Lloguer d'inflables per a pasquaLloguer d'inflables per a pasqua

El lloguer d’inflables infantils sempre és ideal per a celebracions on els nens i nenes hi estan convidats. Així doncs, per a passar-ho d’allò més bé durant la setmana santa, proposem la contractació d’inflables infantils, per a què els nens i nenes puguin saltar, alliberar energies i gaudir de les festes de pasqua amb activitats per a ells.

Posarem a la vostra disposició el nostre catàleg d’inflables infantils, on trobareu una infinitat de propostes, amb inflables de tota mena, de múltiples temàtiques, formes i colors.

Disposem d’inflables boti boti, o inflables per a saltar, pensats per als nens més petits i també per als més grans, ja que n’hi ha amb obstacles, per a jugar i interactuar amb els diferents ninots inflables.

També tenim els inflables tobogan, que ens ofereixen la màxima diversió. I d’aquests inflables tobogan n’hi ha de diferents tipus i alçades, depenent de les edats dels nens i nenes de la festa.

Un altre opció és el lloguer d’inflables esportius, inflables ideals per a realitzar competicions o passar bones estones de joc amb altres amics i companys. Algun exemple d’inflable esportiu és: l’inflable futbolí humà, l’inflable cistella, o bé, l’inflable pista americana, on els més atlètics podran competir a recórrer la pista americana inflable amb el menys temps possible.

A més, també disposem del que són inflables de l’humor amarillo, ideals per als nens i nenes més atrevits, i aquells que volen passar la setmana santa amb la màxima diversió. Són inflables ideals per a nens de 5 a 99 anys. Perquè els pares i mares també estaran convidats a gaudir d’aquests inflables.

Els inflables seran el complement ideal per a gaudir de les festes de setmana santa i les festes de pasqua amb molta alegria i descarregant energia.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Lloguer d'inflables per a pasqua

  Lloguer d'inflables per a pasqua

  El lloguer d’inflables infantils mai pot faltar a les festes de nens, és per això que us presentem la nostra selecció d’inflables ideals per a setmana santa i festes de pasqua. Ja sigui per un parc infantil de pasqua, o bé, per una festa de pasqua, qualsevol festivitat serà ideal per a saltar d’alt d’un inflable.

  Veure més
 • Tallers infantils de pasqua

  Tallers infantils de pasqua

  Els tallers de manualitats infantils per a pasqua estan pensats per a què els nens i nenes puguin construir i fabricar diferents manualitats de pasqua, on a part de passar-ho bé i desenvolupar la seva creativitat, aprendran els diferents elements de pasqua i es podran endur un bon record de la festa.

  Veure més
 • Taller de mones de pasqua

  Taller de mones de pasqua

  En el taller de mones de pasqua tots els nens de la festa podran elaborar les seves mones de pasqua de la manera que més els agradi. El taller de mones de pasqua és un taller de cuina per a nens on la intenció és que cada infant pugui fer la seva mona de pasqua i decorar-la.

  Veure més