Jocs gegants per a comunions

Jocs gegants per a comunions

Els jocs gegants és una activitat infantil i familiar molt contractada per a les comunions o festes infantils, on hi estan convidats nens i adults. Tothom podrà jugar i divertir-se amb els jocs gegants més tradicionals, de mides gegants.

Disposem de més de 60 jocs gegants tradicionals, de manera que els classifiquem en diferents col·leccions, per tal d’oferir varietat i diferents jocs als nostres clients.

Les diferents col·leccions de jocs gegants estan pensades per a què a dins de cada una d’elles hi hagi jocs variats i per a totes les edats.

El joc de la oca, del parxís, del tres en ratlla... el joc del memori, el micado, o bé, el joc del dòmino són alguns exemples dels jocs gegants tradicionals.

Però també tenim altres col·leccions de jocs més moderns i originals, com per exemple, el joc del sloelback, o el joc del pass trape.

A part, també tenim molts jocs gegants únics i originals, que de ben segur no haureu vist mai.

Oferim diverses opcions per a la contractació de jocs gegants, on el client podrà triar quants jocs voldrà a la seva comunió: per exemple, una col·lecció de 10 jocs gegants, o bé, la opció mitjana amb 15 jocs gegants, o si esta previst que hi hagi molts convidats, la opció més gran i més espectacular de 20 jocs gegants per a comunions.

Els jocs gegants tradicionals ens ofereixen riques estones de joc amb tota la família, ja que els nens i els adults podran compartir l’estona jugant amb els jocs gegants tradicionals però de mides gegants.

Les propostes d’animació per a comunions poden ser molt variades, des de la contractació d’un castell inflable, fins un espectacle de màgia per a tota la família, o bé, uns jocs gegants per a jugar i divertir-se. Tenim un munt de possibilitats d’activitats infantils i familiars per a comunions i festes infantils i familiars.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Activitats relacionades

 • Personatges animats per a comunions

  Personatges animats per a comunions

  Els nostres personatges animats per a comunions us visitaran, ballaran amb vosaltres i fins i tot, podran treure el pastís de la persona homenatjada. L’animació amb les mascotes com el Mickey, la Minnie o el Bob Esponja serà èxit assegurat.

  Veure més
 • Màquina de nuvols de sucre per a comunions

  Màquina de nuvols de sucre per a comunions

  La màquina de núvols de sucre per a comunions endolcirà l’esdeveniment amb núvols de sucre que podrà tastar tothom. La màquina de núvols de sucre va acompanyada del seu carro de color rosa, i un operari que realitzarà els núvols de sucre.

  Veure més
 • Bombolles de sabó per a comunions

  Bombolles de sabó per a comunions

  Les bombolles de sabó és una activitat molt divertida per a les festes infantils on hi ha nens i adults. Les comunions són festes ideals per a complementar-les amb activitats on tota la família hi pugui jugar, i les bombolles de sabó ho permetran.

  Veure més