Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Animació itinerant de Sant JordiAnimació itinerant de personatges de Sant Jordi

L’animació itinerant de carrer per Sant Jordi és molt esperada en fires de llibres de Sant Jordi, o festes de carrer on es desitja contractar un espectacle d’animació itinerant que pugui fer un recorregut o que pugui ser vist per moltes persones al mateix temps.

La celebració de Sant Jordi ens ofereix un gran ventall de possibilitats pel que fa a l’animació de carrer, com per exemple, l’animació itinerant amb els personatges de Sant Jordi: el drac, la princesa i el cavaller Sant Jordi, o inclús, altres activitats més senzilles i econòmiques com per exemple, la contractació d’un personatge de Sant Jordi que pugui repartir globoflexia amb roses i espases de Sant Jordi per a tots els nens i nenes de la festa.

De totes les opcions de passa carrers de Sant Jordi, la que sempre agrada més als nostres clients és l’animació itinerant amb el drac de Sant Jordi i amb el cavaller, dos personatges que es veuen de lluny i que els nens i nenes i les seves famílies els reconeixen al instant.

El drac de Sant Jordi és un personatge itinerant gran, molt visual i atractiu per a fer-se fotografies, passejar pels carrers, per centres comercials o avingudes de comerciants, i com no pot anar sol, per la quantitat d’abraçades que els fan els nens i nenes, sempre va acompanyat del cavaller Sant Jordi, un actor professional que realitza aquest paper i que interacciona amb els nens i els adults, inclús regalant roses i espases de globusflexia a tots els participants.

Els globus sempre és un recurs que agrada molt als nens, és per això que oferim la opció d’acompanyar la animació de carrer de Sant Jordi amb una activitat infantil que atreu al públic familiar.

En ocasions les associacions de comerciants o els centres comercials també contracten aquest servei, per a què el cavaller Sant Jordi pugui regalar roses de veritat a tots els clients. Una iniciativa diferent i original, per a canviar el mètode tradicional d’entregar la rosa des de la pròpia botiga o comerç.

Amb el passa carrers del drac de Sant Jordi i el cavaller, l’èxit està assegurat, ja que reclamareu l’atenció de tots els clients i segur que tindreu el vostre esdeveniment ple de gent. Fires del llibre de Sant Jordi, comerciants, centres comercials, o festes d’ajuntaments, el nostre drac de Sant Jordi està disposat a recórrer tots els pobles i ciutats amb la seva animació itinerant de carrer.

La diada de Sant Jordi és una celebració que ens ofereix múltiples possibilitats. Així doncs, us convidem a mirar el nostre catàleg de Sant Jordi on trobareu activitats infantils de Sant Jordi, espectacles de Sant Jordi, conta contes i titelles, espectacles de màgia, jocs gegants tradicionals, el lloguer de l’inflable de Sant Jordi i un munt d’opcions per a celebrar la festa de Sant Jordi a la vostra escola, ajuntament, entitat o associació.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís
 • Si et trobes fora d'aquestes zones, truca'ns i explica'ns la teva proposta

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Animació itinerant de Sant Jordi

  Animació itinerant de Sant Jordi

  Sant Jordi i el drac, la princesa, el castell, la rosa i el llibre són els personatges i elements protagonistes de la llegenda de sant Jordi. I veure’ls en interacció i en forma d’animació itinerant per als carrers i les festes infantils, serà molt divertit.

  Veure més
 • Conta contes de Sant Jordi

  Conta contes de Sant Jordi

  Espectacle de contes de Sant Jordi per a nens i famílies. Conta contes per a escoles, festes infantils, i celebracions on tota la família podrà veure i escoltar la historia de Sant Jordi i la princesa, a través de titelles, personatges i una escenografia increïble.

  Veure més
 • Taller de titelles de Sant Jordi

  Taller de titelles de Sant Jordi

  Una manualitat infantil de Sant Jordi és la titella de Sant Jordi infantil. Titelles de dit de Sant Jordi que els nens més petits de la festa, d’entre 1 i 8 anys, podran pintar, retallar i decorar al seu gust per a poder-se-les endur i jugar.

  Veure més