Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Circuit de vehicles infantils

Circuit de vehicles infantils

El circuit de vehicles infantils és una activitat pensada per als nens i nenes més petits de la casa. Hi podran jugar nens i nenes que ja caminin i s’aguantin de peus. Considerem que és una activitat recomanada per edats compreses entre els 1 i 6 anys.

Aquesta activitat és una opció ideal per a qualsevol festa infantil, on els infants podran gaudir d’un circuit inflable amb vehicles infantils, ajustats a les seves edats i a les seves necessitats.

En aquesta ocasió no presentem un circuit amb quads, ni amb cotxes a pedals, ni amb mini bicis, sinó que oferim un circuit de vehicles especials i de fàcil conducció, adaptats per a què hi puguin jugar nens més petits, amb uns vehicles anomenats Plasmacars.

Realitzarem un circuit adaptant-nos a l’espai del qual es disposi per a la festa infantil, i segons les possibilitats de l’espai es dissenyarà a mida. Malgrat tot, si es desitja també es pot realitzar l’activitat dins d’un circuit inflable, depenent de l’espai i de les necessitats del client.

El circuit inflable per als vehicles infantils té unes mides de 6x8 metres. En el cas que per espai no hi hagi problema, sempre és molt bona opció delimitar l’activitat infantil amb un circuit inflable, ja que és molt més visual per al públic participant, i als nens i nenes també els agrada molt gaudir de l’activitat en el seu interior.

També és una activitat infantil ideal per aprendre la seguretat vial, ja que si el client ho desitja (i si es comenta anteriorment), es pot complementar el recorregut, incloent dins el circuit de vehicles diferents senyals de tràfic perquè els infants aprenguin què és un STOP, un semàfor, o d’altres senyals de tràfic. Per tant, ens permet que aquest sigui un circuit vial per a nens. Un treball d’educació vial i de sostenibilitat que es podrà fer a través del joc i de la diversió. És important tenir clar que l’activitat no inclou aquesta proposta, a no ser que el client ho comenti amb anterioritat i s’estipuli prèviament, preparant la proposta per a la festa o esdeveniment infantil.

El que si que cal tenir present és que aquesta activitat infantil no es realitza com a lloguer de material, sinó que sempre estarà vigilada per un monitor especialista en educació infantil, i de Plus Arts, que coneixerà perfectament el funcionament dels vehicles, així com també sabrà tractar amb els nens i nenes de la festa i les seves famílies.

Documents descarregables

Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís
 • Si et trobes fora d'aquestes zones, truca'ns i explica'ns la teva proposta

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Jocs de l’oest

  Jocs de l’oest

  Els jocs de l’oest són una col·lecció de 5 plafons gegants de fusta que ens transportaran a l’autèntic Far West, i on cada un d’ells ens presentarà un joc per a poder gaudir i passar-ho molt i molt bé! Una activitat familiar ideal per a petits i grans.

  Veure més
 • Divertixocs

  Divertixocs

  Aquesta activitat familiar s’anomena Divertixocs i és una activitat molt innovadora i original, alhora que atractiva i dissenyada per a divertir-nos en família, ja que abasta un ampli marge d’edats.

  Veure més
 • Circuit inflable de mini-bicis!

  Circuit inflable de mini-bicis!

  En aquesta ocasió us oferim una activitat del tot original i diferent, on nens i adults podran gaudir amb les mini bicicletes de Plus Arts dins del gran circuit inflable. Una activitat familiar amb circuit inflable!

  Veure més