Festa de l'AiguaFesta de l'Aigua

Les festes de l’aigua són les festes de l’estiu més refrescants i més esperades per a tots! Tothom espera jugar i gaudir de les festes de l’aigua en els mesos de més calor, i amb aquesta festa temàtica ens assegurem que la diversió estarà garantida, amb els jocs d’aigua i totes les activitats d’aigua que tindrem preparades.

L’aigua farà passar la calor de l’estiu a tots els convidats de la festa, i no hi haurà millor manera que remullar-se jugant i passant una bona estona, entre nens i adults.

Des de Plus Arts tenim un munt d’activitats d’aigua de tota mena, que convidaran a jugar alhora que tothom podrà mullar-se i estar fresquet sota el sol de l’estiu.
Una de les activitats d’aigua estrelles, més originals i especials, és l’activitat ¡Splash!, la coneixeu?

L’activitat d’aigua: ¡Splash! tracta d’una proposta de joc de punteria, on els convidats hauran de tirar saquets de colors per a donar-li a la diana, i si fan punteria, remullaran als seus contrincants. Així, tot jugant i divertint-se podran mullar-se i fer caure un cubell de 5 litres d’aigua a sobre el cap dels amics i companys.

Us convidem a mirar les fotografies d’aquesta activitat, per a què pugueu delitar-vos amb les imatges i veure les cares inesperades dels jugadors remullats!

També tenim una activitat que sempre agrada molt a nens i nenes de totes les edats, i aquesta és l’activitat de bombolles de sabó, o el laboratori del Dr.Bubble. Una activitat de bombolles que convidarà a tothom a poder realitzar bombolles de sabó gegants.

També disposem de diferents inflables refrescants, o inflables d’aigua, on els convidats de la festa podran lliscar i tirar-se per grans tobogans inflables d’aigua. Unes atraccions molt divertides per a les festes d’estiu.

I per acabar la festa amb un bon sabor de boca, us proposem realitzar una festa de l’escuma, per a què tothom pugui refrescar-se i jugar amb l’escuma blanca o escuma de colors, mentre ballen i passen una hora de diversió sota la festa de l’escuma.

Són un munt d’opcions les que ens ofereix la festa de l’aigua, així que no us ho penseu més, i convertiu la vostra festa en una festa temàtica, divertida i molt original.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Festa dels animals

  Festa dels animals

  La festa temàtica dels animals ha arribat amb activitats que ens convidaran a convertir-nos en autèntics exploradors. L’inflable de la selva o l’inflable amazones amb els seus animals, l’activitat d’animals Animàlia, la cursa de cavalls, l’inflable de la granja, o els tatuatges d’aerografia són activitats ideals per a la festa dels animals.

  Veure més
 • Festa del Joc

  Festa del Joc

  Plus Arts disposa de tota mena de jocs per a festes infantils i festes familiars. Jocs gegants, jocs tradicionals, jocs temàtics d’animals, del far west, jocs dels avis, jocs de construccions... una pila de propostes per a gaudir de les festes infantils plenes de jocs i activitats per a jugar en família.

  Veure més
 • Festa Fòrmula1

  Festa Fòrmula1

  Cal ser originals, i és per això que no ens hem deixat de presentar-vos la festa de la formula 1, o festa de la competició de vehicles. Us presentem activitats infantils i familiars per a festes d’escoles o festes majors, on els nens i adults seran els protagonistes i viuran una experiència increïble dins dels circuits inflables.

  Veure més