Lloguer de recintes i tanques per a festes i esdeveniments

El lloguer de tanques i recintes per a esdeveniments és essencial. Ara més que mai la prioritat és garantir el control d’accés en festes i esdeveniments per a complir amb totes les mesures de seguretat a l’hora de realitzar actes públics i privats en forma d’esdeveniments. És per això que la desinfecció i el control d’accés a l’esdeveniment serà el punt clau per evitar contagis i garantir que la festa o event es pugui dur a terme amb la màxima precaució i sota les mesures sanitàries correctes.

Tenint en compte totes les recomanacions referent a l’organització de festes i esdeveniments, i de l’àmbit cultural, hem apostat per proposar a tots els nostres clients realitzar les activitats infantils i familiars i els tallers, en recintes, molt controlats i realitzats amb diferents elements.

Els recintes o tancats ens permetran tenir espais nets, desinfectats, aïllats i molt ben controlats, per a realitzar les activitats sota control. Ens permetrà també el poder tenir un control exhaustiu dels participants, així com també de les entrades i sortides dels participants en els esdeveniments.
 • Recinte amb tanques o valles: disposem de tanques per a realitzar recintes per a fires, esdeveniments, congressos i tot tipus de festes.
Tenint en compte les necessitats de cada client, buscarem la tanca que millor encaixi segons l’estètica i la zona a delimitar que necessiteu.

Per a les nostres activitats i festes utilitzem habitualment tanques de fusta blanques ja que presenten una estètica cuidada, visualment bonica, elegant i molt neta per a les nostres activitats i jocs.
 • Tanques per a recintes infantils: per a realitzar recintes infantils disposem de valles infantils homologades i especials per a delimitar recintes amb activitats infantils per a nens i nenes.
En aquest cas, les tanques infantils homologades per a recintes són de diferents colors (vermell, verd, blau i groc), i estan dissenyades per a què es puguin unir i adaptar, modelant l’estructura al gust de cada client.

Els recintes amb les tanques infantils podran ser de la mida que el client desitgi. Ens adaptarem a la necessitat de cada client per a crear l’espai idoni per a la realització de la festa o esdeveniment.

Dins dels recintes infantils es podran realitzar activitats per a nens, com ludoteques, jocs gegants, o zones d’art i tallers creatius de manualitats. En definitiva, seran espais delimitats amb un recinte dissenyat per a nens i on podran trobar la màxima diversió. Espais divertits en recintes segurs.
 • Recinte inflable: un altre opció per a no haver d’utilitzar tanques és el muntatge de recintes amb inflables. En aquest cas els inflables en forma de recintes tenen unes mides molt concretes i seran les activitats les que s’hauran d’adaptar a l’espai i no al inrevés.
En tot cas, com disposem de diferents recintes inflables, podem mirar quin seria la millor opció en cada cas.

Val a dir que els recintes inflables són fàcils i molt ràpids de muntar. En escassos dos minuts es pot tenir un inflable recinte inflat, muntat i preparat per al seu funcionament.

Disposem de recintes inflables amb arc d’entrada, per a poder delimitar clarament a tots els convidats per on hauran d’entrar i sortir del recinte.

Un punt a destacar dels recintes inflables és que són molt segurs per als nens i nenes, i per a què ninguna persona no pugui fer-se mal. Al ser un inflable tou, no hi ha possibilitat de picar amb el peu, o de que ningú caigui a sobre de ningú. Ens ofereixen una seguretat al 100%.

Com veieu són un munt d’opcions les que proposem per a oferir espais nets i segurs per a festes i esdeveniments. Tots homologats i preparats per a garantir el màxim control d’accessos i desinfecció.

El lloguer i muntatge de tanques i recintes per a esdeveniments ara és fàcil. Truca’ns.

Si desitja realitzar la seva festa, celebració o esdeveniment amb la màxima seguretat, i necessita tanques o recintes per a delimitar els espais, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per a què puguem assessorar-vos i escollir la millor opció per a què l’organització de l’esdeveniment sigui perfecte. Contacti amb nosaltres i parlarem de totes les possibilitats.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Inflable selva

  Inflable selva

  L’inflable la selva és un castell inflable de forma quadrada que disposa d’animals inflables en el seu interior, que faran d’obstacles per a què els nens i nenes de 3 a 5 anys puguin jugar i passar-s’ho molt bé.

  Inflable Standard

  Veure més
 • Inflable guaypaut

  Inflable guaypaut

  L’inflable Guaypaut és un inflable que es troba dins de la categoria “d’humor amarillo”. Es tracta de saltar de bola en bola fins arribar al final de l’inflable. És per tant un inflable que posarà a proba les habilitats dels nens i nenes!

  Inflable Especial
  Veure més
 • Inflable futbolí humà amb barres

  Inflable futbolí humà amb barres

  Us portem l’inflable esportiu més divertit: l’inflable futbolí humà amb barres, per a què puguin jugar 12 persones, 6 jugadors per equip: un porter, tres defenses i dos davanters.

  Inflable Especial

  Veure més