Màquina de nuvols de sucre per a comunionsMàquina de nuvols de sucre per a comunions

La màquina de núvols de sucre endolcirà el dia als convidats de la vostra comunió, oferint-los un cotó de sucre ben dolç com a tastet original i diferent.

El lloguer de la màquina de núvols de sucre per a comunions és un dels serveis més originals, ja que cap convidat s’esperarà trobar-se amb una màquina de núvols de sucre el dia de la comunió.

La màquina de núvols de sucre anirà acompanyada del seu carro de color rosa, on a sobre s’hi trobarà una gran olla amb un aparell especial per a realitzar núvols de sucre. A més, aquesta anirà acompanyada d’una gran campana transparent que permetrà a tots els convidats de la festa veure com es fan els núvols de sucre, a escassos mil·límetres dels seus ulls.

Serà un autèntic espectacle visual, a part de ser una activitat on tots els convidats la podran gaudir.

Segur que tothom voldrà provar els cotons de sucre amb l’autèntic sabor de la fira!

La màquina de núvols de sucre estarà fixe en un punt de la vostra comunió, ja sigui durant l’aperitiu, o després del dinar, per a què tots els convidats, de manera il·limitada puguin menjar núvols de sucre durant les dues o tres hores de servei que estarà la màquina en funcionament.

A més, el lloguer de la màquina de núvols de sucre anirà sempre acompanyada d’un operari de Plus Arts, encarregat de realitzar els núvols de sucre i d’entregar-los a tots els convidats.

El lloguer de la màquina de núvols de sucre o la màquina de crispetes és ideal per a tot tipus d’esdeveniments infantils i familiars, ja siguin festes infantils, comunions, casaments, festes d’empresa, o d’altres actes més grans i multitudinaris, com per exemple, festes majors o fires i mercats. Qualsevol esdeveniment és perfecte per a contractar aquest servei.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís
 • Si no pertanys a aquesta zones, posa't en contacte amb nosaltres per telèfon

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Màquina crispetes per a comunions

  Màquina crispetes per a comunions

  La màquina de crispetes és un complement ideal per a les comunions, ja que el carro de palomites anirà acompanyat d’un operari que anirà fent crispetes per a què tothom les pugui tastar. Una màquina de crispetes que serà l’espectacle de la comunió.

  Veure més
 • Jocs gegants per a comunions

  Jocs gegants per a comunions

  L’activitat familiar dels jocs gegants, animarà la festa de la comunió i oferirà una fantàstica estona de joc en família, on nens, pares i avis podran engrescar-se i passar una bona estona jugant amb els jocs gegants tradicionals per a comunions.

  Veure més
 • Inflables per a comunions

  Inflables per a comunions

  Per a totes aquelles festes de comunió on hi ha convidats molts nens, us oferim els nostres castells inflables infantils per a comunions. El lloguer de l’inflable per a comunions anirà acompanyat d’un monitor que gestionarà l’activitat inflable.

  Veure més