Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Festes de final de curs infantils originals a Barcelona

 • Activitats infantils festa final de curs

  Activitats infantils festa final de curs

  Les festes final de curs se celebren amb activitats infantils per a tots els nens de l’escola. Tenim un ampli catàleg d’activitats infantils i familiars per a festes fi de curs, amb jocs gegants, lloguer d’inflables, tallers infantils, espectacles fi de curs, festa de l’escuma, discomòbil, i molt més.

  Veure més
 • Tallers infantils festa final de curs

  Tallers infantils festa final de curs

  Els tallers infantils de manualitats són activitats infantils per a complementar els jocs de les festes final de curs. Tallers creatius per als nens i per a què tota la família pugui gaudir de les activitats preparades per a la festa fi de curs. Disposem de més de 80 tallers diferents, per a tots els gustos.

  Veure més
 • Espectacles festa final de curs

  Espectacles festa final de curs

  Una bona festa fi de curs pot acabar amb un espectacle familiar, per a nens i adults, que serveixi per a concloure el curs escolar. Un espectacle de màgia, o bé, un espectacle d’animació infantil poden ser algunes propostes per a la festa final de curs. Espectacles familiars per a tothom

  Veure més
 • Inflables festa final de curs

  Inflables festa final de curs

  El lloguer d’inflables és el servei més contractat per a les festes fi de curs, ja que ofereixen omplir la festa de color i diversió, on els nens podran saltar als inflables infantils i deixar tota la seva energia i acabar el curs amb molta il·lusió. Inflables per a festes infantils de totes mides i colors.

  Veure més
 • Inflables esportius festa finals de curs

  Inflables esportius festa finals de curs

  Disposem d’inflables esportius de tota mena per a les festes final de curs. Inflables per saltar, inflables per jugar i d’altres inflables especials, com per exemple, el futbolí humà, el toro mecànic, l’inflable cistella, o altres inflables per a què nens i adults s’ho passin molt bé a la festa fi de curs.

  Veure més
 • Toro mecànic festa final de curs

  Toro mecànic festa final de curs

  El toro mecànic serà l’atracció estrella de la vostra festa final de curs. El brau mecànic sempre agrada a nens i adults, de manera que hi podrà jugar tota la família. Totes aquelles festes fi de curs que decideixen complementar les activitats infantils amb un toro mecànic tenen èxit garantit.

  Veure més
 • Atraccions mecàniques festa final de curs

  Atraccions mecàniques festa final de curs

  A part del toro mecànic, disposem d’altres atraccions mecàniques més originals i diferents per a la vostra festa fi de curs. Es tracta d’inflables especials, com per exemple, el shotdown, on caldrà anar saltar les barres sense caure en cap moment. Són atraccions mecàniques amb inflables.

  Veure més
 • Festa humor amarillo festa final de curs

  Festa humor amarillo festa final de curs

  Una festa divertida per a nens, joves i adults és la festa fi de curs de l’humor amarillo. Es muntaran un munt d’activitats inflables de l’humor amarillo per a poder saltar i superar tots els obstacles què les probes ens portaran. Serà una activitat per a una festa fi de curs divertida i molt recordada.

  Veure més
 • Festa de l'escuma festa final de curs

  Festa de l'escuma festa final de curs

  La festa de l’escuma és una activitat refrescant per a nens i pares per a les festes fi de curs. Des de Plus Arts oferim la festa de l’escuma amb música i animació per a ballar i passar-ho molt bé. També oferim la festa de l’escuma amb pilotes gegants, i la festa de l’escuma de color per a les festes fi de curs.

  Veure més
 • Festes temàtiques festa final de curs

  Festes temàtiques festa final de curs

  Per aquelles escoles més originals que volen fer un final de curs temàtic i ben diferent, els proposem tot un llistat de festes temàtiques amb activitats infantils i familiars per a jugar amb els nens i pares. Activitats infantils com els jocs gegants, lloguer d’inflables infantils, circuits inflables, festa de l’escuma i molt més.

  Veure més
 • Discomòbil festa final de curs

  Discomòbil festa final de curs

  La festa fi de curs ha d’acabar amb molta diversió, i així serà amb la nostra discomobil, dirigida per discjockeys animadors que posaran musica moderna i molt actual perquè els nens i els pares no deixin de ballar. De ben segur que amb les llums i el so de la nostra discomòbil la pista estarà sempre plena!

  Veure més
 • Animadors de ball per a festes fi de curs

  Animadors de ball per a festes fi de curs

  Les millors animacions de ball per animar a tots els convidats de la festa fi de curs. Els animadors de ball convidaran a gaudir de la festa a nens i adults, tots podran seguir les coreografies de ball movent l’esquelet al ritme de la música.

