Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Màquina de nuvols de sucre per a comunions

Màquina de nuvols de sucre per a comunions

La màquina de núvols de sucre endolcirà el dia als convidats de la vostra comunió, oferint-los un cotó de sucre ben dolç com a tastet original i diferent.

El lloguer de la màquina de núvols de sucre per a comunions és un dels serveis més originals, ja que cap convidat s’esperarà trobar-se amb una màquina de núvols de sucre el dia de la comunió.

La màquina de núvols de sucre anirà acompanyada del seu carro de color rosa, on a sobre s’hi trobarà una gran olla amb un aparell especial per a realitzar núvols de sucre. A més, aquesta anirà acompanyada d’una gran campana transparent que permetrà a tots els convidats de la festa veure com es fan els núvols de sucre, a escassos mil·límetres dels seus ulls.

Serà un autèntic espectacle visual, a part de ser una activitat on tots els convidats la podran gaudir.

Segur que tothom voldrà provar els cotons de sucre amb l’autèntic sabor de la fira!

La màquina de núvols de sucre estarà fixe en un punt de la vostra comunió, ja sigui durant l’aperitiu, o després del dinar, per a què tots els convidats, de manera il·limitada puguin menjar núvols de sucre durant les dues o tres hores de servei que estarà la màquina en funcionament.

A més, el lloguer de la màquina de núvols de sucre anirà sempre acompanyada d’un operari de Plus Arts, encarregat de realitzar els núvols de sucre i d’entregar-los a tots els convidats.

El lloguer de la màquina de núvols de sucre o la màquina de crispetes és ideal per a tot tipus d’esdeveniments infantils i familiars, ja siguin festes infantils, comunions, casaments, festes d’empresa, o d’altres actes més grans i multitudinaris, com per exemple, festes majors o fires i mercats. Qualsevol esdeveniment és perfecte per a contractar aquest servei.


Sol·licita informació sense compromís

Activitats relacionades

 • Karaoke per a comunions

  Karaoke per a comunions

  Les comunions són celebracions molt especials on estan convidats nens i adults, és per això que us proposem el servei de karaoke per a comunions, que convidarà a tota la família a passar una bona estona cantant cançons i serà una festa molt animada.

  Veure més
 • Personatges animats per a comunions

  Personatges animats per a comunions

  Els nostres personatges animats per a comunions us visitaran, ballaran amb vosaltres i fins i tot, podran treure el pastís de la persona homenatjada. L’animació amb les mascotes com el Mickey, la Minnie o el Bob Esponja serà èxit assegurat.

  Veure més
 • Espectacle de màgia per a comunions

  Espectacle de màgia per a comunions

  Els espectacles de màgia per a comunions són els espectacles més contractats per a comunions, ja que un mag professional us oferirà diversió per a nens i adults, en forma de màgia i il·lusió. Un espectacle de màgia d’una hora de duració pera tota la família.

  Veure més