Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Consulta les nostres mesures de prevenció.
04-09-2017

L’inflable futbolí humà és un inflable ideal per a tornejos de futbol

Tornar

Els inflables esportius són tot un èxit quan s’utilitzen per a realitzar tornejos i competicions esportives dins de programacions d’ajuntaments, festes majors o actes populars.

Aquesta vegada, des d’un Ajuntament varen demanar-nos l’inflable futbolí humà sense barres per a poder fer un torneig de futbol dins del recinte inflable.

Els encarregats de l’ajuntament varen estar preparant durant les setmanes prèvies el torneig, tota una llista on els diferents grups de participants s’havien d’anar apuntant, i també van organitzar-se per a què tot estigues programat amb un àrbitre que gestionava, dinamitzava i arbitrava els partits de futbol.

Els diferents partits es van dur a terme dins del camp de futbol inflable, i un membre de Plus Arts, en aquest cas, un monitor especialista, sempre estava present en el espai per a vigilar i controlar que se seguissin al peu de la lletra les normes i mesures de seguretat corresponents.

Des de Plus Arts sempre treballem amb la màxima seguretat i complint la normativa europea dels inflables infantils per tal que cap persona no pugui fer-se mal. Així doncs, una de les normes bàsiques dels inflables és que sempre hi hagi una persona especialista vigilant l’inflable, i sempre es compleix sense excepcions.

El futbolí humà va causar molt bona sensació en els participants, ja que els convidava a gaudir d’un partit de futbol en un espai especial i diferent al que estaven acostumats a jugar. Els va agradar molt i van acabar molt contents de la decisió i d’haver llogat el castell inflable del futbolí humà.

Plus Arts disposa de diferents inflables infantils i de diferents inflables futbolí. Alguns d’ells són recintes inflables per a poder realitzar partits de futbol, on s’hi troben les seves porteries inflables i on el camp és totalment lliure i sense obstacles. I després, també oferim l’inflable futbolí humà amb barres, que disposa de les seves barres interiors, per tal que els participants puguin fer dos equips i puguin jugar cadascú des del seu espai prèviament preestablert.
Malgrat tot, sempre recomanem, que si la intenció és realitzar un torneig de futbol amb el futbolí inflable, és millor que els participants puguin jugar i córrer lliurement per l’espai de joc. Ja que d’aquesta manera s’ofereix una llibertat de moviment que ajuda a la satisfacció dels participants.

L’inflable futbolí humà es troba dins del grup d’inflables esportius, on també hi ha: l’inflable cistella o l’inflable canasta, l’inflable dels gladiadors per a fer lluites com a l’edat mitjana, l’inflable infantil de l’hipòdrom per a fer curses de cavalls, el rocòdrom inflable, o altre inflables esportius que també podrien entrar dins de la categoria dels inflables d’humor amarillo, com per exemple, el inflable demolition o l’inflable guaypaut, que són els més coneguts. Des de Plus Arts també disposem de la gran novetat de l’estiu, que és l’inflable shotdown, l’inflable infantil més divertit! O el conegut, toro mecànic que farà que petits i grans gaudeixin i s’ho passin la mar de bé!

Des de Plus Arts posem a la vostra disposició tots els nostres inflables infantils que podreu llogar i tenir presents per a les vostres festes i celebracions esportives.

Només caldrà que ens expliqueu quina és la vostra idea de festa esportiva i us aconsellarem amb molt de gust sobre quins inflables us anirien bé per a completar i preparar una experiència inoblidable per a tots els participants!

Posts relacionats

 • 04 / JUNY
  Mesures sanitàries covid-19 organización de eventos: Plus Arts

  Mesures sanitàries covid-19 organización de eventos: Plus Arts

  Plus Arts treballa amb un protocol clar de mesures d’higiene i de seguretat, aplicades en totes les activitats infantils i familiars, tallers i espectacles, per a garantir la màxima precaució en la realització de festes i esdeveniments.

 • 08 / MARÇ
  El circ de puces més bonic del món

  El circ de puces més bonic del món

  Us donem a conèixer un dels circs de puces més bonics del món, on nou petites puces seran les encarregades de realitzar l’espectacle de circ davant de tots els espectadors. Un espectacle de carrer, d’animació itinerant i per a tots els públics.

Pressupost per a activitats infantils

Formulari

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.