Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Consulta les nostres mesures de prevenció.

Mestre de cerimònies per a casaments

Mestre de cerimònies per a casaments

La cerimònia és el moment més important de la celebració del matrimoni, però sens dubte, ha d’estar ben dinamitzada per un bon professional del sector nupcial, és a dir, un mestre de cerimònies amb experiència que sàpiga transmetre tot allò que és essencial.

Molt sovint, la cerimònia acaba sent un acte ràpid i no massa preparat, de manera que no reflexa el que els nuvis desitgen. Per aquest motiu és tan important treballar amb professionals, amb mestres de cerimònia que sàpiguen parlar en públic, i dominin l’art de l’oratòria.

Plus Arts treballa amb un mestre de cerimònies, que és l’encarregat de dur a terme aquest servei per a casaments, d’una manera molt especial. Transmetent als convidats la serietat de l’acte, i personalitzant cada casament com es mereix.

Oferim dues propostes de mestres de cerimònies per a casaments:

La primera de les propostes és un mestre de cerimònia del més tradicional, que adaptarà el text al context de la celebració i amb la informació que els nuvis desitgin, de manera que es podran incloure detalls dels nuvis per a fer-la més personalitzada.

I la segona proposta, és per als més atrevits. En aquesta, els nuvis tindran una reunió amb el mestre de cerimònies per tal de personalitzar una cerimònia i fer-la a mida. Això vol dir que serà una cerimònia del tot diferent i original, per a sorprendre a tots els convidats.

Trieu la opció que trieu, us assegurem que la vostra cerimònia de casament no serà un acte qualsevol. Sinó que serà fet a mida, única i exclusivament per a vosaltres.

A més a més, també us oferim la possibilitat de realitzar alguns rituals de cerimònia per a fer que aquest moment sigui màgic i molt més emotiu:
 • La sorra de colors, que s’uneix en força d’amor: el mestre de cerimònies us prepararà un gerro de vidre i dos gotets amb sorra de colors, una blava pel nuvi i una rosa per a la núvia. Durant la cerimònia, amb un text ja preparat per part del mestre de cerimònies, us convidarà a agafar la vostra sorra i unir-la en un únic gerro, en força d’amor.
 • Les espelmes, són un element màgic, que sempre hi son presents en les vetllades més importants. Us proposem, que en el moment d’arribar a la cerimònia, cadascun de vosaltres encengueu la vostra espelma individual, que finalment, us servirà per unir-la i encendre l’espelma que simbolitzarà la vostra unió.
Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Activitats relacionades

 • Pluja de confetti per a casaments

  Pluja de confetti per a casaments

  El confeti sempre alegra qualsevol festa o celebració, però encara més si es tracta d’un casament. És per això que us oferim els nostres canyons de confeti per a fer llançaments de confeti i tirar-los en el moment més esperat del vostre casament.

  Veure més
 • Música en directe per a casaments

  Música en directe per a casaments

  La música és un element que acompanyarà tots els moments del vostre casament. Us proposem música en directe per al moment que vulgueu ressaltar i fer més especial. Música en directe per a la cerimònia, per a l’aperitiu o per a l’entrada al saló.

  Veure més
 • Sonorització cerimònies per a casaments

  Sonorització cerimònies per a casaments

  El nostre disckjòckey us muntarà un bon equip de so per a sonoritzar la cerimònia del vostre casament, i que d’aquesta manera tots els convidats puguin escoltar correctament al mestre de cerimònies i totes les lectures dels més estimats.

  Veure més