09-12-2020

Espectacles de teatre en temps de covid

Tornar

Els espectacles de teatre són una opció perfecta en temps de Covid, ja que ens ofereixen que els nens i nenes i les famílies puguin gaudir de la cultura d’una forma 100% segura.

En un teatre tots els convidats arribaran amb el seu tiquet, ja que hauran tret una entrada anticipada, apuntant-se prèviament i on les dades de tots els convidats quedarà registrada en la inscripció online que hauran realitzat abans d’anar al teatre.

Una vegada arribin al teatre, cada persona tindrà el seu seient, la seva butaca individual i desinfectada per a poder seure i gaudir de l’espectacle. I a més, es repartiran els seients assignats per grups familiars i grups bombolla, evitant les aglomeracions i respectant les distàncies de seguretat entre famílies.

Així que tot el públic hagi entrat i estigui assegut, atent i en silenci, podrà començar la funció. Començarà l’espectacle. Els espectacles familiars per a teatre són molt diversos. Poden ser espectacles de teatre de titelles, de conta contes, inclús espectacles d’animació musical adaptats per a realitzar-se en teatres i amb el públic assegut.

Però sabeu realment quins són els espectacles de teatre que millor funcionen? Els espectacles de màgia. La màgia d’escenari per a teatre és una opció sorprenent i amb la que sempre s’esgoten ràpidament totes les entrades.

Els espectacles de màgia per a teatre són genials, perquè s’adapten a tot tipus de públic. Es poden realitzar espectacles de màgia infantils i familiars, per a què ho puguin gaudir famílies amb nens i nenes, o bé, es poden realitzar espectacles de màgia per adults, i també per a joves. La màgia és un art que agrada a tothom, que sorprèn i fa passar estones meravelloses.

En temps de covid, no podem fer que tanquin els teatres, ja que la cultura és segura si tot es fa bé, i es compleixen amb totes les mesures d’higiene i de seguretat

Des de PlusArts ho tenim clar, lluitarem per seguir endavant i oferir cultura en les millors condicions possibles, fent que cada família tingui el seu espai en els teatres i en totes les activitats, i que en puguin gaudir com ho fèiem abans. La diversió estarà assegurada amb els espectacles familiars per a teatre.

Si esteu pensant en programar un espectacle per al vostre teatre, estarem encantats de parlar amb vosaltres, mirar totes les opcions i possibilitats d’espectacles, i escollir la proposta teatral que millor s’adapti a la vostra idea i necessitats. Llums, màgia i acció!

Amb Plus Arts la cultura és segura.

Gaudeix amb nosaltres de #culturasegura

Posts relacionats

 • 02 / JUL
  Activitats i jocs en família per a festes

  Activitats i jocs en família per a festes

  Sabeu que des de Plus Arts sempre mirem per oferir jocs i activitats infantils i familiars per a què hi pugui jugar i gaudir tota la família?

  Vetllem per oferir activitats infantils i familiars inclusives, per a totes les edats, i on hi pugui jugar el màxim de persones possible, tenint en compte que les característiques personals no impedeixin jugar i passar-ho bé, compartir i gaudir grans moments amb les activitats i propostes de jocs familiars.

 • 25 / JUL
  L'art de fer bombolles de sabó gegants amb l'activitat infantil per a nens i adults

  L'art de fer bombolles de sabó gegants amb l'activitat infantil per a nens i adults

  L’activitat de bombolles de sabó gegants ha estat en molts pobles i ciutats, i és que és una activitat infantil molt divertida, on els nens s’ho passen súper bé!

  Però, sabeu què és realment el més divertit d’aquesta activitat? Que no només hi participen els nens i nenes! Sinó que els pares i mares, i fins i tot, els avis i avies, s’engresquen a participar i a fer bombolles de sabó gegants.

Pressupost per a activitats infantils

Formulari

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.