofereix una activitat divertida, simulant una Central Nuclear, on els jugadors hauran d’apagar les llums de colors que aniran apareixent en el inflable tecnològic. Un inflable per a tot tipus de festes i esdeveniments, i genial per a jugar nens i adults.

  Inflable Especial

  Veure més
 • Toro mecànic

  Toro mecànic

  El brau mecànic o toro mecànic de Plus Arts és una atracció mecànica que es troba dins d’un inflable especial que l’envolta. L’inflable toro mecànic és per a nens i nenes des dels 5 fins als 99 anys d’edat. Poden pujar nens i adults.

  Atracció Mecànica
  Veure més
 • Inflable pirata

  Inflable pirata

  L’inflable pirata és un castell inflable amb obstacles per a poder jugar i passar-ho molt bé. És un inflable per a nens i nenes de 6 a 12 anys, en el qual podran jugar, saltar i tirar-se pel gran tobogan inflable.

  Inflable Standard
  Veure més