Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Mestre de cerimònies per a casaments

Mestre de cerimònies per a casaments

La cerimònia és el moment més important de la celebració del matrimoni, però sens dubte, ha d’estar ben dinamitzada per un bon professional del sector nupcial, és a dir, un mestre de cerimònies amb experiència que sàpiga transmetre tot allò que és essencial.

Molt sovint, la cerimònia acaba sent un acte ràpid i no massa preparat, de manera que no reflexa el que els nuvis desitgen. Per aquest motiu és tan important treballar amb professionals, amb mestres de cerimònia que sàpiguen parlar en públic, i dominin l’art de l’oratòria.

Plus Arts treballa amb un mestre de cerimònies, que és l’encarregat de dur a terme aquest servei per a casaments, d’una manera molt especial. Transmetent als convidats la serietat de l’acte, i personalitzant cada casament com es mereix.

Oferim dues propostes de mestres de cerimònies per a casaments:

La primera de les propostes és un mestre de cerimònia del més tradicional, que adaptarà el text al context de la celebració i amb la informació que els nuvis desitgin, de manera que es podran incloure detalls dels nuvis per a fer-la més personalitzada.

I la segona proposta, és per als més atrevits. En aquesta, els nuvis tindran una reunió amb el mestre de cerimònies per tal de personalitzar una cerimònia i fer-la a mida. Això vol dir que serà una cerimònia del tot diferent i original, per a sorprendre a tots els convidats.

Trieu la opció que trieu, us assegurem que la vostra cerimònia de casament no serà un acte qualsevol. Sinó que serà fet a mida, única i exclusivament per a vosaltres.

A més a més, també us oferim la possibilitat de realitzar alguns rituals de cerimònia per a fer que aquest moment sigui màgic i molt més emotiu:
 • La sorra de colors, que s’uneix en força d’amor: el mestre de cerimònies us prepararà un gerro de vidre i dos gotets amb sorra de colors, una blava pel nuvi i una rosa per a la núvia. Durant la cerimònia, amb un text ja preparat per part del mestre de cerimònies, us convidarà a agafar la vostra sorra i unir-la en un únic gerro, en força d’amor.
 • Les espelmes, són un element màgic, que sempre hi son presents en les vetllades més importants. Us proposem, que en el moment d’arribar a la cerimònia, cadascun de vosaltres encengueu la vostra espelma individual, que finalment, us servirà per unir-la i encendre l’espelma que simbolitzarà la vostra unió.

Sol·licita informació sense compromís

Activitats relacionades

 • Personatges a la carta per a casaments

  Personatges a la carta per a casaments

  Si esteu buscant un toc d’humor i de diversió per al vostre casament, no dubteu en mirar el servei dels personatges a la carta per a casaments, on un actor professional realitzarà personatges per entretenir als convidats. Els riures estaran assegurats!

  Veure més
 • Trio de jazz per a casaments

  Trio de jazz per a casaments

  Un trio de jazz és una opció musical molt adequada per als casaments. Us oferim un trio de jazz que us tocaran música en viu i en directe, per amenitzar l’aperitiu o el dinar del casament. El trio de jazz us oferirà crear un ambient tranquil i excepcional.

  Veure més
 • Bombolles de sabó per a casaments

  Bombolles de sabó per a casaments

  Les bombolles de sabó per a casaments poden complementar molts moments de la boda: el moment de la sortida de la cerimònia, bombolles de sabó per al ball nupcial, o també es poden fer participar als convidats i que ells facin les bombolles de sabó.

  Veure més