15-11-2022

Esdeveniments per empreses amb jocs i activitats

Tornar
Actualitzat 2022-11-22

Fa anys que es realitzen els esdeveniments d’empresa, però ara, està més de moda que mai, el realitzar festes d’empresa amb activitats, jocs i molta diversió per a tots els convidats.

Tipus d'esdeveniments per empreses

Bàsicament hi ha dos tipus d’esdeveniments d’empresa:

 • Esdeveniments d’empresa per als treballadors

En aquest tipus d’actes només assisteixen els treballadors de l’empresa, i normalment es realitzen activitats de team Building, o bé, sopars d’empresa, amb espectacles o activitats dirigides exclusivament per a crear vincles entre els adults, així com també per a posar-los a prova, mentre s’ho passen genials. Els espectacles de màgia per empresa són una opció ideal.

 • Festes d’empresa amb els treballadors i les seves famílies - aFamily day (dia en família).

Els family days d’empresa, o esdeveniments en família per empreses, tenen com objectiu convidar a tota la família dels treballadors, inclosos homes, dones i fills, a gaudir de la vetllada, a les instal·lacions on treballa el membre de la família.


Per què es realitzen aquest tipus d’actes per a empreses?

El principal objectiu és fer sentir al treballador com a casa, que se senti còmode d’ensenyar les instal·lacions a la seva família, i no només això, sinó que es pugui conèixer i interrelacionar amb els companys de feina, creant vincles entre infants i famílies. D’aquesta manera, augmentarà el companyerisme i la comoditat entre treballadors.

Què es fa en aquest tipus de festes?

Visitar les instal·lacions de l’empresa, jugar i divertir-se mentre tothom ho passa genial!

Les activitats més contractades per als family days son els inflables especials per a esdeveniments, com el tragaboles o l’inflable tecnològic galaxis. També els jocs de fusta, els jocs tradicionals gegants on poden jugar nens i adults de totes les edats, el maquillatge de fantasia que sempre és un èxit en els nens, i els tatuatges d’aerografia i el glitter bar per als adults. A més, sempre agrada molt poder combinar totes les activitats amb algun taller, per a què les famílies puguin emportar-se un detall de record, a casa. En definitiva, una bona combinació d’inflables, activitats, tallers i espectacles és la clau per a crear un record inoblidable a la ment dels treballadors.


Activitats amb jocs i diversió és la clau de l’èxit

En ambdós tipus d’esdeveniments, amb Plus Arts, la diversió està 100% assegurada. Des de Plus Arts us ajudarem a muntar l’esdeveniment des de zero, parlant amb el client, assessorant-lo, i creant la millor combinació de serveis i activitat per a què tots els convidats puguin jugar i divertir-se, principalment els adults, però també tots els nens i nenes de la festa.

I si ho acompanyem d’un brunch amb el nostre carro de hot dogs? L’esdeveniment d’empresa serà la bomba!

Posts relacionats

 • 27 / ABR
  Lloguer d’inflables per a particulars

  Lloguer d’inflables per a particulars

  Us imagineu un estiu a casa amb la màxima diversió? Aquest estiu serà possible amb la contractació i lloguer de castells inflables per a particulars. Els nens i nenes saltaran i desprendran tota l’energia que necessiten amb els nostres inflables infantils per a casa.

 • 10 / GEN
  Mag per a comunió a Barcelona

  Mag per a comunió a Barcelona

  Si esteu buscant un mag per a la vostra comunió, heu topat amb l’empresa ideal. Des de Plus Arts disposem de mags professionals per a comunions i tot tipus d’esdeveniments.

  Els espectacles de màgia són sens dubte la millor opció per a festes infantils i familiars, ja que la màgia és un art i una disciplina que sorprendrà a nens i adults. Així doncs, no hi haurà millor manera que gaudir d’un gran espectacle de màgia en família.

  Les comunions estan a punt d’arribar, i amb elles comencem a omplir la nostra agenda dels mags per a comunions, que faran les delícies dels més petits i també dels més grans.

Activitats relacionades

 • Team Building per a empreses

  Team Building per a empreses

  Els team buildings per empreses són jornades lúdiques i divertides, organitzades amb activitats per adults, on tots els treballadors de l’empresa podran passar un dia diferent, ple de jocs, proves i activitats en equip que permetran reforçar la unió entre els treballadors, a la vegada que es fomenta la motivació i el sentit de pertinença de l’empresa. A més, cada gerent podrà establir uns objectius clars per a cada team Building.

  Veure més
 • Family Day per a empreses

  Family Day per a empreses

  Los family days o días en familias son eventos de empresa donde el objetivo es preparar una jornada de actividades infantiles y familiares para que los hijos de los trabajadores conozcan la empresa de sus padres y cuál es su función, a la vez que pasan un feliz día en familia jugando con las actividades preparadas dentro de las instalaciones de la empresa.

  Veure més
 • Esdeveniments a mida per a empreses

  Esdeveniments a mida per a empreses

  Dissenyem esdeveniments d’empresa a mida per a fer que cada acte sigui únic i especial, treballant sempre amb les idees dels clients, i vetllant per a què els objectius de cada client siguin efectius. Amb els esdeveniments a mida per a empreses tot és possible, i només caldrà que ens expliqueu els vostres objectius i què desitgeu potenciar per a fer-ho realitat.

  Veure més
 • Children's day per a empreses

  Children's day per a empreses

  Els children’s day o dia dels nens són esdeveniments d’empresa pensats per als fills i filles dels treballadors. De manera que es converteix en un esdeveniment pensat per als nens, que estaran convidats a l’empresa del pare o la mare per a visitar-la i conèixer-la, alhora que passen un bonic dia jugant amb les activitats infantils: jocs, inflables, tallers i molt més, que faran que els nens puguin ser els protagonistes de la festa d’empresa.

  Veure més
 • Sopars d'empreses

  Sopars d'empreses

  Organitzarem el teu sopar d’empresa cuidant cada detall per a fer-la única i molt especial, de manera que tots els convidats només hauran de deixar-se portar per a què tot flueixi, relaxant’-se i gaudint d’un sopar d’empresa ple de sorpreses! A més, cada sopar d’empresa estarà personalitzat segons cada client i el perfil de cada empresa.

  Veure més

Pressupost per a activitats infantils

Formulari

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.