24-04-2018

Estrena de l’animació itinerant de Sant Jordi

Tornar

Estem molt contents! Amb la Diada de Catalunya i la festa de Sant Jordi, una de les activitats més contractades és la nova animació itinerant de Sant Jordi. El drac i el cavaller Sant Jordi itinerants han recorregut pobles i ciutats amb la seva animació itinerant de carrer.

També, un altre de les activitats més sol·licitades és l’espectacle de la historia de San Jordi per a nens.

¿Perquè coneixeu realment la llegenda de Sant Jordi, veritat?

La historia de Sant Jordi és una autèntica meravella per a explicar-la als nens i nenes, ja que es basa en una llegenda tradicional, acompanyada per una festivitat que celebrem any rere any amb la meravellosa tradició catalana de regalar roses i llibres. El dia de l’amor, un dels dies més bonics per a celebrar.

La llegenda de Sant Jordi explica que en el poble de Montblanc, un poblet de Catalunya, hi vivia un drac ferotge, que tenia molta gana, i que una vegada es van acabar tots els horts i bestiars, va baixar al poble a menjar-se a les persones.

Que va passar? Que el Rei del poble va fer un sorteig per a escollir qui seria la persona escollida per a que es mengés el drac, i va tocar a la princesa, a la filla del rei.

Aleshores, quan el drac estava a punt de menjar-se a la princesa, va aparèixer Sant Jordi, un cavaller armat amb el seu cavall blanc, que va matar al drac i va salvar a la princesa.

De la sang del drac hi va aparèixer un roser, ple de roses vermelles, i és per això que el dia de Sant Jordi es regalen roses a totes les persones estimades.

Aquesta és la historia que expliquem en el nostre espectacle de Sant Jordi per a nens, però també tenim l’animació itinerant on es reflexa la historia de Sant Jordi.

L’animació de Sant Jordi consisteix en el següent: el personatge del drac de Sant Jordi, molt gran i molt autèntic, camina per fires, carrers i mercats, per a saludar als nens i nenes i a les seves famílies, de manera que mentre aquesta mascota de Sant Jordi dona voltes amb els infants, el cavaller de Sant Jordi anima la festa, preguntant als nens i nenes si han vist al drac, a la vegada que realitza figures de globus amb globoflexia i regala espases a tots els nens i nenes per a què puguin defendre’s si ho necessiten.

Val a dir, que cap nen ni cap adult haurà d’utilitzar la seva espasa de globus de Sant Jordi, ja que el nostre Drac és molt bo, i només tenia ganes de saludar, abraçar i passar una bona diada de Sant Jordi al costat de tots els convidats de la festa.

Així doncs, l’animació itinerant de Sant Jordi amb el drac i el cavaller són una opció ideal per animar i oferir un toc de diversió i originalitat a les fires i mercats de carrer, així com també per associacions de comerciants. Així com també, la proposta de l’espectacle de la llegenda de Sant Jordi on s’explica la historia de Sant Jordi per a nens i famílies, per a escoles, Ampa i ajuntaments.

I sabeu què? Les activitats de Sant Jordi ofereixen un munt de possibilitats, ja que és una tradició molt celebrada a Catalunya i que als nens els encanta.

Associacions de comerciants, mercats, escoles i ajuntaments, són els clients que aquest any confiaran en les noves produccions de Plus Arts, oferint l’animació itinerant de Sant Jordi amb el drac i el cavaller, fent que les seves fires de Sant Jordi i els seus carrers comercials tinguessin un aire festiu i molt especial, oferint una dinamització itinerant de carrer per a nens i adults, on la historia de Sant Jordi per a nens estarà molt present.
 

Posts relacionats

 • 06 / FEB
  Contractació de festes holi per a festes fi de curs

  Contractació de festes holi per a festes fi de curs

  Últimament són moltes les escoles i AMPA ‘s que ens pregunten per a realitzar festes holly a l’escola, o inclús per a contractar les festes holi per les festes fi de curs.

  I sí, nosaltres realitzem festes holy! Són festes originals i molt divertides. A més, són festes que ens transporten al món de la fantasia, omplin l’aire i cada racó de colors i il·lusió.

 • 22 / NOV
  Activitats infantils i familiars de nadal

  Activitats infantils i familiars de nadal

  El catàleg de nadal continua oferint-nos més informació. En realitat es tracta d’un catàleg curt però molt intens, de fins a 15 pàgines, i on hi trobem totes les activitats de nadal que us podem oferir des de Plus Arts.

Pressupost per a activitats infantils

Formulari

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.