Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Consulta les nostres mesures de prevenció.

Taller de decoració ous de pascua

Taller de decoració ous de pascua

Els ous de xocolata de pasqua estan boníssims, i a la majoria de nens i adults els agrada sempre tastar ous de pasqua quan arriba setmana santa.

És per això, que hem volgut preparar un taller de cuina creatiu i molt especial, on l’objectiu principal serà decorar ous de pasqua de xocolata.

Els nens i nenes es convertiran en grans cuiners i pastissers, i elaboraran els seus ous de pasqua de xocolata de la manera que més els agradi, utilitzant tot un seguit d’ingredients ben diversos que posarem al seu abast.

La intenció serà que cada nen i nena pugui elaborar el seu ou de xocolata de manera lliure, sense límits i sense indicacions pautades, perquè així aconseguirem que cada ou de xocolata de pasqua sigui únic i diferent.

Encara que la creació serà lliure, el taller de cuina de decoració d’ous de pasqua anirà dirigit per un monitor o monitora de Plus Arts, encarregat d’acompanyar als infants i de dinamitzar l’activitat, així com també, serà l’encarregat de gestionar els ingredients i estar pendent que mai en faltin.

El taller de decoració d’ous de pasqua és un taller original i diferent, pensat per la festivitat de setmana santa, encara que sempre es pot dur a terme en qualsevol esdeveniment, com per exemple, una festa infantil, una festa major, o qualsevol tipus d’esdeveniment on els nens i nenes, i també els adults, estiguin disposats a passar una bona estona decorant ous de xocolata de pasqua.
Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Activitats relacionades

 • Taller de piruletes de xocolata

  Taller de piruletes de xocolata

  El taller de cuina de piruletes de xocolata és un dels tallers especials de pasqua. En aquest taller infantil els nens podran elaborar les seves piruletes de xocolata, i una vegada es refredin se les podran endur per menjar i gaudir de l’autèntic sabor que hauran creat amb la xocolata.

  Veure més
 • Tallers infantils de pasqua

  Tallers infantils de pasqua

  Els tallers de manualitats infantils per a pasqua estan pensats per a què els nens i nenes puguin construir i fabricar diferents manualitats de pasqua, on a part de passar-ho bé i desenvolupar la seva creativitat, aprendran els diferents elements de pasqua i es podran endur un bon record de la festa.

  Veure més
 • Taller de mones de pasqua

  Taller de mones de pasqua

  En el taller de mones de pasqua tots els nens de la festa podran elaborar les seves mones de pasqua de la manera que més els agradi. El taller de mones de pasqua és un taller de cuina per a nens on la intenció és que cada infant pugui fer la seva mona de pasqua i decorar-la.

  Veure més