Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
15-11-2022

Esdeveniments per empreses amb jocs i activitats

Tornar
Actualitzat 22-11-2022

Fa anys que es realitzen els esdeveniments d’empresa, però ara, està més de moda que mai, el realitzar festes d’empresa amb activitats, jocs i molta diversió per a tots els convidats.

Tipus d'esdeveniments per empreses

Bàsicament hi ha dos tipus d’esdeveniments d’empresa:

 • Esdeveniments d’empresa per als treballadors

En aquest tipus d’actes només assisteixen els treballadors de l’empresa, i normalment es realitzen activitats de team Building, o bé, sopars d’empresa, amb espectacles o activitats dirigides exclusivament per a crear vincles entre els adults, així com també per a posar-los a prova, mentre s’ho passen genials. Els espectacles de màgia per empresa són una opció ideal.

 • Festes d’empresa amb els treballadors i les seves famílies - aFamily day (dia en família).

Els family days d’empresa, o esdeveniments en família per empreses, tenen com objectiu convidar a tota la família dels treballadors, inclosos homes, dones i fills, a gaudir de la vetllada, a les instal·lacions on treballa el membre de la família.


Per què es realitzen aquest tipus d’actes per a empreses?

El principal objectiu és fer sentir al treballador com a casa, que se senti còmode d’ensenyar les instal·lacions a la seva família, i no només això, sinó que es pugui conèixer i interrelacionar amb els companys de feina, creant vincles entre infants i famílies. D’aquesta manera, augmentarà el companyerisme i la comoditat entre treballadors.

Què es fa en aquest tipus de festes?

Visitar les instal·lacions de l’empresa, jugar i divertir-se mentre tothom ho passa genial!

Les activitats més contractades per als family days son els inflables especials per a esdeveniments, com el tragaboles o l’inflable tecnològic galaxis. També els jocs de fusta, els jocs tradicionals gegants on poden jugar nens i adults de totes les edats, el maquillatge de fantasia que sempre és un èxit en els nens, i els tatuatges d’aerografia i el glitter bar per als adults. A més, sempre agrada molt poder combinar totes les activitats amb algun taller, per a què les famílies puguin emportar-se un detall de record, a casa. En definitiva, una bona combinació d’inflables, activitats, tallers i espectacles és la clau per a crear un record inoblidable a la ment dels treballadors.


Activitats amb jocs i diversió és la clau de l’èxit

En ambdós tipus d’esdeveniments, amb Plus Arts, la diversió està 100% assegurada. Des de Plus Arts us ajudarem a muntar l’esdeveniment des de zero, parlant amb el client, assessorant-lo, i creant la millor combinació de serveis i activitat per a què tots els convidats puguin jugar i divertir-se, principalment els adults, però també tots els nens i nenes de la festa.

I si ho acompanyem d’un brunch amb el nostre carro de hot dogs? L’esdeveniment d’empresa serà la bomba!

Posts relacionats

 • 12 / JUL
  Activitats infantils per al dia sense cotxe

  Activitats infantils per al dia sense cotxe

  La setmana del 17 al 23 de setembre se celebra la setmana europea de la mobilitat sostenible i segura, i concretament, a Barcelona, el divendres 21 se celebra el dia sense cotxes. Una festa que promou els hàbits de mobilitat més sostenibles, alhora que més segurs i saludables per als ciutadans.

  Des de Plus Arts estem oferint moltes activitats infantils i familiars per al dia sense cotxes, ja que tenim un ampli ventall de serveis i activitats per a tota la família on es poden usar vehicles atractius i molt originals, sense fum. Es tracta de vehicles ecològics que es converteixen en jocs i activitats infantils per a nens i nenes de totes les edats.

 • 10 / GEN
  El maquillatge de fantasia o pinta cares és una activitat per a festes infantils de tota mena!

  El maquillatge de fantasia o pinta cares és una activitat per a festes infantils de tota mena!

  Una de les activitats estrella de qualsevol festa infantil és l'activitat de pinta cares, o com diuen els professionals, el maquillatge de fantasia.

  Des de Plus Arts l'oferim des dels nostres inicis, ja que és un taller infantil de maquillatge que sempre agrada moltíssim als nens i nenes.

Activitats relacionades

 • Team Building per a empreses

  Team Building per a empreses

  Els team buildings per empreses són jornades lúdiques i divertides, organitzades amb activitats per adults, on tots els treballadors de l’empresa podran passar un dia diferent, ple de jocs, proves i activitats en equip que permetran reforçar la unió entre els treballadors, a la vegada que es fomenta la motivació i el sentit de pertinença de l’empresa. A més, cada gerent podrà establir uns objectius clars per a cada team Building.

  Veure més
 • Family Day per a empreses

  Family Day per a empreses

  Els family day o dies en família són esdeveniments d’empresa on l’objectiu és preparar una jornada d’activitats infantils i familiars per a què els fills dels treballadors coneguin l’empresa del pare o la mare i quina és la seva funció, alhora que passen un bonic dia en família jugant amb les activitats preparades dins les instal·lacions de l’empresa.

  Veure més
 • Esdeveniments a mida per a empreses

  Esdeveniments a mida per a empreses

  Dissenyem esdeveniments d’empresa a mida per a fer que cada acte sigui únic i especial, treballant sempre amb les idees dels clients, i vetllant per a què els objectius de cada client siguin efectius. Amb els esdeveniments a mida per a empreses tot és possible, i només caldrà que ens expliqueu els vostres objectius i què desitgeu potenciar per a fer-ho realitat.

  Veure més
 • Children's day per a empreses

  Children's day per a empreses

  Els children’s day o dia dels nens són esdeveniments d’empresa pensats per als fills i filles dels treballadors. De manera que es converteix en un esdeveniment pensat per als nens, que estaran convidats a l’empresa del pare o la mare per a visitar-la i conèixer-la, alhora que passen un bonic dia jugant amb les activitats infantils: jocs, inflables, tallers i molt més, que faran que els nens puguin ser els protagonistes de la festa d’empresa.

  Veure més
 • Sopars d'empreses

  Sopars d'empreses

  Organitzarem el teu sopar d’empresa cuidant cada detall per a fer-la única i molt especial, de manera que tots els convidats només hauran de deixar-se portar per a què tot flueixi, relaxant’-se i gaudint d’un sopar d’empresa ple de sorpreses! A més, cada sopar d’empresa estarà personalitzat segons cada client i el perfil de cada empresa.

  Veure més

Pressupost per a activitats infantils

Formulari

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

 • * Si et trobes fora d'aquestes zones, truca'ns i explica'ns la teva proposta