19-10-2017

Una cerimònia de casament plena d’emocions i realitzada per un mestre de cerimònies professional

Tornar

La cerimònia és el moment més emotiu que es viu en els casaments, ja que és el moment on els nuvis es comprometen a unir-se en matrimoni davant de tots els seus convidats.

Davant les persones més estimades, els nuvis donen la seva paraula que volen unir-se en matrimoni i que volen compartir la resta dels seus dies amb la parella.
I no hi ha res millor que les cerimònies las realitzi un mestre de cerimònies professional, és a dir, un mestre de cerimònies amb experiència, que sigui capaç de personalitzar cada cerimònia per a què aquesta sigui única i especial.

També és important que el mestre de cerimònies sigui una persona que sàpiga transmetre i que sàpiga comunicar. Un orador, que conegui la tècnica, i sigui capaç de portar la cerimònia amb els alt-i-baixos que aquesta comporta.

Combinant els moments emotius amb els moments més graciosos, i on sempre els nuvis siguin els protagonistes de la cerimònia, per tal que aquesta no decaigui i la gent pugui passar una estona ben agradable, alhora que entretinguda i no avorrida.

La veritat és que ser mestre de cerimònies no ha de ser gens fàcil. Ha de ser una persona capaç de gestionar les seves emocions i els seus sentiments, per mostrar-se ferma i capaç de dinamitzar la cerimònia amb el text que correspon, i també, amb les lectures i detalls especials que desitgin els nuvis.

I sabeu què? En el equip de Plus Arts tenim un mestre de cerimònies que compleix amb tot el que us estem explicant. Una persona seria, elegant, amb capacitat de comunicació i que sap transmetre a la perfecció cada paraula, fent-la arribar a les persones que gaudiran de la cerimònia.

A més a més, el mestre de cerimònies que us proposem, te quelcom especial. I és que és capaç de fer jocs de màgia molt elegants, que donaran un toc realment màgic a la vostra cerimònia. En la fotografia del casament que us presentem en aquesta entrada de bloc, es pot veure com el mestre de cerimònies està realitzant un joc de màgia davant de tots els convidats, que significava un joc simbòlic per als nuvis, per un moment clau que havien demanat.

Perquè cada parella té la seva història, i sempre intentarem adaptar-nos i oferir-vos una cerimònia adaptada a les vostres necessitats i tenint en compte la vostra historia, per tal que sigui una cerimònia personalitzada mil·límetre a mil·límetre.

Ens agraden aquelles cerimònies on els convidats se senten partícips, on es detallen informacions importants i moments viscuts pels nuvis, que les fan molt especials i úniques.

Els casaments només són una vegada a la vida, i considerem que han de ser dies molt especials i on tot giri al voltant dels nuvis i els seus convidats.

Si desitgeu un mestre de cerimònies com el que us hem detallat i esteu buscant una cerimònia personalitzada per al vostre casament, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres i en parlarem per a adaptar-nos a les vostres necessitats.

Posts relacionats

 • 10 / GEN
  Mag per a comunió a Barcelona

  Mag per a comunió a Barcelona

  Si esteu buscant un mag per a la vostra comunió, heu topat amb l’empresa ideal. Des de Plus Arts disposem de mags professionals per a comunions i tot tipus d’esdeveniments.

  Els espectacles de màgia són sens dubte la millor opció per a festes infantils i familiars, ja que la màgia és un art i una disciplina que sorprendrà a nens i adults. Així doncs, no hi haurà millor manera que gaudir d’un gran espectacle de màgia en família.

  Les comunions estan a punt d’arribar, i amb elles comencem a omplir la nostra agenda dels mags per a comunions, que faran les delícies dels més petits i també dels més grans.

 • 10 / GEN
  Tallers infantils i activitats per a la festa de carnestoltes

  Tallers infantils i activitats per a la festa de carnestoltes

  La festa de carnestoltes se celebra a tot arreu: a l’escola, a les biblioteques, centres cívics, als mercats o centres comercials, i inclús molts pobles fan la seva festa de carnestoltes. 

  I sabeu què? No hi ha res millor que festejar la festa de carnestoltes amb un munt de tallers infantils i de manualitats, així com també d’activitats per a tota la família. Els tallers de maquillatge de fantasia són uns clàssics per a carnestoltes. O inclús els tallers de disfresses i complements de carnaval.

  Des de Plus Arts us aportarem tots els tallers de carnastoltes i activitats infantils que necessiteu per a la vostra festa de carnestoltes.

Pressupost per a activitats infantils

Formulari

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.