25-04-2017

Tallers i manualitats infantils de Sant Jordi

Tornar

Ha arribat la festa de Sant Jordi, i amb ella, la nostra participació a diferents festes del territori català, on hem realitzat més de 18 tallers de Sant Jordi. Les manualitats infantils de Sant Jordi han sigut les protagonistes dins les nostres carpes decorades.

El dia 23 d’abril se celebra la diada de Sant Jordi. Una festa tradicional catalana molt bonica, on en mostra d’amor, tothom regala roses i llibres a les persones més estimades.

Plus Arts disposa de moltes propostes i activitats infantils per a la festa de Sant Jordi: espectacles de Sant Jordi, manualitats i tallers infantils de Sant Jordi, activitats per a jugar amb tota la família i moltes més propostes que encaixaran perfectament a la celebració de la festa de Sant Jordi.

Val a dir que, any rere any, les activitats infantils que tenen més èxit per la festa de Sant Jordi són els tallers i les manualitats infantils de Sant Jordi, ja que són activitats on hi pot participar tothom, des dels nens i nenes, fins als seus pares, familiars i adults.

A més a més, realitzar manualitats de Sant Jordi és una bona manera de poder gaudir de la festa, realitzant bonics tallers creatius que podran endur-se a casa com a record d’un bonic dia. I qui vulgui, podrà regalar la seva manualitat a la persona més estimada.

A continuació us destaquem algunes manualitats de Sant Jordi molt fàcils de fer i molt boniques:

Taller de roses de sant Jordi

El taller de roses de Sant Jordi de paper és la manualitat de Sant Jordi més esperada per a tothom. Amb paper de Pinotxo, un pal i una mica de cola blanca, els monitors infantils de Plus Arts ensenyaran pas per pas com construir una bonica rosa de paper.

El paper de Pinotxo té una textura rugosa que ens permet donar-li forma de manera fàcil i crear roses i flors que seran ben autèntiques.

Taller de punts de llibre de sant Jordi

Com mana la tradició, de ben segur que a la majoria de nens i nenes, i també adults, els regalen un llibre per a Sant Jordi. I és per això, que l’activitat de punts de llibre és una manualitat idònia per aquesta festa tradicional.

En el taller infantil de construir una manualitat de punts de llibre de Sant Jordi, els monitors de Plus Arts ensenyaran als nens i nenes a crear originals i divertits punts de llibre, que seguidament podran decorar de la manera que més els agradi.

Serà una activitat infantil lliure i creativa, on cada nen i adult podrà viatjar en el seu país de la creació per aportar la originalitat i la creativitat en el seu punt de llibre divertit.

Altres tallers originals de Sant Jordi

A part dels dos tallers que hem destacat anteriorment, que sens dubte, són els més esperats per a la festa de Sant Jordi, Plus Arts disposa de molts més tallers de Sant Jordi, diferents i la mar d’originals.

El taller de titelles de Sant Jordi és una de les activitats infantils que més agrada als infants, ja que construiran un element que els servirà per a jugar i passar-ho bé. El drac de Sant Jordi, la princesa o el cavaller seran els principals protagonistes del taller de titelles infantils de Sant Jordi.

També cal destacar el taller de maquillatge de fantasia de Sant Jordi, on les maquilladores professionals de Plus Arts pintaran la cara dels nens i nenes amb la temàtica adequada per a la festa en qüestió.

El taller infantil de xapes de Sant Jordi, el taller del drac se li envà la pinça, el taller d’espases de globoflexia del cavaller Sant Jordi i molts altres, són algunes mostres de les propostes que us podem realitzar des de Plus Arts per a la vostra festa de Sant Jordi.

Si desitgeu informació sobre totes les activitats que podem oferir-vos per a la vostra festa, no dubteu en preguntar-nos o trucar-nos i us atendrem personalment per a resoldre tots els vostres dubtes i oferir-vos propostes adequades a la festa que desitgeu muntar.

L’equip de Plus Arts s’adaptarà perfectament a la vostra celebració per a complir les expectatives i portar la originalitat i la diversió a la vostra festa de Sant Jordi.

Posts relacionats

 • 25 / JUL
  L'art de fer bombolles de sabó gegants amb l'activitat infantil per a nens i adults

  L'art de fer bombolles de sabó gegants amb l'activitat infantil per a nens i adults

  L’activitat de bombolles de sabó gegants ha estat en molts pobles i ciutats, i és que és una activitat infantil molt divertida, on els nens s’ho passen súper bé!

  Però, sabeu què és realment el més divertit d’aquesta activitat? Que no només hi participen els nens i nenes! Sinó que els pares i mares, i fins i tot, els avis i avies, s’engresquen a participar i a fer bombolles de sabó gegants.

 • 04 / FEB
  Mascares de carnestoltes pintades amb sorra de colors

  Mascares de carnestoltes pintades amb sorra de colors

  Les mascares de carnaval pintades amb sorra de colors marcaran la diferència, i tots els convidats de la festa quedaran meravellats de la originalitat, a la vegada que llueixen les boniques mascares de carnaval pintades amb sorra.

Pressupost per a activitats infantils

Formulari

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.