Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Minimos infantils

Mini mons és una activitat infantil que convida als infants a experimentar, jugar, imaginar i descobrir fascinants aventures en paisatges reals de mida petita.

L’activitat proposa sis taules de mini mons, amb una estètica espectacular que transportarà als nens i nenes a diferents escenaris de la vida real. Paisatges 100% realistes, preparats per a la interacció i el joc dels nenes i nenes.

El pol nord amb els pingüins, el bosc amb els esquirols, eriçons i animals terrestres, la selva amb animals característics com els elefants i els lleons, o el oceà, són algunes de les recreacions que els infants podran trobar per a descobrir i imaginar el seus mons.

Que són els minimons

En definitiva, mini mons és un espai de joc i fantasia on els infants podran gaudir del joc lliure i espontani, a través del joc simbòlic, sense normes ni instruccions.

Una activitat infantil amb una estètica molt cuidada i pensada per a sorprendre i per a provocar el joc entre els nens i nenes, motivant-los a arrancar amb les seves històries.

Els infants trobaran un espai idoni per expressar-se a través del joc, de manera que deixaran de ser els protagonistes per donar veu als ninots amb els que jugaran dins de cada mini món, donant moviment i acció a cada un dels animals i personatges que trobaran per interactuar d’una manera tan real com la que cada infant imagini.

Un joc lliure que permetrà desenvolupar la imaginació i la creativitat, desenvolupant el coneixement científic, la descoberta i la observació. Un joc de paciència i concentració, on de ben segur es manifestarà una interacció entre iguals, afavorint la comunicació, les relacions socials i el pensament lògic-matemàtic. A més,  el treball de les habilitats motrius hi serà present, de manera que els infants desenvoluparan la motricitat fina i la coordinació mà-ull.

Minimons com activitat infantil

L’activitat infantil i familiar mini mons, l’hem creat especialment pensada per a festes infantils, festes per escoles, com les festes fi de curs, festes majors, festes d’empresa com els family days, i tot tipus d’esdeveniments lúdics on s’hi vulgui muntar un espai de diversió per als nens i nenes més petits.

Es tracta d’una activitat que ocupa un espai de 6x4metres, i que va dirigida a públic infantil de 2 a 8 anys, edat en la que els infants podran gaudir plenament del joc. De totes maneres, mini mons és una activitat tan bonica que s’obrirà un món apassionant davant d’infants i adults.

L’activitat estarà dinamitzada per un monitor de Plus Arts, però dins la mateixa també hi podran entrar els pares o familiars dels infants, per acompanyar en el joc, alhora que s’ofereix un espai familiar participatiu on poder reforçar vincles a l’hora que es gaudeix del joc en família. 

El joc lliure es convertirà en una font de plaer i satisfacció, un joc relaxant, espontani i actiu la mar de gratificant. Una proposta genial per a tot tipus de festes.

Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís
 • Si et trobes fora d'aquestes zones, truca'ns i explica'ns la teva proposta

Preguntes Relacionades

Que són els mini mons?

Els mini mons són taules de joc que representen diferents escenaris i ambients,  imaginaris i abstractes, o de la vida real, però en mida petita, a petita escala.

Els nens i nenes poden jugar de manera lliure sobre aquestes taules de joc, amb diferents ninots, animalons, o peces de joc, deixant volar la imaginació i creant les seves històries.

L’activitat mini mons de Plus Arts representa sis escenaris diferents, amb paisatges recreats de la vida real, oferint una proposta de joc per a representar històries amb una estructura 100% realista.

A quina edat va dirigida l’activitat mini mons?

L’activitat mini mons va dirigida a un públic infantil, concretament a nens i nenes a partir de 2 anys, i fins que puguin tenir interès en el joc simbòlic, això pot ser fins als 8 o 10 anys.

Quins paisatges trobem en els mini mons?

Els mini mons poden representar qualsevol tipus de paisatge o escena, real o imaginaria.

En el cas dels mini mons de Plus Arts, representen: el pol nord, la selva, la sabana, el mar o l’oceà, la granja i el bosc.

Quin joc es potència amb l’activitat mini mons?

L’activitat mini mons potència el joc simbòlic, actiu, lliure i creatiu. Un joc espontani i no estructurat, sense normes ni instruccions, on cadascú podrà expressar-se a través del joc, de manera lliure i representant contextos i escenaris segons els propis interessos i vivències de cada participant.

Què s’aprèn amb el joc de mini mons?

Durant el joc dels infants amb els mini mons, s’hi desenvolupen un munt d’aprenentatges i d’habilitats, com són:

 • Desenvolupament del coneixement científic, a través de la manipulació i experimentació de materials.
 • La descoberta de noves textures, pesos i elements.
 • La observació, la paciència i la concentració.
 • Desenvolupament de la imaginació i creativitat, a través de la fantasia.
 • La comunicació i la interacció entre iguals afavorint les relacions socials i l’augment de vocabulari.
 • Treball de motricitat fina i coordinació mà-ull.
 • Pensament lògic-matemàtic, espacial i l’equilibri.
 • Desenvolupament socio-emocional, oferint un espai per expressar emocions a través del joc.
 • Pensament crític i resolució de problemes.

Quins materials es poden utilitzar per a crear mini mons?

Qualsevol material que es pugui deixar a l’abast dels infants serà ideal per a la creació de mini mons.

 • Personatges: poden ser de fusta, de plàstic o de qualsevol material. I poden ser persones, animals, nins, o personatges creats pels propis infants.
 • Per a delimitar els espais es podran usar safates, papers, caixes o llistons de fusta.
 • I per a crear els paisatges, es podrà fer amb arròs, fideus, cotó fluix, papers o cartolines, o per a donar un toc més realista, amb elements naturals, com per exemple, sorra, pedres, fulles, pals i troncs, castanyes, pinyes, entre d’altres.

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Activitat | Els oficis

  Activitat | Els oficis

  El joc simbòlic i el joc compartit és la principal essència d’aquesta proposta de joc que presentem. Una activitat infantil per als nens i nenes més menuts, que jugaran a imitar als adults a través de l’activitat dels oficis.

  Veure més
 • Taules de ping-pong

  Taules de ping-pong

  Les taules de ping-pong són una activitat esportiva genial per a festes d’empresa, festes infantils o festes familiars. Tothom jugarà al ping-pong, nens, joves i adults. Les petites competicions amb el lloguer de les taules de ping-pong seran la diversió de les festes i esdeveniments.

  Veure més
 • Màquina de crispetes

  Màquina de crispetes

  El lloguer d'una màquina de crispetes  és un complement fantàstic per a qualsevol festa o celebració. Les crispetes agraden a tothom i és per això que petits i grans voldran tastar les delicioses crispetes de la màquina de crispetes que les farà al moment!

  Veure més