18-03-2019

9é Festival Internacional de Dames Màgiques

Tornar

El 9é Festival Internacional de Dames Màgiques s’ha celebrat aquest passat cap de setmana (15, 16 i 17 de Març) a Premià de Dalt.

El Festival Internacional de Dames Màgiques, dirigit per Teia Moner, és un festival de màgia únic en el món, on les protagonistes són les dones. Dones de tot el món que es dediquen al món de la màgia i l’il·lusionisme amb els seus números i espectacles de màgia.

Teia Moner és la directora artística d’aquest preciós festival. Ella és actriu i titellaire professional, i ha dedicat tota la seva vida compaginant la docència i les titelles. Teia Moner ha viatjat per arreu del món amb els seus espectacles, i és una gran reconeguda dins del món professional dels espectacles.

Va ser l’any 2004 que Teia Moner va voler experimentar, i anar una mica més enllà, oferint en els seus espectacles de titelles, un toc de màgia, per a sorprendre als espectadors.

I tot seguit, a l’any 2006, va ser quan Teia Moner va decidir engegar aquest Festival Internacional de Dames Màgiques, un festival que donava la oportunitat a mostrar que en l’art de la màgia els protagonistes no només són els homes, sinó que també hi ha dones, magues professionals, que dediquen la seva vida a realitzar espectacles de màgia.

Al llarg de les 9 edicions del Festival Dama, hem tingut el plaer de poder comptar amb nombroses magues d’arreu del món: Catalunya, Espanya, Portugal, França, Alemanya, Suècia, Xina o Las Vegas... són alguns dels països d’on han vingut per a sorprendre’ns.

El Festival Internacional de Dames Màgiques, durant les primeres 8 edicions es va dur a terme a la ciutat de Terrassa, malgrat tot, a causa de la crisis econòmica va haver d’aturar-se durant 4 anys, de manera que el festival de màgia ha estat en standby, i enguany s’ha recuperat, realitzant-lo amb molta il·lusió, al poble de Premià de Dalt.

Des de l’Ajuntament de Premià de Dalt, i concretament des de la regidoria de cultura i arts escèniques, la Sra.Emma Escolano ha estat la que ha lluitat i ha posat tot de la seva part per apostar per aquesta novena edició Dama, amb un clar objectiu: el fet de potenciar la igualtat i la cultura, apropant el valor als espectadors, en forma de màgia.

Teia Moner i Emma Escolano són dues dones lluitadores, amb una valentia i una força imparable, que de la mà han aconseguit remuntar i tornar a engegar, l’únic i gran Festival de Dames Màgiques del món.

Des de Plus Arts estem molt orgullosos de poder formar part d’aquesta 9ena edició del Festival Dama, ja que la nostra il·lusió se suma a la proposta, i enguany hem pogut aportar el nostre granet de sorra amb la regidoria escènica de l’espectacle, dirigida per Magic Sergio, i també amb els nostres Tallers de Màgia per a nens i nenes, on tots els convidats van poder aprendre jocs de màgia i inclús fabricar-se la seva vareta, convertint-se en uns moments, en grans mags i magues. Els tallers de màgia es van dura terme per dues monitores de Plus Arts, que dominen perfectament l’art de la màgia, ja que encara que no tenen espectacles propis, conviuen dia a dia amb la màgia i els apassiona aquest meravellós món.

A més, al finalitzar la Gala de Màgia amb totes les magues, Magic Sergio va ser el presentador de la sessió Golfa de màgia, on tothom va ser benvingut per a presentar els seus jocs de màgia: mags i magues, aficionats i professionals, van presentar jocs de màgia en un entorn molt proper i familiar. Magic Sergio va conduir la sessió amb jocs de màgia sorprenents i originals, i va finalitzar l’espectacle amb un joc entre els espectadors i ell, on finalment va aparèixer un gran cartell de la 9a edició del Festival.

Per a concloure, val a dir que el Festival Internacional de Dames Màgiques és un festival fet des del cor, i on tots els qui participem hi treballem amb orgull, dedicació i molta il·lusió. Esperem poder gaudir del Festival Dama, l’any vinent i celebrar la 10a Edició com es mereix. Per molts anys, Festival Dama!

Posts relacionats

 • 04 / JUNY
  Esdeveniments infantils

  Esdeveniments infantils

  Plus Arts és una empresa d’esdeveniments especialitzada en l’àmbit de l’animació infantil i familiar, és per això que encara que realitzem tot tipus d’esdeveniments, la nostra gran feina està en els esdeveniments infantils.

  Disposem de una gran quantitat d’activitats infantils i familiars, on podran jugar nens i adults, units i en família. A part, d’una gran gama d’inflables infantils de tota mena: inflables de salt de diferents temàtiques, inflables esportius i inflables del humor amarillo.

 • 20 / JUNY
  Animació per a festa d’aniversari a Barcelona

  Animació per a festa d’aniversari a Barcelona

  Les festes d’aniversari es celebren al llarg de tot l’any, i als nens i nenes més petits sempre els agrada celebrar el seu aniversari rodejats dels seus companys i amics de l’escola.

  Però, moltes vegades els pares es pregunten: i que farem amb els nens i nenes convidats a la festa? Com s’ha d’organitzar una festa d’aniversari? Amb què i com jugaran els nens i nenes de la festa?

  Des de Plus Arts, organització d’esdeveniments, oferim un munt de serveis i propostes d’animació per a festes d’aniversari, i per a què les puguin gaudir nens i nenes de totes les edats.

Pressupost per a activitats infantils

Formulari

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.