Activitat inflable | El tresor maia

Activitat inflable | El tresor maia

Una altre gran novetat de Plus Arts, un inflable bungee run, convertit en activitat amb un joc i una finalitat molt diferent i divertida.

Converteix-te en un busca tresors, i utilitza tota la teva força motriu, per poder recórrer un camí de 10 metres, ni més ni menys que fins a 4 vegades seguides per aconseguir ser el primer explorador en obtenir els teus 4 lingots d’or.

Endinsa’t en una aventura Maia, dintre d’una piràmide Asteca, vigilada pels seus deus, on et dificultarà tot tipus de maniobra, posant ‘he un arnés, amb una gran goma elàstica, que tirarà de tu, en tot moment cap al darrere. Tu voldràs córrer i avançar, però l’elàstic no t’ho permetrà.

Tindràs que utilitzar la teva força, la teva agilitat i tota la teva destresa, en aquest inflable bungee run, per aconseguir, un a un, els teus lingots d’or del teu color. La anada, serà difícil, però la tornada, serà molt fàcil, ja que la goma estirarà de tu fins al final del recorregut on podràs guardar els teus lingots en la teva pròpia cistella.

Quatre lingots has d’aconseguir, amb el que els primers seran fàcils, però els últims, molt complicats, perquè estaràs cansat i esgotat d’estirar i fer força a part de córrer.

Un inflable amb una historia, un objectiu i un fi, passar-ho molt bé, tenint una competició sana i poder fer esport a la vegada que saltem i aconseguim divertir-no, en una activitat inflable 100% diferent.

El Tresor Maia, ve per substituir al nostre exitós Inflable Tragaboles. No es que ens el vulguem desfer d’e.., però sí es cert que després de ser, un dels inflables més demanats durant tot l’any per a tot tipus d’esdeveniments com festes, festes finals de curs, parcs de nadal, team Building, etc, volíem oferir una alternativa semblant, però diferent, amb una estètica diferent, un altre joc semblant, però que no es semblés al Inflable Tragaboles,

Una activitat per a nens i adults a partir dels 6 anys, dinamitzada i controlada pels monitors de Plus Arts, que estaran pendents en tot moment d’explicar les normes del joc, així com ajudar amb els arnesos.

Complint tota la Normativa UNE d’Inflables i fabricat amb els millors materials del mercat, proba aquesta gran novetat, perquè t’encantarà.

Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Activitat inflable | El tresor maia

  Activitat inflable | El tresor maia

  Participa contra 3 persones més en aquest recorregut Maia, juntament amb una piràmide asteca, i sigues el primer en aconseguir els 4 lingots d’or. Rapidesa, força i tenacitat, serà el que necessitaràs, per ser el primer explorador en aconseguir el tresor.

  Veure més
 • Activitat juvenil | Zona recreativa

  Activitat juvenil | Zona recreativa

  Aquesta activitat està pensada per als adolescents i adults que també volen incloure a la seva festa, jocs gegants més adients per a les seves edats. Es tracta d’una col·lecció de jocs recreatius per als joves i adolescents.

  Veure més
 • Passatge del terror: El Laberint de Eleonor

  Passatge del terror: El Laberint de Eleonor

  Un laberint dins d’un cementiri. Tot el poble preocupat, buscant en el seu interior a la petita Eleonor. Diu la llegenda que tot el qui entra, no surt amb vida. Seràs capaç d’entrar i de sortir amb vida, del laberint de 100m2, ple d’actors, autòmats i tot d’efectes especials? Una experiència en primera persona, terrorífica a la vegada que addictiva.

  Veure més