Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
10-02-2020

Taller d’animals per Sant Antoni

Tornar

El taller de manualitats d'animals és un taller de decoració de pinces en forma d'animals.

Una activitat infantil creativa pensada per festes d'animals, com per exemple la festa de Sant Antoni o també anomenada la festa dels Tres Tombs.

Sant Antoni Abat era el patró dels animals i és per això que la festivitat de Sant Antoni se celebra per a beneir els animals, es fan curses, els tres tombs donant tres voltes al poble i cavalcades o rues amb tots els animals del municipi.

Són molts ajuntaments i molts pobles els que contracten el taller de manualitats d'animals per a les seves festes i per a què els nens i nenes gaudeixin de la celebració dels animals domèstics. Son festes també per potenciar la cura dels animals i el bon tracte cap a ells.

En el taller de manualitats d’animals, els nens i nenes podran escollir quin animal volen fer i quin els agrada més, i l'hauran de pintar.

Entre tots els animals, que es poden fer en el taller de manualitats creatiu, hi ha un munt de peixos, taurons, granotes, pollets, gossos, ocells, pingüins, i molt més.

Una vegada tinguin els animals pintats serà el moment de retallar-los, i finalment, enganxar-los a la seva pinça de fusta, fent que els mateixos animals puguin obrir la boca, com si d'una titella es tractés.

El taller de manualitats està pensat per escoles, per biblioteques, per ajuntaments i per tot tipus de festes infantils és una bona opció per a què els nens i nenes puguin realitzar una manualitat fàcil i senzilla que podran endur-se a casa. A més aquesta manualitat és genial perquè és molt ràpida de fer i podran passar molts nens i nenes de la festa.

El taller de pinces animals és una activitat infantil creativa per a nens i nenes de totes les edats. Només caldrà que tinguin ganes de passar-ho bé de la mà dels nostres monitors de Plus Arts, que seran els encarregats d’explicar el taller als nens i nenes i guiar pas per pas l'activitat infantil de manualitats.

Amb el taller infantil d'animals tothom estarà convidat a passar-ho bé.

Posts relacionats

Pressupost per a activitats infantils

Formulari

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

  • * Si et trobes fora d'aquestes zones, truca'ns i explica'ns la teva proposta