Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Consulta les nostres mesures de prevenció.

Caga tió en camió itinerant

El caga tió gegant anirà sobre d’un escenari mòbil, situat sobre un camió itinerant, per a oferir una animació de nadal amb el caga tió gegant en moviment. Una activitat de carrer per a realitzar una rua i una cercavila per tot el poble o ciutat, oferint que l’animació de carrer sigui vista per un munt de gent.

Es tracta d’una animació de nadal itinerant, això vol dir que és mòbil, i que estarà en constant moviment. Aquest fet ens ajudarà a arribar a molts més punts de la ciutat, i per tant, que el caga tió gegant pugui parar a diferents places per tal de fer la seva cagada amb regals, o bé, que tots els nens i nenes inclòs el puguin veure i gaudir des de la finestra de casa seva.

L’animació amb el caga tió itinerant sobre un camió ens ofereix un munt de possibilitats, i segons la intenció del client podrem adaptar el servei per a complir amb els seus requisits i amb les seves necessitats.

Per exemple, es podrà pactar un recorregut itinerant continu, però també hi ha l’opció de poder realitzar algunes parades en els punts claus de la ciutat, com per exemple, a diferents places, o bé, davant de mercats o carrers comercials. En aquest cas, oferim la opció de poder realitzar la cagada del tió amb regalets per a tots els nens, fent que puguin cantar, picar i obtenir el seu regal.

Si esteu buscant una animació de nadal, de carrer, i que sigui molt gran i vistosa, sens dubte aquesta ho és.

El caga tió és un personatge que agrada molt als nens i nenes, i per tant, en les animacions infantils de nadal es converteix en un element molt atractiu, que a tots els agrada veure. I encara més, si aconseguim que el caga tió gegant cagui regalets per a tots els nens i nenes. Us imagineu? És fantàstic que tots els nens es puguin endur el seu regalet, com a record d’un dia de nadal màgic i especial, organitzat pel seu ajuntament o centre cívic.

A sobre del camió escenari hi anirà el tió gegant amb un animador, un speaker que parlarà a través del micròfon i anirà animant la festa de nadal. Anirà informant als nens i nenes de les activitats de nadal que tindran, i també els recordarà els consells bàsics i importants de nadal, com per exemple, el fet de donar menjar al caga tió, per que aquest pugui cagar regals el dia 24. A més a més, l’animació anirà acompanyada de música nadalenca, que sonarà a través de l’equip de sonorització inclòs en el camió itinerant.

Així que es vagi fent de nit, l’espectacle mòbil també tindrà llums de colors, amb caps mòbils, creant un espectacle visual espectacular per animar els carrers i que la festa de nadal s’hi senti molt present.

El caga tió gegant en camió itinerant és un servei fantàstic per ajuntaments, per a pobles petits i grans, per a ciutats, i genial per animar els carrers en forma de rua i cercavila durant el nadal.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Activitats relacionades

 • Patge reial itinerant

  Patge reial itinerant

  El patge reial itinerant recollirà les cartes dels nens, caminant o amb el seu tricicle màgic de nadal, que portarà música en el seu interior per ambientar els espais comercials. El patge reial itinerant podrà moure’s per on el client indiqui, per a què el puguin veure molts més nens i famílies.

  Veure més
 • Els elfs del nadal

  Els elfs del nadal

  Els elfs de nadal són personatges fantàstics que realitzaran animació de nadal als diferents esdeveniments. Podran fer globoflexia, pintar cares i entregar marchandising, segons l’objectiu de cada esdeveniment nadalenc.

  Veure més
 • El Caganer

  El Caganer

  El caganer és un personatge emblemàtic, una figureta del pessebre que mai no pot faltar. En aquest cas, el caganer es convertirà en un personatge real, en una persona que farà petites representacions amb aquest personatge tan especial.

  Veure més