04-06-2021

Mesures sanitàries covid-19 organización de eventos: Plus Arts

Tornar

L’equip de Plus Arts us brinda la confiança que necessiteu per a què les vostres festes i esdeveniments puguin celebrar-se sota control i complint amb un estricte protocol de mesures d’higiene i de seguretat.

La seguretat dels nens i nenes, i de totes les persones, és per a nosaltres una prioritat. És per això que des de Plus Arts hem treballat per adaptar totes les nostres activitats infantils per a convertir-les en espais de joc segurs, on la diversió i el joc estiguin garantits, a la vegada que s’extrema la higiene per als usuaris, en les nostres activitats d’oci i de temps lliure.

Seguim estrictament les novetats exposades per les autoritats i totes les recomanacions sanitàries, per aquest motiu, setmana rere setmana, anem adaptant i re-formulant els protocols i mesures, adaptant-nos a aquesta nova situació.

A continuació us detallem algunes mesures preventives, higièniques i de seguretat, que s’aplicaran una vegada pactat amb el client el funcionament de l’activitat.

Recomanacions i mesures d’higiene i de seguretat:

 • Control de l’aforament en totes les nostres activitats. Per aquest motiu, oferim diferents opcions de recintes i espais delimitats per a poder gestionar i controlar correctament totes les activitats infantils i atraccions familiars. Cada activitat haurà de tenir un recinte amb una entrada i una sortida, que estarà sempre supervisada per un monitor, encarregat de gestionar l’aforament del recinte.
 • Neteja de mans a l’entrar a jugar. A l’entrada de cada activitat hi haurà un dispensador de gel hidroalcohòlic, a part d’un panell explicatiu amb totes les mesures d’higiene i de seguretat detallades per a poder-les llegir.
 •  S’extremarà la neteja de superfícies, abans i després de la seva utilització, amb desinfectant i instruments de polvorització.
 • Condicions especials de distanciament entre persones. Recomanem programar les activitats infantils per a viure-les en família, de manera que les famílies puguin gaudir del temps lliure, junts i compartint boniques estones de joc amb els infants. Per aquest motiu, hem pensat en realitzar les activitats respectant els grups bombolla familiars, evitant en tot moment les aglomeracions i evitant el contacte entre nens i nenes desconeguts. En el cas d’escoles o casals d’estiu, les activitats es realitzaran en grups bombolla i amb infants del mateix grup de convivència.
 • Valorar les activitats infantils i familiars que el client vol contractar i aconsellar-lo per a oferir-li activitats viables que compleixin amb les seves necessitats i amb les que es puguin implementar les mesures sanitàries corresponents.

Durant tot aquest temps, hem adaptat perfectament algunes activitats infantils i familiars, les que anomenem activitats Anti-Covid, que disposen de plaques de metacrilat per a la fàcil neteja, i inclús activitats per a nens amb material unipersonal per a què es puguin gaudir amb la màxima precaució.

Estem contents i eternament agraïts

Encara que el sector cultural ha estat un dels més afectats, estem contents i eternament agraïts als nostres clients, per seguir confiant en nosaltres.

Poder afrontar aquesta crisis i aprendre d’ella, ha estat molt dur, però a la vegada reconfortant i amb una recompensa satisfactòria al veure que hem pogut superar-la amb èxit, i que ens ha fet veure i sentir que ens encanta la nostra feina. Hem tingut, di a dia, la necessitat de poder sortir al carrer, de poder treballar, de seguir regalant somriures, màgia i diversió, i això és realment el que ens fa feliços i ens dóna vida.

A més, durant la pandèmia hem tingut temps. Més temps del que mai teníem, i hem pogut crear, inventar, construir, i finalment, treure a la llum nous espectacles i noves activitats infantils per a gaudir en família.

La veritat és que no ens ha parat, sinó que ens ha ensenyat a viure el dia a dia amb més intensitat i ens ha fet veure la importància i la necessitat que tenim de socialitzar i de gaudir per evadir-nos.

Tots sabem que la cultura és essencial i important per a créixer i aprendre, per a formar-nos com a persones i per a compartir el temps lliure amb els que més estimem.

Donar les gràcies a tots els clients fidels que han aplaçat les seves programacions degut a la crisi sanitària, i que continuaran confiant en nosaltres i en la nostra feina i dedicació de cara a la nova temporada que començarà amb tota la nostra energia.

Especialment gràcies a les escoles que ja tenien contractada la seva festa fi de curs. També gràcies a tots els ajuntaments que tenien contractades fires del joc i activitats infantils per a festes majors, tallers per a biblioteques i d’altres activitats, inflables, tallers i espectacles que tenien programats i contractats per tot el territori català.

Tornem i aquí estem, amb molta il·lusió i amb moltes ganes de poder oferir les nostres activitats infantils i familiars, activitats d’oci i temps lliure, per a gaudir, omplint carrers i places, mercats i fires, escoles i festes majors, de jocs, activitats i espectacles per a nens i famílies, per a jugar i gaudir mentre naixen somriures.

Perquè fomentar el sector cultural, ara més que mai, és possible i necessari.

Per a qualsevol pregunta no dubteu en contactar-nos a través del nostre correu electrònic: info@plusarts.es o a través del telèfon que trobareu a l’apartat contacte.

Moltes gràcies a tots pel vostre suport en aquests moments delicats.

Posts relacionats

 • 24 / AGO
  Jocs de fira amb l’activitat My Little Carnival a la programació Som Estiu de Terrassa

  Jocs de fira amb l’activitat My Little Carnival a la programació Som Estiu de Terrassa

  Un any més, la programació Som Estiu de Terrassa ha comptat amb la presència de Plus Arts. Cada any hi participem amb els nostres espectacles i les nostres activitats infantils per a viure en família. Aquesta vegada, el Som Estiu de Terrassa, ha tingut una activitat molt especial: l’activitat My Little Carnival de Plus Arts. Una proposta d’activitats familiars per a gaudir dels jocs de fira més autèntics, amb tota la família.

  My Little Carnival és una activitat infantil i familiar plena de jocs i de diversió, on els nens i nenes i els seus acompanyants, podran passar una fantàstica vetllada, jugant i manipulant tots els jocs de destresa i jocs d’habilitat que tindrem preparats per a tots els participants.

 • 12 / NOV
  Els parcs de nadal están a punt de començar

  Els parcs de nadal están a punt de començar

  El nadal està a punt d’arribar, i amb ell, tornen totes les activitats infantils i familiars de nadal, així com també els parcs de nadal que es munten en els pavellons, les fires de nadal i les programacions de nadal dels centres comercials i associacions de comerciants.

  Des de Plus Arts disposem de totes les activitats infantils, inflables per a saltar i tallers de nadal que necessites per a què la teva festa i el teu parc de nadal, fira de nadal o esdeveniment infantil sigui un èxit.

Pressupost per a activitats infantils

Formulari

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.