  Veure més
 • Sopar festa final de curs

  Sopar festa final de curs

  Us proposem acabar la festa fi de curs amb un sopar per a tota l’escola. Un sopar d’èxit per a nens i adults és la botifarrada, que es realitzarà al moment davant de tots els convidats convertint l’experiència en un gran espectacle. La butifarrada de Plus Arts per a festes fi de curs sempre és un èxit.

  Veure més
 • Festa fi de curs escola bressol

  Festa fi de curs escola bressol

  Les festes fi de curs de guarderies o escoles bressol realitzen les seves festes fi de curs amb animacions infantils i activitats infantils i familiars com jocs, bombolles de sabó o espectacles per a celebrar l’acomiadament del curs escolar.

  Veure més
 • Festa fi de curs educació infantil i primària

  Festa fi de curs educació infantil i primària

  A les escoles d’educació infantil i educació primària, l’AMPA o l’AFA o la mateixa escola organitza una festa fi de curs amb activitats, inflables, tallers i espectacles per acomiadar el curs escolar.

  Veure més
 • Festa final de curs secundària

  Festa final de curs secundària

  Les festes fi de curs de secundaria estan pensades amb activitats per a joves i adults, on els nens de la ESO i de batxillerat podran jugar i passar-ho d’allò més bé amb els seus companys. Festes per adolescents amb èxit garantit.

  Veure més
Quan acaba el curs escolar, els AMPA i les escoles fan una bona feina per a preparar les festes fi de curs, on tots els nens i les seves famílies estan convidats a gaudir d’una jornada de jocs i activitats infantils per a celebrar la festa final de curs a Barcelona. Plus Arts us ofereix inflables, activitats i tallers infantils per a les festes fi de curs.

PER QUÈ ORGANITZAR UNA FESTA DE FI DE CURS INFANTIL?

Organitzar una festa final de curs original i divertida és la millor opció per a posar punt i final al curs escolar i aconseguir que els nens tinguin un record inoblidable d'aquesta època de les seves vides.

En Plusarts, t'oferim un gran nombre d'oportunitats perquè puguis aconseguir una festa de fi de curs irrepetible. Es tracta d'un esdeveniment molt especial per a tots, un moment ple de comiats però també ple d'il·lusió cap a l'any vinent escolar. Tant els alumnes com els professors dels col·legis i instituts de Barcelona tenen l'oportunitat de passar un dia ple de diversió.

També és un moment molt esperat pels nens, ja que vol dir que comencen les vacances d'estiu i que ha arribat el moment de relaxar-se després de l'any escolar i començar a gaudir del temps lliure amb amics i familiars.

Per aquest motiu, no hi ha res millor que incloure en aquestes festes de fi de curs tot el necessari per a passar un dia inoblidable. Espectacles, tallers, manualitats, inflables... De tot!

Festes de fi de curs per a nens a Barcelona

En Plusarts, t'oferim una infinitat de divertides i originals formes per a crear una festa de final de curs espectacular: Castells inflables, atraccions, activitats infantils, espectacles de final de curs (màgia, música…) tallers de manualitats, festes temàtiques… I molt més!

Dona un cop d'ull per la nostra enorme selecció d'activitats i espectacles i tria els que creguis que triomfaran més en el teu centre de Barcelona. Nosaltres ens encarregarem que tots els convidats s'ho passin en gran!

Demana'ns pressupost! Aconseguirem que la festa de fi de curs de la teva escola aconsegueixi l'èxit que es mereix.

Esdeveniments de fi de curs a tota Catalunya

Perquè a més de Barcelona, podem desplaçar-nos al voltant de tota Catalunya per a ajudar-te a aconseguir la festa de fi de curs que necessita la teva escola, centre o entitat.

Posa't en contacte amb PlusArts i estarem enctandos d'explorar amb tu quin pot ser la millor organització de l'esdeveniment segons les teves necessitats i prioritats.

 

Preguntes Relacionades

Quantes hores dura una festa fi de curs?

El més habitual és que una festa fi de curs tingui una duració de 2 a 5 hores. Tot dependrà de les activitats que es contractin i que es realitzin.

És comú que les festes fi de curs comencin amb una estona de joc i diversió, amb activitats infantils i familiars com jocs gegants, inflables infantils, jocs de fusta... aquestes activitats solen tenir una duració de màxim 2 o 3 hores.

Seguidament, i a l’acabar l’estona de joc compartit i de les activitats familiars, es pot programar una festa de l’escuma per a remullar-se, o un espectacle infantil i familiar, per a què els nens i nenes tornin a la calma.

I finalment, si la festa s’allarga fins l’hora de sopar, és habitual que es contracti un servei de càtering, com per exemple, una botifarrada, i que s’acabi la festa amb una discomòvil i una festa de nit amb ball i animació musical.

