Lloguer de recintes i tanques per a festes i esdeveniments

El lloguer de tanques i recintes per a esdeveniments és essencial. Ara més que mai la prioritat és garantir el control d’accés en festes i esdeveniments per a complir amb totes les mesures de seguretat a l’hora de realitzar actes públics i privats en forma d’esdeveniments. És per això que la desinfecció i el control d’accés a l’esdeveniment serà el punt clau per evitar contagis i garantir que la festa o event es pugui dur a terme amb la màxima precaució i sota les mesures sanitàries correctes.

Tenint en compte totes les recomanacions referent a l’organització de festes i esdeveniments, i de l’àmbit cultural, hem apostat per proposar a tots els nostres clients realitzar les activitats infantils i familiars i els tallers, en recintes, molt controlats i realitzats amb diferents elements.

Els recintes o tancats ens permetran tenir espais nets, desinfectats, aïllats i molt ben controlats, per a realitzar les activitats sota control. Ens permetrà també el poder tenir un control exhaustiu dels participants, així com també de les entrades i sortides dels participants en els esdeveniments.
 • Recinte amb tanques o valles: disposem de tanques per a realitzar recintes per a fires, esdeveniments, congressos i tot tipus de festes.
Tenint en compte les necessitats de cada client, buscarem la tanca que millor encaixi segons l’estètica i la zona a delimitar que necessiteu.

Per a les nostres activitats i festes utilitzem habitualment tanques de fusta blanques ja que presenten una estètica cuidada, visualment bonica, elegant i molt neta per a les nostres activitats i jocs.
 • Tanques per a recintes infantils: per a realitzar recintes infantils disposem de valles infantils homologades i especials per a delimitar recintes amb activitats infantils per a nens i nenes.
En aquest cas, les tanques infantils homologades per a recintes són de diferents colors (vermell, verd, blau i groc), i estan dissenyades per a què es puguin unir i adaptar, modelant l’estructura al gust de cada client.

Els recintes amb les tanques infantils podran ser de la mida que el client desitgi. Ens adaptarem a la necessitat de cada client per a crear l’espai idoni per a la realització de la festa o esdeveniment.

Dins dels recintes infantils es podran realitzar activitats per a nens, com ludoteques, jocs gegants, o zones d’art i tallers creatius de manualitats. En definitiva, seran espais delimitats amb un recinte dissenyat per a nens i on podran trobar la màxima diversió. Espais divertits en recintes segurs.
 • Recinte inflable: un altre opció per a no haver d’utilitzar tanques és el muntatge de recintes amb inflables. En aquest cas els inflables en forma de recintes tenen unes mides molt concretes i seran les activitats les que s’hauran d’adaptar a l’espai i no al inrevés.
En tot cas, com disposem de diferents recintes inflables, podem mirar quin seria la millor opció en cada cas.

Val a dir que els recintes inflables són fàcils i molt ràpids de muntar. En escassos dos minuts es pot tenir un inflable recinte inflat, muntat i preparat per al seu funcionament.

Disposem de recintes inflables amb arc d’entrada, per a poder delimitar clarament a tots els convidats per on hauran d’entrar i sortir del recinte.

Un punt a destacar dels recintes inflables és que són molt segurs per als nens i nenes, i per a què ninguna persona no pugui fer-se mal. Al ser un inflable tou, no hi ha possibilitat de picar amb el peu, o de que ningú caigui a sobre de ningú. Ens ofereixen una seguretat al 100%.

Com veieu són un munt d’opcions les que proposem per a oferir espais nets i segurs per a festes i esdeveniments. Tots homologats i preparats per a garantir el màxim control d’accessos i desinfecció.

El lloguer i muntatge de tanques i recintes per a esdeveniments ara és fàcil. Truca’ns.

Si desitja realitzar la seva festa, celebració o esdeveniment amb la màxima seguretat, i necessita tanques o recintes per a delimitar els espais, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per a què puguem assessorar-vos i escollir la millor opció per a què l’organització de l’esdeveniment sigui perfecte. Contacti amb nosaltres i parlarem de totes les possibilitats.
Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Inflable cistella

  Inflable cistella

  La originalitat d’aquest inflable esportiu fa que sigui especial i diferent. Aquest és l’inflable cistella, que ens permetrà fer competicions amb dos participants al mateix temps.

  Inflable Especial

  Veure més
 • Inflable circ

  Inflable circ

  L’inflable del circ és un dels inflables més bonics i més vistosos. És un castell inflable de la temàtica del circ que convidarà a pujar i gaudir d’una bona estona dels obstacles del seu interior i del gran tobogan.

  Inflable Standard

  Veure més
 • Recinte inflable Marí

  Recinte inflable Marí

  El recinte inflable marí és una estructura inflable per delimitar espais infantisl, així com realitzar activitats, tallers, etc.
  El recinte inflable te unes mides de 12x10 metres, ideal per realitzar ludoteques per nens i activitats infantils. El recinto inflable, disposa al seu interior un espai especial delimitat, on es poden fer d'altres activitats a la mateixa hora, o fer-ho servir com a parking, de cotxets, etc.

  Inflable Especial
  Veure més