Mestre de cerimònies per a casaments

Mestre de cerimònies per a casaments

La cerimònia és el moment més important de la celebració del matrimoni, però sens dubte, ha d’estar ben dinamitzada per un bon professional del sector nupcial, és a dir, un mestre de cerimònies amb experiència que sàpiga transmetre tot allò que és essencial.

Molt sovint, la cerimònia acaba sent un acte ràpid i no massa preparat, de manera que no reflexa el que els nuvis desitgen. Per aquest motiu és tan important treballar amb professionals, amb mestres de cerimònia que sàpiguen parlar en públic, i dominin l’art de l’oratòria.

Plus Arts treballa amb un mestre de cerimònies, que és l’encarregat de dur a terme aquest servei per a casaments, d’una manera molt especial. Transmetent als convidats la serietat de l’acte, i personalitzant cada casament com es mereix.

Oferim dues propostes de mestres de cerimònies per a casaments:

La primera de les propostes és un mestre de cerimònia del més tradicional, que adaptarà el text al context de la celebració i amb la informació que els nuvis desitgin, de manera que es podran incloure detalls dels nuvis per a fer-la més personalitzada.

I la segona proposta, és per als més atrevits. En aquesta, els nuvis tindran una reunió amb el mestre de cerimònies per tal de personalitzar una cerimònia i fer-la a mida. Això vol dir que serà una cerimònia del tot diferent i original, per a sorprendre a tots els convidats.

Trieu la opció que trieu, us assegurem que la vostra cerimònia de casament no serà un acte qualsevol. Sinó que serà fet a mida, única i exclusivament per a vosaltres.

A més a més, també us oferim la possibilitat de realitzar alguns rituals de cerimònia per a fer que aquest moment sigui màgic i molt més emotiu:
 • La sorra de colors, que s’uneix en força d’amor: el mestre de cerimònies us prepararà un gerro de vidre i dos gotets amb sorra de colors, una blava pel nuvi i una rosa per a la núvia. Durant la cerimònia, amb un text ja preparat per part del mestre de cerimònies, us convidarà a agafar la vostra sorra i unir-la en un únic gerro, en força d’amor.
 • Les espelmes, són un element màgic, que sempre hi son presents en les vetllades més importants. Us proposem, que en el moment d’arribar a la cerimònia, cadascun de vosaltres encengueu la vostra espelma individual, que finalment, us servirà per unir-la i encendre l’espelma que simbolitzarà la vostra unió.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Fonts d'espurnes per a casaments

  Fonts d'espurnes per a casaments

  Les fonts de foc fred per a casaments ajudaran a fer del ball nupcial un moment molt especial. Les fonts de foc fred per interior o exterior, il·luminaran el rerefons dels nuvis, o fins i tot els cobriran amb focs d’espurnes, creant un moment molt original.

  Veure més
 • Fonts de xocolata per a casaments

  Fonts de xocolata per a casaments

  Les fonts de xocolata amb fruites, dolços i d’altres aliments, sempre venen de gust en el moment del ressopó del casament. Us oferim les fonts de xocolata que faran la boca aigua als vostres convidats, també ideal pel moment del ball o disc-mòbil.

  Veure més
 • Màquina de nuvols de sucre per a casaments

  Màquina de nuvols de sucre per a casaments

  Si esteu pensant en preparar un casament molt dolç, no dubteu en contractar la màquina de núvols de sucre per a casaments, on un operari oferirà núvols de sucre a tots els vostres convidats i de manera il·limitada.

  Veure més