01-12-2016

Espectacles tradicionals catalans de Nadal amb Plus Arts

Tornar

Queda poc més de dos mesos perquè arribi una de les èpoques més màgiques i boniques de l'any: El Nadal. Així que en Plus Arts ja ens hem posat mans a l'obra per desenvolupar diferents espectacles i tallers que vam instal·lar a fires i parcs nadalencs, així com en centres comercials.

CAGA-TIÓ GEGANT

La tradició ...

Per conèixer la tradició del Caga-Tió hem de remuntar-nos a diverses generacions enrere. El dia de la Immaculada Concepció, el 9 de desembre, s'instal·la un Caga-Tió en els habitatges i se li comença a donar de menjar i se li cuida com a un més de la família, fins i tot abrigándole perquè no passi fred a la nit. Se li alimenta fins el dia de Nadal i, llavors, els nens li peguen amb bastons perquè "cagui" els seus regals mentre canten cançons per a ell. Tradicionalment, el Caga-Tió només defecava llaminadures i neules, però ha anat evolucionant amb el pas dels anys.

Caga-Tió gegant amb Plus Arts

Doncs bé, en Plus Arts instal·lem un Caga-Tió gegant en qualsevol espai nadalenc; la figura està cuidada fins al més mínim detall: Manta, gorra, cara somrient ... Tal com mana la tradició! Així, els nens i nenes fan "cagar" al Caga-Tió, cantant cançons i donant-li amb pals fins que apareixen regals enormes i molt vistosos per a ells; comptem amb una amplíssima varietat de regals que s'adapten a l'edat dels nens.

'Els encanta compartir aquest moment tan especial amb els seus amics i famílies!

EL CAGANER

La tradició ...

El Caganer és una figura de naixement que es col·loca en els pessebres nadalencs a Catalunya ia la Comunitat Valenciana. Es creu que l'origen d'aquesta tradició és de principis del Segle XVII. És un pagès vestit amb la indumentària tradicional catalana, amb faixa i barretina. Encara que no se sap amb certesa per què es col·loca aquesta figura, es creu que el caganer, en fer les seves necessitats fertilitza la terra, el que es considera un símbol de prosperitat i bona sort.

El Caganer amb Plus Arts

Un altre dels nostres espectacles estrella durant el Nadal a Catalunya per diversió dels més petits. Per no perdre un dels personatges mítics de la nostra cultura, en Plus Arts oferim el personatge del caganer en espais nadalencs durant aquesta època de l'any.

Tenim un actor especialitzat en el paper del Caganer que amenitzarà als nens explicant la història d'aquesta personatge i amenitzant l'esdeveniment amb sorpreses especialment pensades per als més petits.

Cuidem al màxim tant l'estètica com la caracterització del personatge.

Sabem que el Nadal és una de les èpoques més especials de l'any per als nens, així que en Plus Arts ens esforcem al màxim per oferir-los els espectacles més originals, de manera que es converteixin en una experiència única i memorable per a ells. Tant el Caga-Tió com el caganer són dues opcions fantàstiques perquè els més petits coneguin de la manera més divertida i propera, un munt de coses sobre aquests dos personatges tradicionals de la nostra cultura.

Ens adaptem a tot tipus d'espais nadalencs i comptem amb un ampli equip de monitors graduats en educació i amb una amplíssima experiència amb nens, els quals s'encarreguen de que els espectacles vagin sobre rodes. Pots posar-te en contacte amb nosaltres per conèixer més sobre els nostres serveis a través d'aquest formulari de manera ràpida i senzilla; serà un plaer conèixer-te.

Posts relacionats

 • 11 / SET
  La gran festa del circ

  La gran festa del circ

  Plus Arts ha treballat de la mà amb Ibercaja per a fer realitat tots els seus desitjos i muntar una gran festa del circ, on nens i adults han pogut gaudir de les activitats infantils preparades per a tots ells.
  L’activitat de circ de Plus Arts, va ser l’activitat central de la festa, que cobria la plaça amb un munt de propostes de joc per a què tots els participants poguessin provar els materials del circ. Masses, diàbolos, dèbil stick, roda bola, xanques, monocicles, i fins i tot, una corda fluixa, van estar a l’abast de tots els participants de la gran escola de circ.

 • 17 / GEN
  Taller de manualitats de carnaval: màscares, disfresses i complements de carnestoltes

  Taller de manualitats de carnaval: màscares, disfresses i complements de carnestoltes

  Amb els tallers de manualitats de carnestoltes, les festes seran genials, divertides i diferentes, ideals per a nens i nenes. Et parlem sobre aquest tema!

Pressupost per a activitats infantils

Formulari

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.