14-02-2021

Activitats per al dia dels enamorats per a nens

Tornar

Exemples d'Activitats pel dia dels enamorats

Moltes vegades pensem que el dia dels enamorats és només per als adults, però és una equivocació. Als nens, des de ben petits, els agrada celebrar, i qualsevol ocasió és bona per a fer festa. Així doncs, el dia dels enamorats serà un dia genial per a celebrar amb els nens i nenes, i ells tenen molt que aportar.

A Catalunya, se celebra el dia dels enamorats dues vegades: el dia de Sant Valentí, que és el 14 de febrer, i el dia de Sant Jordi, que és el dia 23 d’abril, amb la diada de Catalunya.

El dia dels enamorats els nens poden explotar tota la seva creativitat, i fer un munt d’activitats, tallers i manualitats, per a regalar i per a passar-ho súper bé.

Podeu fer activitats a casa, amb materials de manualitats que trobeu a qualsevol llibreria, però sinó, de ben segur que des del vostre ajuntament, biblioteca, o en el centre comercial que tingueu més a prop, hauran organitzat activitats per a nens, en aquest dia tan especial.

Nosaltres tenim aquesta funció. Ens encarreguem d’organitzar activitats infantils i familiars, per a festes. I les podem realitzar de manera online, a través de les xarxes socials, o bé, de manera presencial, per a festes de pobles, o associacions de comerciants.

En el cas que el dia dels enamorats vulgueu fer les manualitats infantils a casa, podeu inspirar-vos en les següents idees:

Manualitats per a nens per a Sant Valentí

Per a Sant Valentí, predominen els cors i els colors vermells intensos. Si teniu cartolines, retoladors, pintures o materials de manualitats, podreu fer un munt de boniques creacions per a regalar.
 • Felicitacions d’amor, amb missatges personalitzats cap a la persona que estimeu.
 • Podeu fer papallones amb cartolines, i aprofitar per posar el cos amb una piruleta o Chupa-chup, un doble regal, bonic i elegant.
 • També els nens més petits, poden dibuixar un cor i pintar-lo com més us agradi.
 • O un altre opció que sempre té molt d’èxit amb els nens i nenes, és fer figuretes amb fang. Un bon detall manual per a regalar.

Manualitats per nens per Sant Jordi

Com marca la tradició, per a Sant Jordi, les roses i els llibres són els protagonistes de la festa. És per això que serà genial poder construir amb els més petits:
 • Manualitats de roses de paper, de cartolina, de plastilina o de fang. Un munt d’opcions per a fabricar roses de Sant Jordi per a regalar.
 • Si voleu regalar un llibre, que millor que els nens de la casa preparin un bonic punt de llibre, amb un dibuix divertit.
 • Els marca pàgines també estan molt de moda, i són una opció diferent i més original.
 • I si entreguem la nostra rosa o el llibre amb una felicitació, o una bonica historia d’amor?

Activitats infantils pel dia dels enamorats

Si esteu pensant en fer alguna activitat infantil per Sant Jordi, o bé per Sant Valentí i no sabeu com fer-ho, no dubteu a consultar-nos! En Plus Arts som especialistes en crear activitats infantils de talp tipus. El nostre objectiu ha estat i serà sempre fer riure i ajudar a aprendre als més petits de la casa.

El dia dels enamorats ens ofereix una infinitat de possibilitats per a realitzar amb els nens, per a què ells també visquin la festa, la gaudeixin, i sobretot, participin.
No dubteu en celebrar el dia de Sant Valentí o el dia de Sant Jordi amb els nens i nenes de casa, perquè els encantarà, i aprendran la importància d’estimar.

Posts relacionats

 • 08 / GEN
  Taller de màscares online par a carnestoltes

  Taller de màscares online par a carnestoltes

  El taller de màscares online és un dels tallers de manualitats virtuals més contractats per aquest Carnaval. Un carnestoltes 2021 molt diferent, però que adaptarem realitzant un munt de tallers de manualitats online per ajuntaments, escoles i biblioteques. El taller de màscares online serà gaudit per molts nens i nenes i per moltes famílies, enguany, des de casa.

 • 03 / JUNY
  Lloguer de piscina de boles per a esdeveniments

  Lloguer de piscina de boles per a esdeveniments

  La piscina de boles de Plus Arts és un recinte de 2x2metres, que inclou més de 1.000 pilotes de colors en el seu interior. La piscina de boles és un element fàcil de muntar, pel que qualsevol podria fer-ho sense gaire dificultat.

Pressupost per a activitats infantils

Formulari

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.