Toro mecànic per a casamentsToro mecànic per a casaments

El toro mecànic està pensat per als casaments més divertits i per als nuvis més originals i enrotllats. Des de Plus Arts tenim preparades un munt d’activitats i animacions per a casaments, on hi gaudirà tota la família, i entre elles hi trobem el toro mecànic per a bodes, una atracció mecànica que tots els convidats voldran provar i ningú no podrà resistir-se.

El brau mecànic per a casaments és un inflable que crearà un ambient familiar de riures i diversió entre tots els convidats. A sobre el toro mecànic hi podran pujar també els nens més petits, ja que el brau mecànic està recomanat per a nens a partir de 5 anys, i també per adults sense límit d’edat.

Aquesta atracció mecànica és per a persones de 5 a 99 anys, perquè disposa de diferents marxes i velocitats que aniran dirigides pel monitor de Plus Arts que gestionarà l’activitat durant les hores de servei del lloguer del toro mecànic.

Amb el brau mecànic ningú no podrà resistir-se i tots els convidats del casament gaudiran com si no hi hagués un final.

A més, tots els convidats voldran superar-se i aguantar el màxim de temps possible a sobre del toro mecànic, de manera que es crearà una competició entre els companys i familiars del casament, creant moments emocionants, de tensió i molt recordats. I si els nuvis ho desitgen, es podrà muntar una competició entre els més joves i no tan joves del casament, amb regal assegurat per al convidat que aguanti més estona a sobre del toro mecànic.

El lloguer del toro mecànic cada vegada està més sol·licitat i contractat per a celebracions i festes familiars, com son els casaments, perquè és una manera que els convidats puguin passar-ho súper bé amb una atracció mecànica per a totes les edats.

Com a necessitats tècniques i imprescindibles, si que serà necessari que el restaurant o la masia on es celebri el casament, i on es vulgui muntar el toro mecànic, disposi d’un espai suficientment gran per a poder muntar el brau mecànic, ja que el seu inflable té un diàmetre de sis metres. També serà necessari una presa de corrent per a poder endollar els mecanismes per a garantir el funcionament del brau mecànic i també poder endollar l’inflable de l’atracció.

El servei del toro mecànic per a casaments té una duració de dues o tres hores, depenent de les necessitats dels nuvis. I aquest es pot muntar en el moment del ball i la discomòbil, o en el moment de l’aperitiu.

El lloguer del toro mecànic per a casaments superarà les expectatives dels nuvis, dels organitzadors i de tots els convidats, que jugaran a superar els reptes i les proves que el toro mecànic els oferirà a tots ells.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Fonts de xocolata per a casaments

  Fonts de xocolata per a casaments

  Les fonts de xocolata amb fruites, dolços i d’altres aliments, sempre venen de gust en el moment del ressopó del casament. Us oferim les fonts de xocolata que faran la boca aigua als vostres convidats, també ideal pel moment del ball o disc-mòbil.

  Veure més
 • Monitors per a casaments

  Monitors per a casaments

  Els monitors per a casaments estaran cuidant dels nens i nenes del casament d’entre 3 i 16 anys. Els ajudaran a menjar o sopar per a què els pares estiguin relaxats, i els faran jocs, tallers i activitats per a què gaudeixin del casament amb molta diversió.

  Veure més
 • Espectacle de màgia per a casaments

  Espectacle de màgia per a casaments

  Un mag professional sorprendrà als convidats del vostre casament. Màgia durant l’aperitiu, màgia durant la sobretaula, o bé, un gran espectacle de màgia després del pastís nupcial seran algunes propostes divertides per a sorprendre a nens i adults.

  Veure més