01-12-2016

Espectacles tradicionals catalans de Nadal amb Plus Arts

Tornar
Actualitzat 2023-05-23

Queda poc més de dos mesos perquè arribi una de les èpoques més màgiques i boniques de l'any: El Nadal. Així que en Plus Arts ja ens hem posat mans a l'obra per desenvolupar diferents espectacles i tallers que vam instal·lar a fires i parcs nadalencs, així com en centres comercials.

CAGA-TIÓ GEGANT

La tradició ...

Per conèixer la tradició del Caga-Tió hem de remuntar-nos a diverses generacions enrere. El dia de la Immaculada Concepció, el 9 de desembre, s'instal·la un Caga-Tió en els habitatges i se li comença a donar de menjar i se li cuida com a un més de la família, fins i tot abrigándole perquè no passi fred a la nit. Se li alimenta fins el dia de Nadal i, llavors, els nens li peguen amb bastons perquè "cagui" els seus regals mentre canten cançons per a ell. Tradicionalment, el Caga-Tió només defecava llaminadures i neules, però ha anat evolucionant amb el pas dels anys.

Caga-Tió gegant amb Plus Arts

Doncs bé, en Plus Arts instal·lem un Caga-Tió gegant en qualsevol espai nadalenc; la figura està cuidada fins al més mínim detall: Manta, gorra, cara somrient ... Tal com mana la tradició! Així, els nens i nenes fan "cagar" al Caga-Tió, cantant cançons i donant-li amb pals fins que apareixen regals enormes i molt vistosos per a ells; comptem amb una amplíssima varietat de regals que s'adapten a l'edat dels nens.

'Els encanta compartir aquest moment tan especial amb els seus amics i famílies!

EL CAGANER

La tradició ...

El Caganer és una figura de naixement que es col·loca en els pessebres nadalencs a Catalunya ia la Comunitat Valenciana. Es creu que l'origen d'aquesta tradició és de principis del Segle XVII. És un pagès vestit amb la indumentària tradicional catalana, amb faixa i barretina. Encara que no se sap amb certesa per què es col·loca aquesta figura, es creu que el caganer, en fer les seves necessitats fertilitza la terra, el que es considera un símbol de prosperitat i bona sort.

El Caganer amb Plus Arts

Un altre dels nostres espectacles estrella durant el Nadal a Catalunya per diversió dels més petits. Per no perdre un dels personatges mítics de la nostra cultura, en Plus Arts oferim el personatge del caganer en espais nadalencs durant aquesta època de l'any.

Tenim un actor especialitzat en el paper del Caganer que amenitzarà als nens explicant la història d'aquesta personatge i amenitzant l'esdeveniment amb sorpreses especialment pensades per als més petits.

Cuidem al màxim tant l'estètica com la caracterització del personatge.

Sabem que el Nadal és una de les èpoques més especials de l'any per als nens, així que en Plus Arts ens esforcem al màxim per oferir-los els espectacles més originals, de manera que es converteixin en una experiència única i memorable per a ells. Tant el Caga-Tió com el caganer són dues opcions fantàstiques perquè els més petits coneguin de la manera més divertida i propera, un munt de coses sobre aquests dos personatges tradicionals de la nostra cultura.

Ens adaptem a tot tipus d'espais nadalencs i comptem amb un ampli equip de monitors graduats en educació i amb una amplíssima experiència amb nens, els quals s'encarreguen de que els espectacles vagin sobre rodes. Pots posar-te en contacte amb nosaltres per conèixer més sobre els nostres serveis a través d'aquest formulari de manera ràpida i senzilla; serà un plaer conèixer-te.

Posts relacionats

 • 30 / NOV
  Lloguer inflables infantils per a nens

  Lloguer inflables infantils per a nens

  El lloguer d’inflables en festes infantils és una de les millors opcions per a garantir l’èxit de qualsevol esdeveniment amb nens. Els inflables es converteixen en activitats per a nens d’allò  més divertides, i a més tenim infinitat d’inflables de totes les temàtiques, i tant per a nens, com per a joves i adults.

 • 01 / MAIG
  Mags per a comunions

  Mags per a comunions

  Les comunions estan a punt d’arribar, i una de les animacions més contractades per aquest tipus d’esdeveniments, són els mags per a comunions. Espectacles de màgia per a tota la família on ningú no quedarà indiferent.

  Des de Plus Arts disposem de diferents mags que treballen de manera exclusiva per a nosaltres, realitzant espectacles de màgia per a comunions. Els mags per a comunions de Plus Arts són mags professionals, que es dediquen plenament al món de la màgia i de l’il·lusionisme, i que tenen una llarga trajectòria professional dins d’aquest món tan espectacular.

Pressupost per a activitats infantils

Formulari

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.