En total comptem que el més habitual és realitzar dues hores d’activitats familiars, més una hora d’escuma o show, que sumen un total de tres hores. Més el sopar i la discomòbil que es poden allargar en dues o tres hores més.

Quines activitats es poden fer en una festa fi de curs?

Les activitats contractades per una festa fi de curs varien segons les edats dels nens i nenes. Algunes opcions que sempre són un èxit per a les festes fi de curs són:

 • Activitats infantils i familiars: jocs gegants, activitat de circ, jocs d’aigua, festa temàtica.
 • Inflables infantils: inflables de salt, inflables especials de l’humor amarillo o atraccions mecàniques, com el brau mecànic o el Shotdown.
 • Espectacles infantils i familiars: espectacles per a totes les edats, com un espectacle de màgia per a infantil, primària, secundària, i on els pares també puguin gaudir.
 • Tallers de manualitats per a nens, amb tallers creatius per a elaborar manualitats i que puguin endur-se un record de la festa.
 • Discomòvil i animació de ball, per acabar la festa ballant i gaudint.

Explica’ns la vostra idea i farem realitat els vostres desitjos per a la festa fi de curs.

A quin lloc es pot muntar la festa final de curs?

Les festes fi de curs de les escoles es poden celebrar d’interior o d’exterior,  i la veritat és que al llarg de tots aquests anys d’experiència muntant festes fi de curs, hem organitzat festes en un munt d’espais:

 • La majoria de les escoles realitzen la festa fi de curs en el pati de la pròpia escola, ja sigui en una pista exterior, o una pista coberta.
 • Hi ha escoles que tenen la sort de tenir un gimnàs gran i ample, i és també un lloc ideal per a organitzar una festa fi de curs en cas que hi hagi previsió de pluja o molt sol.
 • En altres ocasions les escoles tenen convenis amb pavellons i centres esportius, on els nens es desplacen a realitzar les classes d’educació física. En tot cas, també hem realitzat festes final de curs dins de pavellons.
 • I per últim, un espai poc comú però també possible és al carrer. En aquest cas, hi h escoles que parlen amb l’ajuntament per a poder tancar alguns carrers que voltegen l’escola i així poder realitzar la festa en un espai exterior i ample.

Què cal tenir en compte per muntar una festa fi de curs?

A l’hora d’organitzar una festa fi de curs, cal tenir en compte molts factors, per a què tot funcioni a la perfecció, i per a fer que tots els convidats acabin amb un bon record de la festa.

Des de Plus Arts som experts en la organització de festes fi de curs, és per això que a l’hora de muntar una festa, fem moltes preguntes als clients, per tenir tota la informació i fer que la festa sigui tot un èxit:

 • En quin lloc es realitzarà la festa i de quin espai es disposa? Cal valorar l’espai, per a complir amb les distancies de seguretat.
 • A quanta gent s’espera i de quines edats? És important cobrir totes les franges d’edat, contractant activitats per a tots.
 • Quanta estona durarà la festa? Serà de matí, de tarda o de nit?
 • Quin pressupost hi ha per organitzar la festa? Aquest factor és imprescindible, per a poder distribuir el pressupost per a tot el necessari: activitats, espectacle, discomòvil, decoració, etc.

Si teniu clares aquestes quatre preguntes, serà molt fàcil començar a organitzar una gran festa fi de curs. Només haureu d’explicar-nos la vostra idea i treballarem junts per a dissenyar la festa fi de curs que espereu.

Amb quant temps cal començar a organitzar una festa fi de curs?

Les festes fi de curs es realitzen els mesos de maig i juny, normalment en les últimes setmanes de curs, amb l’objectiu de realitzar una festa per acomiadar el curs escolar i celebrar amb les companys l’arribada de l’estiu.

És per això que és molt important que l’AMPA, l’AFA o l’escola comenci a organitzar la festa com a mínim amb tres mesos d’antelació.

Per a quins cursos s'organitzen les festes fi de curs?

Les escoles d’educació infantil i primària realitzen les festes fi de curs de manera conjunta, en el pati de l’escola i convidant a totes les famílies. Però també realitzem festes per a secundaria (ESO) i batxillerat.

Algunes escoles també poden organitzar festes en concret per acomiadar els alumnes de P5 i 6é de primària. En aquest cas, són festes exclusives per als nens i nenes d’aquest curs en concret.

Val a dir que les llars d’infants i escoles bressol celebren les festes fi de curs a finals de juny o juliol, ja que les escoles tanquen més tard. En aquest cas es contracten espectacles infantils o activitats per a nens més petits, d’1 a 5 anys.

Quan és el fi de curs de 2023?

L’últim dia de curs escolar és el dijous 22 de juny de 2023.

Pressupost per a activitats infantils

Formulari

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

 • * Si et trobes fora d'aquestes zones, truca'ns i explica'ns la teva proposta