Activitat inflable | El tresor maia

Activitat inflable | El tresor maia

Una altre gran novetat de Plus Arts, un inflable bungee run, convertit en activitat amb un joc i una finalitat molt diferent i divertida.

Converteix-te en un busca tresors, i utilitza tota la teva força motriu, per poder recórrer un camí de 10 metres, ni més ni menys que fins a 4 vegades seguides per aconseguir ser el primer explorador en obtenir els teus 4 lingots d’or.

Endinsa’t en una aventura Maia, dintre d’una piràmide Asteca, vigilada pels seus deus, on et dificultarà tot tipus de maniobra, posant ‘he un arnés, amb una gran goma elàstica, que tirarà de tu, en tot moment cap al darrere. Tu voldràs córrer i avançar, però l’elàstic no t’ho permetrà.

Tindràs que utilitzar la teva força, la teva agilitat i tota la teva destresa, en aquest inflable bungee run, per aconseguir, un a un, els teus lingots d’or del teu color. La anada, serà difícil, però la tornada, serà molt fàcil, ja que la goma estirarà de tu fins al final del recorregut on podràs guardar els teus lingots en la teva pròpia cistella.

Quatre lingots has d’aconseguir, amb el que els primers seran fàcils, però els últims, molt complicats, perquè estaràs cansat i esgotat d’estirar i fer força a part de córrer.

Un inflable amb una historia, un objectiu i un fi, passar-ho molt bé, tenint una competició sana i poder fer esport a la vegada que saltem i aconseguim divertir-no, en una activitat inflable 100% diferent.

El Tresor Maia, ve per substituir al nostre exitós Inflable Tragaboles. No es que ens el vulguem desfer d’e.., però sí es cert que després de ser, un dels inflables més demanats durant tot l’any per a tot tipus d’esdeveniments com festes, festes finals de curs, parcs de nadal, team Building, etc, volíem oferir una alternativa semblant, però diferent, amb una estètica diferent, un altre joc semblant, però que no es semblés al Inflable Tragaboles,

Una activitat per a nens i adults a partir dels 6 anys, dinamitzada i controlada pels monitors de Plus Arts, que estaran pendents en tot moment d’explicar les normes del joc, així com ajudar amb els arnesos.

Complint tota la Normativa UNE d’Inflables i fabricat amb els millors materials del mercat, proba aquesta gran novetat, perquè t’encantarà.

Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís
 • Si no pertanys a aquesta zones, posa't en contacte amb nosaltres per telèfon

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Mini construccions

  Mini construccions

  L’activitat infantil de mini construccions és una proposta de joc per a nens i nenes, on trobaran diverses peces de construccions per tal que puguin jugar amb diferents encaixos i així deixar volar la seva imaginació!

  Veure més
 • Càtering | Botifarrada

  Càtering | Botifarrada

  La botifarrada de Plus Arts és la millor solució per a la realització d’un dinar o un sopar ben diferent i original. Serà un espectacle visual davant de tots els convidats on es cuinarà al moment amb grans barbacoes gegants.

  Veure més
 • Maquillatge de fantasia

  Maquillatge de fantasia

  El maquillatge de fantasia o pinta cares és l’activitat infantil estrella de qualsevol festa amb nens. Els monitors de Plus Arts pintaran la cara dels nens i nenes amb maquillatge de fantasia convertint-los en els personatges que vulguin ser. El servei de pinta cares serà la clau de la festa.

  Veure més