Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Consulta les nostres mesures de prevenció.
06-05-2020

Mesures sanitàries covid-19 organización de eventos: Plus Arts

Tornar

A tots els nostres clients,

En motiu de la crisi sanitària provocada pel COVID-19, tots els actes, esdeveniments i espectacles de caràcter cultural, d’oci i lleure en espais públics i privats van ser cancel·lats des del passat mes de març fins a finalitzar el mes de maig.

Durant aquests mesos hem estat treballant per a desenvolupar un protocol de mesures sanitàries amb l’objectiu de poder reprendre les festes i esdeveniments, garantint la seguretat de tots els infants i famílies a l’hora de jugar i gaudir de les nostres activitats infantils i familiars.

La seguretat dels vostres fills i de totes les persones és per nosaltres una prioritat. És per això que des de Plus Arts hem treballat per a poder començar i engegar la temporada aquest proper mes de juliol. Una temporada d’estiu que quedarà a mitges, però que lluitem per salvar i continuar amb la nostra fantàstica feina d’educar i de divertir a través de les nostres activitats l’oci i lleure educatiu.

Ens adaptarem al nou escenari amb un protocol exigent de prevenció i higiene, estudiat i pensat per a garantir la màxima seguretat, seguint amb totes les recomanacions i mesures sanitàries, on serà possible la màxima diversió i seguretat de tots els usuaris. El control i formació de tot el nostre personal serà la base per a què els esdeveniments es duguin a terme sota control.

L’àmbit de la cultura ha sigut un dels més perjudicats. El sector cultural va ser un dels primers que es va paralitzar i serà un dels últims en reactivar-se. Tothom sabem que la cultura és essencial per a créixer per aprendre, per a formar-nos com a persones i per a compartir el temps lliure amb els que més estimem. Però l’escenari cultural ens condiciona al haver de crear esdeveniments que donen cabuda a molta gent. Per aquest motiu, amb més gent, amb més espai, i amb totes les mesures sanitàries serà possible reactivar les activitats d’oci, lleure i cultura, mica en mica, i amb els cinc sentits per oferir un escenari amb un protocol de seguretat, cuidat i de qualitat.

Aquestes mesures preventives, higièniques i de seguretat, s’aplicaran de caràcter excepcional sempre que es consideri necessari fins que la crisi del coronavirus finalitzi:
 • Control de l’aforament en les nostres activitats. Per aquest motiu, oferim diferents opcions de tancats i recintes per a poder gestionar i controlar correctament totes les activitats infantils i atraccions familiars.
 • Neteja de mans a l’entrar a jugar.
 • Condicions especials de distanciament entre les persones.
 • Neteja de les superfícies abans i després de la seva utilització.
 • Valorar les activitats infantils i familiars que el client vol contractar i aconsellar-lo per a oferir-li activitats que compleixin amb les seves necessitats i les que es puguin implementar les mesures sanitàries corresponents.
Donar les gràcies a tots els clients fidels que han aplaçat les seves programacions degut a la crisi sanitària, i que continuaran confinant en nosaltres i en la nostra feina i dedicació de cara a la nova temporada que començarem amb tota la nostra energia.

Especialment donar les gràcies a les escoles que tenien ja contractades la seva festa fi de curs i que han decidit el poder realitzar la festa al mes de setembre o octubre, abans d’acabar l’any, i com a celebració de benvinguda escolar i d’agraïment per a poder re-emprendre el nou curs escolar. També donar les gràcies a tots els ajuntaments que tenien contractades fires del joc i activitats familiars per a festes majors, tallers per a biblioteques i centres cívics, i altres activitats, inflables, tallers i espectacles que teníem programats i contractats per tot el territori català durant aquests primers mesos d’estiu.

Tornarem amb molta il·lusió i amb moltes ganes per poder oferir activitats infantils i familiars, d’oci i lleure, per a gaudir, omplint carrers, places, mercats i fires, escoles i festes majors, de jocs, activitats i famílies jugant i gaudint mentre afloren grans somriures.

Perquè fomentar el sector cultural, ara més que mai és possible i necessari.

Per a qualsevol pregunta no dubteu en contactar-nos a través del nostre correu electrònic: info@plusarts.es o a través del telèfon que trobareu a contacte.
Moltes gràcies a tots pel vostre suport i recolzament en aquests moments delicats.

Posts relacionats

 • 09 / DES
  Espectacles de teatre en temps de covid

  Espectacles de teatre en temps de covid

  En temps de covid, no podem fer que tanquin els teatres, ja que la cultura és segura si tot es fa bé, i es compleixen amb totes les mesures d’higiene i de seguretat

 • 07 / FEB
  Activitat de circ amb carpa gegant

  Activitat de circ amb carpa gegant

  És un honor presentar-vos una de les moltes novetats que vam estrenar al gener: una gran carpa de circ, inflable, que acompanyarà la nostra nova activitat de circ: “La Gran Carpa del Circ”.
  La nova activitat de circ que hem preparat es realitza dins de la carpa de circ inflable, que li donarà un toc especial a l’activitat, oferint una autèntica estètica de circ, molt bonica i visualment espectacular.

Pressupost per a activitats infantils

Formulari

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.