Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Ludoteca | Castell multicolor

MESURES DE LA INSTAL·LACIÓ:
 • Llarg: 8 mts.
 • Ample: 6 mts.
 • Alçada: 3 mts.
 • Per a nens i nenes de 0 a 99 anys.
 • Pes màxim de càrrega: 0 kg.
 • Usuaris simultanis: --
Us oferim un recinte inflable per a delimitar activitats infantils, com per exemple, una ludoteca de joc per a nens i nenes.

Els infants podran jugar tranquil·lament dins del recinte inflable en forma de castell, i podran estar 100% controlats, ja que el recinte només disposa d’una porta d’entrada i de sortida, de manera que serà molt fàcil garantir la seguretat dels nens i nenes, així com també la seva vigilància.

L’estètica de l’inflable és infantil, amb un munt de colors, és per aquest motiu que li hem posat el nom de recinte inflable castell multicolor, ja que simula la forma d’un castell de tots colors, formant un recinte rectangular.

Es tracta d’un inflable recinte preparat per a ús infantil, ja que està fabricat amb una lona, com si d’una tela fina es tractés, amb l’únic objectiu d’oferir un recinte amb un perímetre suau i tou per a què els nens i nenes puguin anar descalços i que no es puguin fer mal als peus. A més, el recinte inclou el terra, també de tela, de manera que els infants entraran a un espai net i preparat per a ells.

Lloguer de castell multicolor

El recinte inflable, en forma de castell, està dissenyat per a usar-lo majorment en espais coberts i tancats, per tant, en espais d’interior, com poden ser pavellons o pistes poliesportives. En el cas d’usar-se en zones d’exterior, serà necessari i imprescindible que el terra on s’hagi d’instal·lar sigui pla, llis i pavimentat, al igual que haurà d’estar completament net i sense cap tipus de pedra ni sorra.

Habitualment el lloguer d'aquest castell inflable multicolor s’utilitza per a muntar ludoteques infantils en els parcs de nadal que organitzen els ajuntaments a dins de pavellons, o també per a festes infantils de tot tipus.
Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís
 • Si et trobes fora d'aquestes zones, truca'ns i explica'ns la teva proposta

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Inflable Amazones

  Inflable Amazones

  L’inflable del amazones és un bonic castell inflable decorat i ambientat amb bonics animals de la selva. El lloguer del castell inflable amazones o castell inflable de la selva és genial per a festes infantils on es vulgui oferir un inflable per saltar molt visual.
  Inflable Standard
  Veure més
 • Piscina de boles

  Piscina de boles

  La piscina de boles està formada per una estructura en forma quadrada, on els nens i nenes de 0 a 5 anys trobaran un munt de pilotes de colors per a poder jugar i gaudir.

  Inflable especial per a nens de 0 a 5 anys
  Veure més
 • Inflable cistella

  Inflable cistella

  La originalitat d’aquest inflable esportiu fa que sigui especial i diferent. Aquest és l’inflable cistella, que ens permetrà fer competicions amb dos participants al mateix temps.

  Inflable Especial

  Veure més