Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Ludoteca infantil

Ludoteca infantil

Ludoteca deriva del llatí, joc, joguines, i és per aquest motiu que dins la nostra ludoteca infantil, tots els nens i nenes podran trobar un munt de propostes de joc per manipular, experimentar, jugar i divertir-se.

La ludoteca infantil és un espai de joc pensat per als nens i nenes de 0 a 5 anys. Una zona preparada amb materials segurs per a què els nens i nenes puguin passar-ho d’allò més bé, acompanyats dels seus pares i mares, de la seva família.

Dins l’espai de la ludoteca hi haurà diverses propostes de joc, per a jugar, i també compartir, creant espais de joc compartit entre nens i nenes, i potenciant la participació i interacció entre tots ells, a través de les joguines que els ajudaran a socialitzar entre iguals.  

Servei de ludoteca itinerant

L’organització de l’espai de joc està pensat en diferents racons, per tal que els nens i nenes gaudeixin d’una ludoteca amb els materials ordenats, i amb propostes de joc ben dissenyades, com per exemple:

 • El racó de la biblioludo és un espai de contes ideal per a potenciar la lectura amb els més petits, una zona on els infants podran compartir i descobrir amb la família diversos contes nous i diferents als que tenen a casa.
 • També hi trobaran el racó de construccions i jocs d’encaix, una proposta que sempre agrada molt, i on els nens podran deixar volar la seva imaginació per a realitzar construccions fantàstiques.
 • La zona creativa serà l’espai amb tauletes i cadires, a la mida dels infants, on els nens podran dibuixar, pintar i fer les seves pròpies produccions creatives.
 • El joc lliure i el joc simbòlic també tindrà espai dins la ludoteca infantil, en aquest cas, a través de jocs i joguines que els convidaran a jugar de manera espontània i a reproduir els actes dels adults.
 • Un dels racons que més els agrada és el racó de psicomotricitat, amb peces gegants per caminar, trepar i desenvolupar habilitats motrius.
 • Oferim l’opció de complementar la ludoteca per a nens amb un inflable infantil exclusiu per als infants de 0 a 5 anys, convertint la zona de salt en un espai segur.

En cada un d’aquests espais de la ludoteca infantil mòbil, els nens i nenes s’ho passaran genial i gaudiran de cada racó  descobrint, creixent i aprenent, al costat dels monitors de Plus Arts.

Contractar ludoteca temporal a Barcelona i Catalunya

La ludoteca es pot realitzar en espais d’interior o d’exterior, i tenim diferents formats de recinte per assegurar que els nens i nenes juguen en un espai delimitat, net i segur.

 • Nota important: la ludoteca és un espai de joc, no és un servei de guarderia, els pares, mares i/o responsables dels nens han de restar en tot moment dins o al voltant del recinte. Els pares poden participar de forma activa amb els seus fills en les diferents propostes de joc.

Documents descarregables

Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís
 • Si et trobes fora d'aquestes zones, truca'ns i explica'ns la teva proposta

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Activitat de disfresses | El camerino

  Activitat de disfresses | El camerino

  L’activitat de disfresses del camerino és un espai on els nens i les seves famílies podran entrar i gaudir del canvi d’imatge, amb el maquillatge de fantasia i totes les disfresses i complements que trobaran al seu abast. Es podran deixar pintar la cara per les monitores i seguidament, podran disfressar-se.

  Veure més
 • Activitat tecnològica | Ulleres de realitat virtual (VR)

  Activitat tecnològica | Ulleres de realitat virtual (VR)

  Les ulleres de realitat virtual convidaran als participants a viure grans aventures on ells seran els propis protagonistes del joc. La activitat tecnològica amb les ulleres virtuals serà una experiència genial per a esdeveniments infantils o actes d’adults, inclús parcs infantils o esdeveniments d’empresa.

  Veure més
 • Discomòbil

  Discomòbil

  Plus Arts ofereix la millor Discomòbil del moment de tota Catalunya. Compta amb els millors professionals d’il·∙luminació i sonorització, i treballa amb els DJ’s catalans del moment.
  Veure més