La màgia de la tardor

La tradició de la castanyada ve acompanyada d’una gran festa. Una festa on es mengen castanyes i on no hi pot faltar l’animació infantil i familiar.

És per això que us proposem l’espectacle de màgia de castanyada, que es converteix en un espectacle de màgia de tardor on els elements es transformen i on la màgia hi serà molt present.

Nens i adults podran passar-ho d’allò més bé amb l’espectacle de màgia que us oferim per a la festa de la castanyada.

Un mag amb molta experiència i amb una llarga trajectòria professional serà el protagonista de l’espectacle i repartirà il·lusió i somriures a tot el públic assistent.

Disposem de diferents espectacles de màgia, per tal que s’adaptin a cada festa i a cada celebració, per exemple:

L’espectacle de màgia d’escenari, on el mag realitzarà grans efectes de màgia per tal que els pugui veure un gran nombre de públic.

O l’espectacle de màgia de prop, a escassos centímetres dels ulls dels espectadors. Aquesta és una màgia molt més propera, on les castanyes podran aparèixer i desaparèixer davant dels ulls dels convidats.

També serà important conèixer el tipus de públic que veurà l’espectacle.

Si a la festa de la castanyada hi va un públic familiar, es realitzarà un espectacle de màgia per a què hi puguin gaudir nens i les seves famílies, pares, mares, avis, tiets i tietes.

En canvi, si és una festa per a un públic adult, l’espectacle serà molt més dirigit a aquest tipus de públic.

Els espectacles de màgia per a escoles també són molt bona opció. En aquesta ocasió sabem que els protagonistes assistents seran els nens i nenes amb les seves mestres, i de ben segur que tots s’ho passaran súper bé.

Si busqueu un espectacle per a públic de 0 a 99 anys, no ho dubteu. L’espectacle de màgia és la millor opció. Un espectacle visual, divertit i molt participatiu!


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Conta contes de la castanyera

  Conta contes de la castanyera

  Una bona opció per a explicar als nens i nenes les festes tradicionals és a través de contes. Plus Arts us ofereix conta contes de la castanyada explicats per la castanyera, per titelles i altres personatges que no deixaran a ningú indiferent.

  Veure més
 • Maquillatge de tardor

  Maquillatge de tardor

  El taller de maquillatge de fantasia o l’activitat de pinta cares és una proposta que agrada moltíssim als nens i nenes. Maquillar-se i pintar-se de personatges de la castanyada i halloween serà una opció ideal per a celebrar la festa infantil de la castanyada.

  Veure més
 • La castanyera

  La castanyera

  El personatge de la castanyera repartirà paperines de castanyes als nens i adults que ho desitgin. Castanyes recent fetes, que traurà del seu cistell per a què es mantinguin ben calentes. A més, la castanyera muntarà la seva paradeta per a fer de l’estança un espai visual i atractiu per a la gent.

  Veure més