Espectacle de màgia per a comunionsEspectacle de màgia per a comunions

Els espectacles de màgia per a comunions són la millor opció d’espectacles familiars per a gaudir amb tota la família. Un mag professional us realitzarà un espectacle de màgia familiar, pensat de manera especial per a les comunions.

I quan diem de manera especial és perquè té un motiu, i és que el nen o la nena de la comunió tindrà el seu moment de protagonisme dins l’espectacle de màgia, on el mag els farà sortir amb ell per a fer un joc de màgia molt especial.

Us imagineu el nen o nena de la comunió levitant davant de tots els convidats? Doncs això serà possible amb l’espectacle de màgia per a comunions!

Els espectacles de màgia són sens dubte la millor opció per a comunions, perquè no hi ha res millor que compartir el dia de la comunió amb activitats en família, on s’ho puguin passar bé tan els nens com els adults amb una mateixa activitat.

Tots els espectacles de màgia de Plus Arts estan realitzats per mags professionals, és a dir, mags amb experiència i amb una llarga trajectòria dins del món de l’il·lusionisme. És per això que només disposem de tres mags professionals que realitzen espectacles infantils per a comunions.

Són mags que sabem que funcionen i que ens quedaran a la perfecció en qualsevol esdeveniment infantil i familiar. Els seus espectacles de màgia estan molt pensats i molt provats, de manera que el feedback dels clients sempre és positiu i tothom acaba encantat.

Si esteu pensant en fer una sorpresa i contractar un espectacle de màgia per a la comunió del vostre fill o filla, no dubteu en contactar-nos i us explicarem totes les opcions d’espectacles de màgia per a comunions.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Jocs gegants per a comunions

  Jocs gegants per a comunions

  L’activitat familiar dels jocs gegants, animarà la festa de la comunió i oferirà una fantàstica estona de joc en família, on nens, pares i avis podran engrescar-se i passar una bona estona jugant amb els jocs gegants tradicionals per a comunions.

  Veure més
 • Espectacle de màgia per a comunions

  Espectacle de màgia per a comunions

  Els espectacles de màgia per a comunions són els espectacles més contractats per a comunions, ja que un mag professional us oferirà diversió per a nens i adults, en forma de màgia i il·lusió. Un espectacle de màgia d’una hora de duració pera tota la família.

  Veure més
 • Inflables per a comunions

  Inflables per a comunions

  Per a totes aquelles festes de comunió on hi ha convidats molts nens, us oferim els nostres castells inflables infantils per a comunions. El lloguer de l’inflable per a comunions anirà acompanyat d’un monitor que gestionarà l’activitat inflable.

  Veure més