Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
04-06-2021

Mesures sanitàries covid-19 organización de eventos: Plus Arts

Tornar
Actualitzat 22-03-2023

L’equip de Plus Arts us brinda la confiança que necessiteu per a què les vostres festes i esdeveniments puguin celebrar-se sota control i complint amb un estricte protocol de mesures d’higiene i de seguretat.

La seguretat dels nens i nenes, i de totes les persones, és per a nosaltres una prioritat. És per això que des de Plus Arts hem treballat per adaptar totes les nostres activitats infantils per a convertir-les en espais de joc segurs, on la diversió i el joc estiguin garantits, a la vegada que s’extrema la higiene per als usuaris, en les nostres activitats d’oci i de temps lliure.

Seguim estrictament les novetats exposades per les autoritats i totes les recomanacions sanitàries, per aquest motiu, setmana rere setmana, anem adaptant i re-formulant els protocols i mesures, adaptant-nos a aquesta nova situació.

A continuació us detallem algunes mesures preventives, higièniques i de seguretat, que s’aplicaran una vegada pactat amb el client el funcionament de l’activitat.

Recomanacions i mesures d’higiene i de seguretat:

 • Control de l’aforament en totes les nostres activitats. Per aquest motiu, oferim diferents opcions de recintes i espais delimitats per a poder gestionar i controlar correctament totes les activitats infantils i atraccions familiars. Cada activitat haurà de tenir un recinte amb una entrada i una sortida, que estarà sempre supervisada per un monitor, encarregat de gestionar l’aforament del recinte.
 • Neteja de mans a l’entrar a jugar. A l’entrada de cada activitat hi haurà un dispensador de gel hidroalcohòlic, a part d’un panell explicatiu amb totes les mesures d’higiene i de seguretat detallades per a poder-les llegir.
 •  S’extremarà la neteja de superfícies, abans i després de la seva utilització, amb desinfectant i instruments de polvorització.
 • Condicions especials de distanciament entre persones. Recomanem programar les activitats infantils per a viure-les en família, de manera que les famílies puguin gaudir del temps lliure, junts i compartint boniques estones de joc amb els infants. Per aquest motiu, hem pensat en realitzar les activitats respectant els grups bombolla familiars, evitant en tot moment les aglomeracions i evitant el contacte entre nens i nenes desconeguts. En el cas d’escoles o casals d’estiu, les activitats es realitzaran en grups bombolla i amb infants del mateix grup de convivència.
 • Valorar les activitats infantils i familiars que el client vol contractar i aconsellar-lo per a oferir-li activitats viables que compleixin amb les seves necessitats i amb les que es puguin implementar les mesures sanitàries corresponents.

Durant tot aquest temps, hem adaptat perfectament algunes activitats infantils i familiars, les que anomenem activitats Anti-Covid, que disposen de plaques de metacrilat per a la fàcil neteja, i inclús activitats per a nens amb material unipersonal per a què es puguin gaudir amb la màxima precaució.

Estem contents i eternament agraïts

Encara que el sector cultural ha estat un dels més afectats, estem contents i eternament agraïts als nostres clients, per seguir confiant en nosaltres.

Poder afrontar aquesta crisis i aprendre d’ella, ha estat molt dur, però a la vegada reconfortant i amb una recompensa satisfactòria al veure que hem pogut superar-la amb èxit, i que ens ha fet veure i sentir que ens encanta la nostra feina. Hem tingut, di a dia, la necessitat de poder sortir al carrer, de poder treballar, de seguir regalant somriures, màgia i diversió, i això és realment el que ens fa feliços i ens dóna vida.

A més, durant la pandèmia hem tingut temps. Més temps del que mai teníem, i hem pogut crear, inventar, construir, i finalment, treure a la llum nous espectacles i noves activitats infantils per a gaudir en família.

La veritat és que no ens ha parat, sinó que ens ha ensenyat a viure el dia a dia amb més intensitat i ens ha fet veure la importància i la necessitat que tenim de socialitzar i de gaudir per evadir-nos.

Tots sabem que la cultura és essencial i important per a créixer i aprendre, per a formar-nos com a persones i per a compartir el temps lliure amb els que més estimem.

Donar les gràcies a tots els clients fidels que han aplaçat les seves programacions degut a la crisi sanitària, i que continuaran confiant en nosaltres i en la nostra feina i dedicació de cara a la nova temporada que començarà amb tota la nostra energia.

Especialment gràcies a les escoles que ja tenien contractada la seva festa fi de curs. També gràcies a tots els ajuntaments que tenien contractades fires del joc i activitats infantils per a festes majors, tallers per a biblioteques i d’altres activitats, inflables, tallers i espectacles que tenien programats i contractats per tot el territori català.

Tornem i aquí estem, amb molta il·lusió i amb moltes ganes de poder oferir les nostres activitats infantils i familiars, activitats d’oci i temps lliure, per a gaudir, omplint carrers i places, mercats i fires, escoles i festes majors, de jocs, activitats i espectacles per a nens i famílies, per a jugar i gaudir mentre naixen somriures.

Perquè fomentar el sector cultural, ara més que mai, és possible i necessari.

Per a qualsevol pregunta no dubteu en contactar-nos a través del nostre correu electrònic: info@plusarts.es o a través del telèfon que trobareu a l’apartat contacte.

Moltes gràcies a tots pel vostre suport en aquests moments delicats.

Posts relacionats

 • 28 / JUL
  Activitats per a la setmana de la mobilitat

  Activitats per a la setmana de la mobilitat

  La setmana europea de la mobilitat se celebrarà la pròxima setmana del 16 al 22 de setembre de 2023, una campanya cada any més present en els pobles de Catalunya. Plus Arts us presenta tot un seguit d'activitats ideals per celebrar la setmana de la mobilitat sostenible als vostres municipis.

 • 11 / MARÇ
  Passos a seguir per muntar una festa fi de curs

  Passos a seguir per muntar una festa fi de curs

  Per organitzar la vostra festa fi de curs haureu de saber el dia, l’horari i el pressupost, per a poder mirar disponibilitat de les activitats infantils i familiars i castells inflables per a la vostra festa de l’escola. T'expliquem tot el que has de saber per a organitzar una festa fi de curs escolar.

Pressupost per a activitats infantils

Formulari

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

 • * Si et trobes fora d'aquestes zones, truca'ns i explica'ns la teva proposta