Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Minimos infantils

Mini mons és una activitat infantil que convida als infants a experimentar, jugar, imaginar i descobrir fascinants aventures en paisatges reals de mida petita.

L’activitat proposa sis taules de mini mons, amb una estètica espectacular que transportarà als nens i nenes a diferents escenaris de la vida real. Paisatges 100% realistes, preparats per a la interacció i el joc dels nenes i nenes.

El pol nord amb els pingüins, el bosc amb els esquirols, eriçons i animals terrestres, la selva amb animals característics com els elefants i els lleons, o el oceà, són algunes de les recreacions que els infants podran trobar per a descobrir i imaginar el seus mons.

Que són els minimons

En definitiva, mini mons és un espai de joc i fantasia on els infants podran gaudir del joc lliure i espontani, a través del joc simbòlic, sense normes ni instruccions.

Una activitat infantil amb una estètica molt cuidada i pensada per a sorprendre i per a provocar el joc entre els nens i nenes, motivant-los a arrancar amb les seves històries.

Els infants trobaran un espai idoni per expressar-se a través del joc, de manera que deixaran de ser els protagonistes per donar veu als ninots amb els que jugaran dins de cada mini món, donant moviment i acció a cada un dels animals i personatges que trobaran per interactuar d’una manera tan real com la que cada infant imagini.

Un joc lliure que permetrà desenvolupar la imaginació i la creativitat, desenvolupant el coneixement científic, la descoberta i la observació. Un joc de paciència i concentració, on de ben segur es manifestarà una interacció entre iguals, afavorint la comunicació, les relacions socials i el pensament lògic-matemàtic. A més,  el treball de les habilitats motrius hi serà present, de manera que els infants desenvoluparan la motricitat fina i la coordinació mà-ull.

Minimons com activitat infantil

L’activitat infantil i familiar mini mons, l’hem creat especialment pensada per a festes infantils, festes per escoles, com les festes fi de curs, festes majors, festes d’empresa com els family days, i tot tipus d’esdeveniments lúdics on s’hi vulgui muntar un espai de diversió per als nens i nenes més petits.

Es tracta d’una activitat que ocupa un espai de 6x4metres, i que va dirigida a públic infantil de 2 a 8 anys, edat en la que els infants podran gaudir plenament del joc. De totes maneres, mini mons és una activitat tan bonica que s’obrirà un món apassionant davant d’infants i adults.

L’activitat estarà dinamitzada per un monitor de Plus Arts, però dins la mateixa també hi podran entrar els pares o familiars dels infants, per acompanyar en el joc, alhora que s’ofereix un espai familiar participatiu on poder reforçar vincles a l’hora que es gaudeix del joc en família. 

El joc lliure es convertirà en una font de plaer i satisfacció, un joc relaxant, espontani i actiu la mar de gratificant. Una proposta genial per a tot tipus de festes.

Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís
 • Si et trobes fora d'aquestes zones, truca'ns i explica'ns la teva proposta

Preguntes Relacionades

Que són els mini mons?

Els mini mons són taules de joc que representen diferents escenaris i ambients,  imaginaris i abstractes, o de la vida real, però en mida petita, a petita escala.

Els nens i nenes poden jugar de manera lliure sobre aquestes taules de joc, amb diferents ninots, animalons, o peces de joc, deixant volar la imaginació i creant les seves històries.

L’activitat mini mons de Plus Arts representa sis escenaris diferents, amb paisatges recreats de la vida real, oferint una proposta de joc per a representar històries amb una estructura 100% realista.

A quina edat va dirigida l’activitat mini mons?

L’activitat mini mons va dirigida a un públic infantil, concretament a nens i nenes a partir de 2 anys, i fins que puguin tenir interès en el joc simbòlic, això pot ser fins als 8 o 10 anys.

Quins paisatges trobem en els mini mons?

Els mini mons poden representar qualsevol tipus de paisatge o escena, real o imaginaria.

En el cas dels mini mons de Plus Arts, representen: el pol nord, la selva, la sabana, el mar o l’oceà, la granja i el bosc.

Quin joc es potència amb l’activitat mini mons?

L’activitat mini mons potència el joc simbòlic, actiu, lliure i creatiu. Un joc espontani i no estructurat, sense normes ni instruccions, on cadascú podrà expressar-se a través del joc, de manera lliure i representant contextos i escenaris segons els propis interessos i vivències de cada participant.

Què s’aprèn amb el joc de mini mons?

Durant el joc dels infants amb els mini mons, s’hi desenvolupen un munt d’aprenentatges i d’habilitats, com són:

 • Desenvolupament del coneixement científic, a través de la manipulació i experimentació de materials.
 • La descoberta de noves textures, pesos i elements.
 • La observació, la paciència i la concentració.
 • Desenvolupament de la imaginació i creativitat, a través de la fantasia.
 • La comunicació i la interacció entre iguals afavorint les relacions socials i l’augment de vocabulari.
 • Treball de motricitat fina i coordinació mà-ull.
 • Pensament lògic-matemàtic, espacial i l’equilibri.
 • Desenvolupament socio-emocional, oferint un espai per expressar emocions a través del joc.
 • Pensament crític i resolució de problemes.

Quins materials es poden utilitzar per a crear mini mons?

Qualsevol material que es pugui deixar a l’abast dels infants serà ideal per a la creació de mini mons.

 • Personatges: poden ser de fusta, de plàstic o de qualsevol material. I poden ser persones, animals, nins, o personatges creats pels propis infants.
 • Per a delimitar els espais es podran usar safates, papers, caixes o llistons de fusta.
 • I per a crear els paisatges, es podrà fer amb arròs, fideus, cotó fluix, papers o cartolines, o per a donar un toc més realista, amb elements naturals, com per exemple, sorra, pedres, fulles, pals i troncs, castanyes, pinyes, entre d’altres.

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Animació amb mascotes

  Animació amb mascotes

  Els personatges infantils més famosos visitaran als nens i nenes de la manera més divertida. Les mascotes animades de Plus Arts gaudiran de la vostra festa infantil i sorprendran a tota la família.

  Veure més
 • Balloons. L’art de la globusflexia

  Balloons. L’art de la globusflexia

  La globusflexia és l’art de crear boniques figures amb globus de colors. En aquesta activitat us proposem un taller de globusflexia per aprendre a fer tot tipus de formes amb globus. Tot el material sortirà de dins del zepelí, on un personatge extravagant, l’home dels globus, us ensenyarà pas per pas com fer la vostra creació.

  Veure més
 • Circuit de Crazy Bikes

  Circuit de Crazy Bikes

  Els crazy bikes són uns tricicles infantils per a nens a partir de 6 anys. Aquests vehicles tan originals se situaran dins d’un circuit de vehicles per a poder jugar i gaudir, donant voltes al circuit de crazy bikes, que es muntarà amb un circuit inflable o amb cintes i cons. És una activitat infantil de vehicles genial!

  Veure més