Toro mecànic per a casamentsToro mecànic per a casaments

El toro mecànic està pensat per als casaments més divertits i per als nuvis més originals i enrotllats. Des de Plus Arts tenim preparades un munt d’activitats i animacions per a casaments, on hi gaudirà tota la família, i entre elles hi trobem el toro mecànic per a bodes, una atracció mecànica que tots els convidats voldran provar i ningú no podrà resistir-se.

El brau mecànic per a casaments és un inflable que crearà un ambient familiar de riures i diversió entre tots els convidats. A sobre el toro mecànic hi podran pujar també els nens més petits, ja que el brau mecànic està recomanat per a nens a partir de 5 anys, i també per adults sense límit d’edat.

Aquesta atracció mecànica és per a persones de 5 a 99 anys, perquè disposa de diferents marxes i velocitats que aniran dirigides pel monitor de Plus Arts que gestionarà l’activitat durant les hores de servei del lloguer del toro mecànic.

Amb el brau mecànic ningú no podrà resistir-se i tots els convidats del casament gaudiran com si no hi hagués un final.

A més, tots els convidats voldran superar-se i aguantar el màxim de temps possible a sobre del toro mecànic, de manera que es crearà una competició entre els companys i familiars del casament, creant moments emocionants, de tensió i molt recordats. I si els nuvis ho desitgen, es podrà muntar una competició entre els més joves i no tan joves del casament, amb regal assegurat per al convidat que aguanti més estona a sobre del toro mecànic.

El lloguer del toro mecànic cada vegada està més sol·licitat i contractat per a celebracions i festes familiars, com son els casaments, perquè és una manera que els convidats puguin passar-ho súper bé amb una atracció mecànica per a totes les edats.

Com a necessitats tècniques i imprescindibles, si que serà necessari que el restaurant o la masia on es celebri el casament, i on es vulgui muntar el toro mecànic, disposi d’un espai suficientment gran per a poder muntar el brau mecànic, ja que el seu inflable té un diàmetre de sis metres. També serà necessari una presa de corrent per a poder endollar els mecanismes per a garantir el funcionament del brau mecànic i també poder endollar l’inflable de l’atracció.

El servei del toro mecànic per a casaments té una duració de dues o tres hores, depenent de les necessitats dels nuvis. I aquest es pot muntar en el moment del ball i la discomòbil, o en el moment de l’aperitiu.

El lloguer del toro mecànic per a casaments superarà les expectatives dels nuvis, dels organitzadors i de tots els convidats, que jugaran a superar els reptes i les proves que el toro mecànic els oferirà a tots ells.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Monitors per a casaments

  Monitors per a casaments

  Els monitors per a casaments estaran cuidant dels nens i nenes del casament d’entre 3 i 16 anys. Els ajudaran a menjar o sopar per a què els pares estiguin relaxats, i els faran jocs, tallers i activitats per a què gaudeixin del casament amb molta diversió.

  Veure més
 • Cangurs per a casaments

  Cangurs per a casaments

  El servei de cangurs per a casaments és un servei de monitoratge per a què els nens més petits estiguin cuidats per una monitora. Les cuidadores de Plus Arts estaran pendent de que els nens i nenes de la boda s’ho passin bé i gaudeixin a la seva manera.

  Veure més
 • Espectacle de màgia per a casaments

  Espectacle de màgia per a casaments

  Un mag professional sorprendrà als convidats del vostre casament. Màgia durant l’aperitiu, màgia durant la sobretaula, o bé, un gran espectacle de màgia després del pastís nupcial seran algunes propostes divertides per a sorprendre a nens i adults.

  Veure més