Lloguer d'activitats per a pasquaLloguer d'activitats per a pasqua

Com bé sabeu, l’equip de Plus Arts som experts en l’àmbit d’activitats infantils, és per això que posarem a la vostra disposició el nostre gran catàleg d’activitats infantils per tal que pugueu gaudir de les festes de setmana santa de la millor manera.

Activitats infantils i familiars seran les que us oferirem per a les vostres festes de pasqua i parcs infantils de setmana santa, on tota la família podreu jugar i passar una bona estona amb les diferents activitats que posarem a la vostra disposició.

Jocs gegants, jocs tradicionals, bombolles de sabó gegants, lloguer d’inflables infantils, i fins i tot, tallers de manualitats per a nens, seran algunes de les propostes d’animació infantil que ompliran els pavellons i els racons dels pobles i ciutats.

Les activitats infantils de Plus Arts estan pensades per a què hi pugui jugar tothom, sense distincions, des del nen més petit, fins el nen més gran, inclús els pares i avis i avies. Tothom estarà convidat a passar una bona estona amb els nostres jocs, tallers i activitats infantils i familiars.

Perquè la setmana santa es converteix en una festivitat per a viure en família, on els nens i nenes no van a l’escola i necessiten estar acompanyats dels seus pares o familiars. Per aquest motiu, i per a què ningú no s’avorreixi, molts ajuntaments decideixen fer el que s’anomenen parcs infantils de pasqua, que són ben bé com els parcs infantils de nadal, però en un altre època de l’any.

S’omplen pavellons o espais tancats amb un munt d’activitats infantils i propostes per a jugar i passar una bona estona sota cobert, alhora que els pares o familiars acompanyen als infants en aquestes activitats.

Activitats infantils i familiars que ens ofereixen riques estones de joc, i molt aprenentatge!


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís
 • Si no pertanys a aquesta zones, posa't en contacte amb nosaltres per telèfon

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Taller de piruletes de xocolata

  Taller de piruletes de xocolata

  El taller de cuina de piruletes de xocolata és un dels tallers especials de pasqua. En aquest taller infantil els nens podran elaborar les seves piruletes de xocolata, i una vegada es refredin se les podran endur per menjar i gaudir de l’autèntic sabor que hauran creat amb la xocolata.

  Veure més
 • Taller de mones de pasqua

  Taller de mones de pasqua

  En el taller de mones de pasqua tots els nens de la festa podran elaborar les seves mones de pasqua de la manera que més els agradi. El taller de mones de pasqua és un taller de cuina per a nens on la intenció és que cada infant pugui fer la seva mona de pasqua i decorar-la.

  Veure més
 • Lloguer d'activitats per a pasqua

  Lloguer d'activitats per a pasqua

  Els parcs infantils de setmana santa s’omplen d’activitats infantils per a viure en família. L’equip de Plus Arts us muntarà una gran festa amb les activitats infantils i familiars per a gaudir de la setmana santa i de la festa de pasqua. Tallers de pasqua, inflables infantils, activitats familiars i un munt de propostes i activitats.

  Veure més