15-12-2017

El caga tió gegant inflable és el rei de les festes de Nadal

Tornar

Des de Plus Arts disposem de 5 caga tions que any rere any es marquen una ruta durant tot el mes de desembre per a visitar mercats, carrers d’associacions de comerciants, fires de nadal, botigues, centres comercials, i un munt de festes de nadal per arreu de Catalunya.
Disposem de caga tions de tota mena, des d’un caga tió gegant inflable, fins a caga tions més reals, de fusta i altres materials.

Llogar caga tió inflable per nadal

Us volem presentar la nova incorporació a la plantilla de Plus Arts, i és el nou caga tió gegant inflable! Durant les festes de nadal ha arribat a la nostra oficina de Barcelona un nou caga tió gegant inflable, per cert, molt i molt bonic i espectacular.

Es tracta d’un caga tió gegant inflable de tres metres de llarg, que ha decidit passar el nadal amb l’equip de Plus Arts. I sabeu què? Ha vingut per a quedar-se!

El caga tió gegant inflable recorrerà durant els mesos de nadal, bàsicament durant novembre i desembre, tots els pobles i ciutats de Barcelona, per a fer gaudir als nens i nenes del seu espectacle d’animació de nadal, anomenat l’espectacle del caga tió gegant. Però a més a més, enguany també s’estrena amb una nova animació de carrer, anomenada el caga tió gegant itinerant.

Caga tió inflable a Barcelona

Si sou de Barcelona o voltants, podeu contractar el caga tió gegant més gran de Barcelona, un caga tió que sempre anirà acompanyat d’una bona animació, per a què tota la família s’ho pugui passar d’allò més bé.

El caga tió gegant inflable està tan i tan content d’haver-nos conegut, que ha decidit començar a treballar amb nosaltres, i ho fet amb els nostres pastors i pastores, recorrent pobles i ciutats per a fer cagar el tió amb tots els nens i nenes de la festa de nadal. I evidentment, aquests han sigut regals gegants! Perquè ell és un caga tió gegant.

I també, ha aprés a fer l’espectacle del caga tió gegant, un espectacle d’animació amb el tió de nadal, que ha fet ballar a petits i grans.

Caga tió inflable: complement ideal per la teva festa de Nadal

El tió gegant inflable se situava sobre l’escenari, mentre ell i el cantautor realitzaven l’espectacle d’animació amb cançons i danses de nadal. I finalment, l’espectacle del caga tió acabava amb la gran cagada del tió, on els nens i nenes pujaven a l’escenari per grups, per tal de poder fer cagar el tió i endur-se un regalet de manera gratuïta i per a tots.

L’altre opció que us comentàvem és l’animació de carrer, o la cercavila, amb el caga tió gegant itinerant, que és ideal per a què pugui recórrer els carrers de Barcelona, ja sigui de petits poblets o de grans ciutats, i així arribar a molts més nens i nenes.

La intenció serà descentralitzar l’activitat, oferint un caga tió mòbil i itinerant per a què el puguin veure molts més nens i nenes i es reparteixi tota l’animació pels diferents carrers. Aquesta animació també anirà amb els seus pastorets que acompanyaran al caga tió més gran de Barcelona, i a més, també portarà música per a què ho escolti tothom.

Posts relacionats

 • 16 / OCT
  Taller de cuina de nadal per a nens

  Taller de cuina de nadal per a nens

  Els tallers de cuina de nadal estan pensats per a què tots els nens i nenes es puguin convertir en veritables cuiners, i puguin elaborar postres de nadal dins la cuina de PlusArts. Piruletes de xocolata, madalenes en forma de Reno i molt més, seran alguns dels postres que podran elaborar en els nostres tallers de cuina de nadal.

 • 11 / DES
  Lloguer del tren infantil a Barcelona

  Lloguer del tren infantil a Barcelona

  Aquest nadal l’activitat estrella és el tren elèctric a vies de Plus Arts. El tren infantil està viatjant per fires de nadal, parcs de nadal i festes per tota Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona. Tota Catalunya tindrà en un moment o altre el tren a vies per a nens.

  El tren de Plus Arts és un trenet elèctric que realitza un recorregut de 23 metres per les seves vies, en forma ovalada, i hi poden pujar nens i nenes de 0 a 8 anys. El trenet està decorat com si fos un tren antic, amb una estètica molt cuidada, ja que des de Plus Arts intentem sempre cuidar cada detall per a què les nostres atraccions siguin úniques i molt especials.

Pressupost per a activitats infantils

Formulari

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.