Taller de panellets

El taller de panellets és una activitat de cuina infantil ideal per a la festa de la castanyada.

Dins la cuina de Plus Arts, els nens i nenes podran convertir-se en autèntics cuiners i elaborar els panellets de la manera que més els agradi.

Amb la massa ja feta, el que anomenem massapà, els infants podran donar-los la forma que vulguin, deixant volant la seva imaginació, i seguidament, els podran decorar amb diferents aliments que els ensenyarem.

Panellets de xocolata, panellets de pinyons, de coco o d’ametlles, seran algunes opcions que els nens i nenes podran decidir per a fer els seus panellets.

També explicarem als infants com es realitza la massa dels panellets, ensenyant-los tots els ingredients perquè els puguin fer a casa seva, si ho volen.

Aquesta activitat anirà dinamitzada per un o dos monitors de Plus Arts, i donarem l’opció que es pugui realitzar de manera senzilla dins d’una carpa, o bé, dins de la gran cuina de Plus Arts, amb tot el muntatge ben espectacular.

La cuina de Plus Arts és una cuina per a petits chef, és a dir, per a petits cuiners, nens i nenes que podran endinsar-se i convertir-se en bons cuiners. A cada un dels nens i nenes els donarem un davantal i un barret de cuiners, per tal que puguin estar còmodes i tractar amb els aliments sense embrutar-se.

El taller de panellets és una activitat fantàstica per a les festes de la castanyada, on sovint mengem panellets, moniatos i castanyes!

És una activitat infantil que realitzem any rere any a diferents biblioteques, a escoles d’educació primària i escoles d’educació infantil, i també, per ajuntaments i grans entitats, que decideixen celebrar la festa de la castanyada amb el taller de panellets que tenim preparats per a gaudir en família.

Si us animeu a realitzar el taller de panellets no dubteu en contactar-nos i us explicarem amb molt de gust el procediment de l’activitat infantil.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Activitats relacionades

 • Maquillatge de tardor

  Maquillatge de tardor

  El taller de maquillatge de fantasia o l’activitat de pinta cares és una proposta que agrada moltíssim als nens i nenes. Maquillar-se i pintar-se de personatges de la castanyada i halloween serà una opció ideal per a celebrar la festa infantil de la castanyada.

  Veure més
 • La màgia de la tardor

  La màgia de la tardor

  Els espectacles de màgia funcionen a la perfecció en qualsevol tipus de festa familiar. L’espectacle de màgia de la castanyada farà que tota la família s’ho passi molt bé, nens i adults gaudiran dels jocs de màgia realitzats per mags professionals.

  Veure més
 • Castanyada & Halloween

  Castanyada & Halloween

  La tradició de la festa de la castanyada se celebra a Catalunya, però amb la globalització i la interculturalitat del nostre territori, cada vegada més s’ha optat per a compartir la festa amb el halloween. Activitats infantils i tallers de castanyada i halloween aniran de la mà!

  Veure més