11-03-2020

Passos a seguir per muntar una festa fi de curs

Tornar

Ja totes les escoles estan preparant la seva festa fi de curs, i és que en tan sols dos mesos arriba la temporada més divertida de l’any, l’estiu i les vacances, però abans cal celebrar la festa fi de curs de l’escola.

Per assegurar l’èxit d’una festa fi de curs escolar i fer de la festa un gran festival d’inflables, atraccions i activitats infantils, cal seguir tots uns passos per a tenir tota la informació necessària per a passar a la contractació de la vostra festa final de curs.

Per a recopilar tota la informació i començar a organitzar la vostra festa, necessitareu saber:

 • Primer de tot, haureu de tenir clar el dia de la festa. Moltes empreses d’animació infantil són contractades d’un any per l’altre per als dies clau de festes fi de curs, és per això que el més important serà assegurar-vos la disponibilitat de l’empresa que més us agrada per a la vostra festa fi de curs.

Serà important que l’empresa d’activitats per a nens estigui disponible, però també que els seus serveis: jocs, activitats i inflables infantils.

 • L’horari de la festa serà un altre factor imprescindible, heu de pensar i valorar si serà una festa de matí, una festa fi de curs de tarda, o bé, si es desitja fer un sopar i realitzar la festa final de curs per la nit.

En tot cas, si us agraden totes les opcions, sempre podreu reservar la vostra festa d’activitats pel matí, i deixar que la gent vagi a dinar a casa, i que puguin descansar i vestir-se per tornar a la nit i continuar amb la celebració i el gran acomiadament de la fesa amb un sopar, la disc mòbil i ball. Així ho fan moltes escoles que celebren les seves festes fi de curs amb molta intensitat.

 • El tercer pas és assegurar-vos que la vostra empresa de referència d’activitats infantils i familiars està disponible per al dia i l’horari que desitgeu. Necessiteu confiar en una empresa seria i professional que us realitzi un muntatge totalment segur dels inflables i activitats, jocs gegants, espectacles i tallers infantils, i que d’aquesta manera vosaltres no hagueu de preocupar-vos de res.

Des de Plusarts ens encarreguem del muntatge, desmuntatge, coordinació i dinamització de totes les activitats amb monitors. Per aquest motiu, el client únicament té un objectiu: gaudir de la festa fi de curs amb els seus fills!

 • Una vegada tingueu clars els tres primers punts, podreu passar al quart punt: pensar en el pressupost que voleu destinar a l’animació infantil i familiar de la vostra festa final de curs. Segons el pressupost que tingueu i la quantitat de persones que gaudeixin de la festa, podreu pensar en quines són les millors activitats per al vostre esdeveniment i festa final de curs.

Podrem preparar propostes ajustant les activitats a les vostres preferències i al pressupost de cada client.

 • El cinquè punt és informar a l’empresa de quin espai disposeu per a la festa i de quantes persones espereu i de quines edats.

Depenent del nombre de persones, l’espai i les edats es podran fer una o un altre distribució al pati de les vostres escoles per a la vostra festa final de curs, a més, caldrà escollir activitats que s’adaptin i quadrin perfectament per al tipus de festa que desitgeu, fent que hi hagi activitats per a totes les edats, per a tots els nens i per a tots els gustos.

 • També podeu informar a l’empresa de les activitats infantils, quines de les seves propostes i dels seus jocs us agraden més i quines activitats us agradaria tenir a la vostra festa escolar, per a què ells puguin assessorar-vos i orientar-vos sobre les activitats infantils i familiars, els inflables, les atraccions especials, els tallers o els espectacles que tenen disponibles per a la vostra festa fi de curs.

En aquest cas, des de Plusarts sempre ens agrada ser molt realistes i molt sincers amb l’escola o amb el client i intentem oferir activitats per a festes fi de curs que s’adaptin a les edats dels nens i nenes de la festa, i també aconsellar la millor festa fi de curs per a què no es creïn cues de nens esperant. Serà important que els nens i nenes, les mestres i les famílies s’ho passin bé, juguin i flueixin en la festa final de curs de l’escola.

La intenció és que puguin jugar en família, passant un dia genial, i sense llargues cues ni estones d’espera. Fomentar la diversió en companyia d’amics, familiars i professors i mestres.

Amb tots aquests passos segur que tindreu recopilada tota la informació que necessiteu per a començar a preparar i organitzar la vostra festa final de curs escolar. La nostra recomanació és que no deixeu córrer i comenceu quan abans per assegurar-vos els serveis que més us agraden: activitats i inflables per a la vostra festa fi de curs.

Esperem la vostra sol·licitud amb les mans obertes per escoltar-vos i ajudar-vos en tot el que necessiteu per a que el vostre festival de fi de curs sigui un èxit per a nens i per a tota la família.

Posts relacionats

 • 27 / SET
  Plus Arts treballa mà a mà amb ajuntaments amb el reconeixement de ciutats amigues de la infància

  Plus Arts treballa mà a mà amb ajuntaments amb el reconeixement de ciutats amigues de la infància

  Cada vegada més municipis reben el reconeixement de ciutats amigues de la infància donat per UNICEF, un títol que han d’anar renovant de manera periòdica, amb practiques que afavoreixen als drets dels infants. Molts ajuntaments treballen dia a dia en projectes per a desenvolupar accions a favor dels drets dels infants, fent així actes i festes infantils per a promoure la seva participació.

  Des de Plus Arts hi som presents en moltes de les festes que es munten, amb caire infantil. I és que nosaltres també som conscients que els infants tenen els seus drets.

 • 20 / DES
  Pare Noel amb Plus Arts

  Pare Noel amb Plus Arts

  Arriben el Nadal, una de les dates més especials de tot l'any, tant per a adults com per al nens. En Plus Arts, com a empresa de serveis d'oci, posem a la seva disposició de centres comercials i empreses als nostres Pare Noel, Carter Reial i Reis Mags d'Orient. Avui t'expliquem tots els detalls de Pare Noel!

  A més de ser una opció excel·lent per a la il·lusió dels més petits, és una alternativa fantàstica en termes de negoci; els pares s'acosten amb els seus fills fins a l'establiment i, tenint en compte que el Nadal són l'època de més consum de tot l'any, és inevitable que acabin comprant alguna cosa.

Pressupost per a activitats infantils

Formulari

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.