Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Consulta les nostres mesures de prevenció.
06-05-2020

Mesures sanitàries covid-19 organización de eventos: Plus Arts

Tornar

A tots els nostres clients,

En motiu de la crisi sanitària provocada pel COVID-19, tots els actes, esdeveniments i espectacles de caràcter cultural, d’oci i lleure en espais públics i privats van ser cancel·lats des del passat mes de març fins a finalitzar el mes de maig.

Durant aquests mesos hem estat treballant per a desenvolupar un protocol de mesures sanitàries amb l’objectiu de poder reprendre les festes i esdeveniments, garantint la seguretat de tots els infants i famílies a l’hora de jugar i gaudir de les nostres activitats infantils i familiars.

La seguretat dels vostres fills i de totes les persones és per nosaltres una prioritat. És per això que des de Plus Arts hem treballat per a poder començar i engegar la temporada aquest proper mes de juliol. Una temporada d’estiu que quedarà a mitges, però que lluitem per salvar i continuar amb la nostra fantàstica feina d’educar i de divertir a través de les nostres activitats l’oci i lleure educatiu.

Ens adaptarem al nou escenari amb un protocol exigent de prevenció i higiene, estudiat i pensat per a garantir la màxima seguretat, seguint amb totes les recomanacions i mesures sanitàries, on serà possible la màxima diversió i seguretat de tots els usuaris. El control i formació de tot el nostre personal serà la base per a què els esdeveniments es duguin a terme sota control.

L’àmbit de la cultura ha sigut un dels més perjudicats. El sector cultural va ser un dels primers que es va paralitzar i serà un dels últims en reactivar-se. Tothom sabem que la cultura és essencial per a créixer per aprendre, per a formar-nos com a persones i per a compartir el temps lliure amb els que més estimem. Però l’escenari cultural ens condiciona al haver de crear esdeveniments que donen cabuda a molta gent. Per aquest motiu, amb més gent, amb més espai, i amb totes les mesures sanitàries serà possible reactivar les activitats d’oci, lleure i cultura, mica en mica, i amb els cinc sentits per oferir un escenari amb un protocol de seguretat, cuidat i de qualitat.

Aquestes mesures preventives, higièniques i de seguretat, s’aplicaran de caràcter excepcional sempre que es consideri necessari fins que la crisi del coronavirus finalitzi:
 • Control de l’aforament en les nostres activitats. Per aquest motiu, oferim diferents opcions de tancats i recintes per a poder gestionar i controlar correctament totes les activitats infantils i atraccions familiars.
 • Neteja de mans a l’entrar a jugar.
 • Condicions especials de distanciament entre les persones.
 • Neteja de les superfícies abans i després de la seva utilització.
 • Valorar les activitats infantils i familiars que el client vol contractar i aconsellar-lo per a oferir-li activitats que compleixin amb les seves necessitats i les que es puguin implementar les mesures sanitàries corresponents.
Donar les gràcies a tots els clients fidels que han aplaçat les seves programacions degut a la crisi sanitària, i que continuaran confinant en nosaltres i en la nostra feina i dedicació de cara a la nova temporada que començarem amb tota la nostra energia.

Especialment donar les gràcies a les escoles que tenien ja contractades la seva festa fi de curs i que han decidit el poder realitzar la festa al mes de setembre o octubre, abans d’acabar l’any, i com a celebració de benvinguda escolar i d’agraïment per a poder re-emprendre el nou curs escolar. També donar les gràcies a tots els ajuntaments que tenien contractades fires del joc i activitats familiars per a festes majors, tallers per a biblioteques i centres cívics, i altres activitats, inflables, tallers i espectacles que teníem programats i contractats per tot el territori català durant aquests primers mesos d’estiu.

Tornarem amb molta il·lusió i amb moltes ganes per poder oferir activitats infantils i familiars, d’oci i lleure, per a gaudir, omplint carrers, places, mercats i fires, escoles i festes majors, de jocs, activitats i famílies jugant i gaudint mentre afloren grans somriures.

Perquè fomentar el sector cultural, ara més que mai és possible i necessari.

Per a qualsevol pregunta no dubteu en contactar-nos a través del nostre correu electrònic: info@plusarts.es o a través del telèfon que trobareu a contacte.
Moltes gràcies a tots pel vostre suport i recolzament en aquests moments delicats.

Posts relacionats

 • 09 / NOV
  Campanya d’animació comercial de nadal

  Campanya d’animació comercial de nadal

  Campanya de nadal amb activitats infantils i familiars per a centres comercials i animacions nadalenques per associacions de comerciants. Animacions itinerants de nadal per a promoure el comerç.

   

 • 14 / FEB
  Activitats per al dia dels enamorats per a nens

  Activitats per al dia dels enamorats per a nens

  Vosaltres quin dia celebreu el dia dels enamorats? A nosaltres ens agrada celebrar-lo cada dia. Segur que teniu mil i un motius per celebrar aquest dia amb les persones que estimeu, i sobretot, amb els nens i nenes, que ens omplen d’amor. Ja sigui Sant Valentí o Sant Jordi, són dos dies genials per a fer manualitats amb els nens i fer activitats infantils per a fer partícips als nens i nenes.

Pressupost per a activitats infantils

Formulari

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.