Festa de l'AiguaFesta de l'Aigua

Les festes de l’aigua són les festes de l’estiu més refrescants i més esperades per a tots! Tothom espera jugar i gaudir de les festes de l’aigua en els mesos de més calor, i amb aquesta festa temàtica ens assegurem que la diversió estarà garantida, amb els jocs d’aigua i totes les activitats d’aigua que tindrem preparades.

L’aigua farà passar la calor de l’estiu a tots els convidats de la festa, i no hi haurà millor manera que remullar-se jugant i passant una bona estona, entre nens i adults.

Des de Plus Arts tenim un munt d’activitats d’aigua de tota mena, que convidaran a jugar alhora que tothom podrà mullar-se i estar fresquet sota el sol de l’estiu.
Una de les activitats d’aigua estrelles, més originals i especials, és l’activitat ¡Splash!, la coneixeu?

L’activitat d’aigua: ¡Splash! tracta d’una proposta de joc de punteria, on els convidats hauran de tirar saquets de colors per a donar-li a la diana, i si fan punteria, remullaran als seus contrincants. Així, tot jugant i divertint-se podran mullar-se i fer caure un cubell de 5 litres d’aigua a sobre el cap dels amics i companys.

Us convidem a mirar les fotografies d’aquesta activitat, per a què pugueu delitar-vos amb les imatges i veure les cares inesperades dels jugadors remullats!

També tenim una activitat que sempre agrada molt a nens i nenes de totes les edats, i aquesta és l’activitat de bombolles de sabó, o el laboratori del Dr.Bubble. Una activitat de bombolles que convidarà a tothom a poder realitzar bombolles de sabó gegants.

També disposem de diferents inflables refrescants, o inflables d’aigua, on els convidats de la festa podran lliscar i tirar-se per grans tobogans inflables d’aigua. Unes atraccions molt divertides per a les festes d’estiu.

I per acabar la festa amb un bon sabor de boca, us proposem realitzar una festa de l’escuma, per a què tothom pugui refrescar-se i jugar amb l’escuma blanca o escuma de colors, mentre ballen i passen una hora de diversió sota la festa de l’escuma.

Són un munt d’opcions les que ens ofereix la festa de l’aigua, així que no us ho penseu més, i convertiu la vostra festa en una festa temàtica, divertida i molt original.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Festa del Joc

  Festa del Joc

  Plus Arts disposa de tota mena de jocs per a festes infantils i festes familiars. Jocs gegants, jocs tradicionals, jocs temàtics d’animals, del far west, jocs dels avis, jocs de construccions... una pila de propostes per a gaudir de les festes infantils plenes de jocs i activitats per a jugar en família.

  Veure més
 • Festa del Circ

  Festa del Circ

  Heu anat alguna vegada a una festa del circ? Doncs és molt divertit! Plus Arts disposa d’inflables del circ, d’una activitat de circ amb material per a jugar nens i adults, espectacles de màgia, espectacles de pallassos i una pila d’activitats de circ per a gaudir amb tota la família. No et perdis la gran festa del circ.

  Veure més
 • Festa del Mar

  Festa del Mar

  El mar ens ofereix un ampli ventall de possibilitats per a realitzar festes temàtiques. El nostre inflable oceà convidarà a nens i adults a endinsar-se en el mar, amb tots els seus animalons. Així com també el maquillatge, les bombolles de sabó, la festa de l’escuma o activitats refrescants ens duran l’autèntica essència d’una festa del mar.

  Veure més