Conta contes de la castanyera

Conta contes de la castanyera

Un espectacle de conta contes per a explicar histories de la castanyada és una bonica proposta per a celebrar la festa de la castanyada amb els més petits de la casa.

La conta contes de Plus Arts realitzarà el seu espectacle de la castanyada perquè els nens més petits puguin gaudir d’una bona estona.

Disposem de diferents espectacles de la castanyada, que s’adapten segons l’edat dels nens i nenes. Si els nens són de 0 a 6 anys, us aconsellarem un espectacle de la castanyada pensat per a ells, però si els infants són de 6 anys en endavant, necessitaran un altre tipus d’espectacle per a què s’ho passin bé i puguin gaudir a la seva manera. Els contes estimularan la fantasia i la capacitat d’imaginació dels nens i nenes.

Els contes són un recurs educatiu molt valuós alhora d’explicar histories sobre la nostra cultura i la nostra tradició, ja que són histories molt atractives per als nens i nenes que els fa estar molt atents i aprendre realment d’on venim i el perquè de les festes tradicionals que celebrem al llarg de l’any.

Aquesta vegada, els conta contes de Plus Arts us portaran histories molt especials que explicaran histories de la castanyada.

Inclús, tenim l’espectacle de la senyora castanyera, que arribarà a la vostra festa per a explicar-vos les seves histories màgiques i molt especials.

Contacontes que any rere any recorren les diferents escoles de la ciutat, biblioteques, festes infantils i altres espais on nens i nenes esperaran a punt per a escoltar els contes de la festa de la castanyada.

A més a més, les titelles i els complements escenogràfics són elements essencials per a explicar histories i per a captar l’atenció dels més petits. En els contes de Plus Arts no hi poden faltar aquests complements que faran l’obra més atractiva i elegant.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Tallers de castanyada

  Tallers de castanyada

  Els tallers de la castanyada o les manualitats infantils de castanyada seran el complement ideal per a la celebració de la festa de la castanyada infantil. Titelles, paperines, maquillatge i moltes més seran algunes propostes de tallers de castanyada.

  Veure més
 • Animació musical castanyada

  Animació musical castanyada

  Us convidem a que la festa de la castanyada sigui una festa molt animada i divertida, amb l’animació musical que farà ballar a nens i adults. La música és alegria, i de ben segur que tots s’ho passaran en gran amb els nostres espectacles d’animació musical.

  Veure més
 • Taller de panellets

  Taller de panellets

  Dins la cuina de Plus Arts, els nens i nenes podran convertir-se en autèntics cuiners i elaborar els panellets de la manera que més els agradi.
  Veure més