Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Fonts d'espurnes per a casamentsFonts d'espurnes per a casaments

Les fonts de foc fred per a casaments són focs artificials per a poder utilitzar a dins dels edificis, ja sigui una masia o restaurant. Les fonts de foc d’interior oferiran crear un ambient romàntic i molt màgic en el moment que més ho desitgin els nuvis del casament.

En la cerimònia de la boda, en l’entrada al banquet, o bé, durant el ball nupcial, seran moments ideals per a poder activar les fonts de foc fred i així sorprendre a tots els convidats del casament.

Una vegada es disparin les fonts de foc fred, sortiran columnes d’espurnes, creant una imatge espectacular, on els fotògrafs podran captar moments de pel·lícula.

Us imagineu una fotografia amb un petó de pel·lícula i rodejats de fonts de foc fred? Són records espectaculars, que només podreu tenir vosaltres en el cas que contracteu les fonts de foc fred per a casaments.

A més, les fonts de foc fred per a bodes són fonts artificials per a interior, de manera que no hi haurà ningun problema en poder-les utilitzar a dins d’un saló o menjador, ja sigui d’un restaurant, d’una masia o casa privada. A més, també es poden utilitzar en el exterior, sense ningun tipus de problema.

S’anomenen fonts de foc fred perquè no cremen, és a dir, per molt que el vestit del núvi o la núvia toqui les fonts de foc fred, en ningun cas podrien cremar-se ni passar absolutament res. Són focs de foc fred completament segures per a casaments.

Aquests artefactes de pirotècnia van connectats amb uns mecanismes elèctrics per a que es puguin activar en el moment concret que els nuvis ho desitgen. Per exemple, si es vol, es poden disparar les fonts de foc fred en un moment específic de la cançó, durant el ball nupcial. És per això, que en tot moment el servei es realitzarà amb un operari, encarregat d’activar les fonts de foc fred per a bodes quan sigui necessari.

Per a poder dur a terme l’activitat de les fonts de foc fred per a casaments és molt important complir amb el requisit de la contractació de la discomòbil per a casaments de Plus Arts. Ja que l’operari encarregat d’activar les fonts de foc fred serà sempre el nostre discjòquei per a bodes, ja que amb totes les seves controladores i els seus elements electrònics serà l’encarregat d’activar les fonts de foc fred quan els nuvis ho desitgin.

Així doncs, la contractació de la discomòbil de Plus Arts serà imprescindible per a contractar el servei de fonts de foc fred per a bodes.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís
 • Si et trobes fora d'aquestes zones, truca'ns i explica'ns la teva proposta

Preguntes Relacionades

En quin moment s’activen les fonts de foc fred en un casament?

Les fonts de foc fred solen activar-se en moments claus per a crear un gran impacte visual, per exemple, durant el primer ball dels nuvis, en l’entrada o sortida del saló, o al tallar el pastís. L’elecció del moment dependrà de les preferències dels nuvis i de l’efecte desitjat.

Les fonts de foc fred cremen?

Les fonts de foc fred estan dissenyades per ser segures i no produeixen el calor intens d’un foc tradicional. En ningun cas podrien cremar o encendre una flama.  No obstant, és important seguir les instruccions de seguretat i no tocar directament la sortida de l’espurna.

Quant temps duren enceses les fonts de foc fred?

La durada de les fonts de foc fred poden variar des d’1 segons fins a 30 minuts. La durada específica ha d’especificar-se en el moment de la contractació del servei.

Què passa si toco una font de foc fred?

Les fonts de foc fred són dispositius pirotècnics que produeixen una flama o doll d'espurnes brillants sense generar la calor intensa del foc convencional. Són populars en esdeveniments i celebracions pel seu impacte visual i per la seva gran seguretat.

Les fonts de foc fred es poden instal•lar en interior i exterior?

Sí, les fonts de foc fred poden instal·lar-se tant en interiors com en exteriors, sempre que hi hagi suficient espai i es compleixin les normatives de seguretat específiques per a cada entorn.

Quantes fonts de foc fred es poden llogar?

La quantitat de fonts de foc fred que es lloguen depèn de la grandària de l'esdeveniment i de l'efecte desitjat. El més habitual és contractar de 2 a 8 fonts de foc fred. Alguns organitzadors trien unes poques per a moments específics, mentre que uns altres poden optar per instal·lar múltiples fonts per a crear un gran espectacle visual.

Com funciona el lloguer de les fonts de foc fred?

El lloguer de fonts de foc fred generalment inclou la provisió dels dispositius, la instal·lació per part de professionals i l'activació durant l'esdeveniment. Els detalls específics, com la durada del lloguer i els costos, poden variar segons el proveïdor.

És necessari demanar un permís especial per a la utilització de fonts de foc fred en casaments?

No és necessari demanar cap permís en el cas de ser una festa privada que té lloc en un espai privat. De totes maneres, depenent de la ubicació de l'esdeveniment si té caràcter públic o municipal, pot ser necessari obtenir permisos específics per a l'ús de pirotècnia, incloses les fonts de foc fred. És important consultar amb les autoritats locals i el lloc de l'esdeveniment per a complir amb totes les regulacions.

Com es controla la seguretat a l’hora d’utilitzar fonts de foc fred en esdeveniments

Seguint les instruccions d'ús proporcionades pel fabricant. Utilitzant serveis de professionals per a la instal·lació i activació, i respectant les normatives de seguretat locals. A més, s'han d'establir mesures preventives, com mantenir una distància segura entre les fonts i els convidats. En mans de professionals és un element molt segur i no té per què haver-hi cap mena de problema.

Quins efectes visuals es poden aconseguir amb les fonts de foc fred?

Les fonts de foc fred poden crear diversos efectes visuals, des d'espurnes brillants i columnes de llum fins a patrons i seqüències personalitzades. L'efecte pot variar segons el tipus de font i la configuració de les mateixes en l'esdeveniment. És a dir, es poden adaptar a l'estil i necessitats de l'esdeveniment o celebració.

Poden les fonts de foc fred ser utilitzades en qualsevol tipus de casaments?

Sí, les fonts de foc fred són versàtils i poden adaptar-se a qualsevol tipus de casament, des de cerimònies tradicionals fins a celebracions més modernes i úniques. El seu ús ha de planificar-se d'acord amb l'estil i tema de l'esdeveniment.

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Màquina de nuvols de sucre per a casaments

  Màquina de nuvols de sucre per a casaments

  Si esteu pensant en preparar un casament molt dolç, no dubteu en contractar la màquina de núvols de sucre per a casaments, on un operari oferirà núvols de sucre a tots els vostres convidats i de manera il·limitada.

  Veure més
 • Discomòbil per a casaments

  Discomòbil per a casaments

  El ball és el moment més important en un casament, per això us oferim la discomòbil per a casaments amb un diskjòkey professional que a part de realitzar-vos un bonic muntatge de llums, treballarà amb vosaltres per a què el ball sigui molt divertit.

  Veure més
 • Toro mecànic per a casaments

  Toro mecànic per a casaments

  El toro mecànic o brau mecànic és una atracció molt divertida per a casaments. Ja sigui per a l’aperitiu o per a l’hora del ball, els convidats del casament voldran pujar al toro mecànic i competir per veure qui aguanta més estona a sobre del brau mecànic.

  Veure més