Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
04-02-2019

Què necessitem saber per muntar la teva festa fi de curs

Tornar

Des de Plus Arts som especialistes en l’organització de festes infantils i familiars, com ho són: les festes fi de curs. Esteu ja preparant i organitzant la vostra festa fi de curs? No ho dubteu, el equip de Plus Arts us ajudarà en tot el que necessiteu per a què la vostra festa fi de curs sigui un èxit assegurat.

Per ajudar-vos a muntar la vostra festa final de curs, haureu de tenir clars alguns punts importants, per a poder anar al gra i a per feina.

A continuació us detallem tots els aspectes que cal tenir en compte per a muntar una festa final de curs:

1. El primer i més important, és saber el dia i l’horari en el que voleu realitzar la festa, ja que amb aquestes dades podrem mirar disponibilitat a la nostra agenda per a fer-vos la festa fi de curs. A nosaltres els clients ens solen contractar aproximadament amb sis mesos d’antelació, per als seus esdeveniments, i si es tracta d’una festa final de curs, durant el mes de setembre ja comencem a tancar els primers contractes de les festes fi de curs de les escoles, és a dir, amb uns nou mesos d’anterioritat.

2. També és important que ens pugueu parlar dels convidats de la vostra festa final de curs: serà una festa amb nens i nenes? També estaran convidats els pares i les famílies? Quina quantitat de gent espereu? Per altra banda, i relacionat amb aquest punt, també necessitarem saber quines edats tindran els nens i nenes de l’escola, i als que anirà dirigida la festa.
Sempre serà diferent una festa fi de curs amb nens d’infantil, que amb alumnes d’educació primària, o si és un institut o és una festa per a la ESO, una festa de 6é, o bé, per alumnes de batxillerat. Sempre mirarem que la festa tingui activitats i propostes de joc per a totes les edats, per a què tothom, infants i adults puguin jugar i gaudir de la festa fi de curs.

3. A on es realitzarà la festa? La festa final de curs serà a la pròpia escola, en un pavelló, al carrer o en un parc públic? Hem fet festes final de curs de tot tipus i en molts llocs. Quan ens expliqueu a on es realitzarà la festa, buscarem l’espai per google maps per a poder tenir una aproximació de com és l’espai, i també per a valorar el terra, per veure si és pavimentat o si és de sorra, i valorarem els elements que hi ha per a què no puguin obstaculitzar a l’hora de realitzar el muntatge.
Per a realitzar el muntatge de les nostres activitats infantils, inflables, tallers o espectacles sempre demanem que el camió o furgoneta pugui arribar fins al lloc exacte on es realitzarà la festa. En el cas que sigui la festa fi de curs de l’escola, el vehicle haurà d’entrar fins les pròpies instal·lacions, dins del pati, per a poder descarregar i realitzar el muntatge amb facilitat.

4. Una vegada tinguem tota la informació anterior sobre la vostra festa final de curs, us convidarem a mirar la nostra pàgina web, i tot el nostre catàleg d’activitats infantils i familiars, d’atraccions mecàniques, inflables per a saltar, inflables de l’humor amarillo, tallers infantils i tallers de manualitats, espectacles i tot el que tenim (que de ben segur, ja haureu vist des d’un inici) per a què ens pugueu indicar sobre les activitats que més us agraden.
Tota la informació dels nostres serveis està a la nostra pàgina web, amb un text resumit de cada activitat per a les festes final de curs, també hi ha fotografies i inclús vídeos de cada una de les activitats i jocs gegants per a què us sigui molt més fàcil a l’hora de conèixer i escollir les activitats o espectacles que us agraden.
Tenint en compte els vostres gustos i les vostres necessitats i interessos, començarem a dissenyar les vostres propostes per a fer realitat la festa fi de curs que desitgeu.

5. I per últim, i no més important, és el factor econòmic. El pressupost per a la festa final de curs. Sempre és millor si ens podeu orientar sobre el pressupost que teniu per a organitzar la vostra festa fi de curs, ja que així podrem anar al gra per a preparar-vos diferents propostes ajustades al vostre pressupost. Sabent el pressupost de la festa podrem passar-vos opcions amb propostes pac que incloguin diferents serveis a un preu més econòmic i més ajustat. Sempre intentem adaptar-nos a les necessitats de cada client, per a organitzar la vostra festa fi de curs tal i com la espereu per a què la gaudeixin els nens i nenes de la vostra escola.

Si encara us ha quedat algun dubte, podeu contactar-nos i us atendrem amb molt de gust pe r adonar-vos tota la informació que necessiteu, per a fer-vos arribar el nostre catàleg d’activitats per a la vostra festa fi de curs, i us atendrem personalment si ho desitgeu. Estem oberts a escoltar-vos i a poder-vos ajudar en la organització de la vostra festa final de curs.

Posts relacionats

 • 27 / SET
  Espectacle d’animació musical per a la festa de la castanyada

  Espectacle d’animació musical per a la festa de la castanyada

  L’espectacle d’animació musical de la castanyada és un dels espectacles familiars més contractats per a la celebració de la festa de la castanyada. Un espectacle per a nens i famílies, on tothom podrà ballar i cantar les cançons més conegudes de la castanyada.

 • 14 / MARÇ
  Lloguer inflables d'aigua

  Lloguer inflables d'aigua

  L’estiu està a punt d’arribar, i tots els esplais, casals d’estiu i les festes fi de curs de les escoles s’estan començant a organitzar. És per això que us volem presentar el lloguer dels inflables d’aigua, per a fer que les vostres festes d’estiu es converteixin en festes fresquetes, i on tothom pugui passar-ho bé mentre es refresquen amb els inflables d’aigua.

Pressupost per a activitats infantils

Formulari

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.