07-03-2023

Jocs de fusta, natura i animals

Tornar
Actualitzat 2023-03-07

Els jocs de fusta de la col·lecció Animàlia, són uns jocs gegants que ens conviden a endinsar-nos dins del món de la naturalesa i els animals. Cada joc és un animal que disposa d’una prova per jugar, i en aquesta ocasió no són jocs gegants tradicionals, sinó que són jocs de fusta amb activitats de punteria, jocs d’habilitat i jocs de destresa. Es tracta d’una col·lecció de jocs de fusta molt originals i molt diferents als que la gent està acostumada a veure i a jugar.

Jocs d’animals per apropar la natura als infants

Aquests jocs de fusta d’animals estan pensats per a tot tipus de festes i esdeveniments, però concretament encaixen molt bé en aquelles festes que giren entorn la natura i la sostenibilitat. També són uns jocs que encaixen molt bé en festes i fires de pagès i fires d’animals, o bé, en festes temàtiques dels animals, o festes temàtiques de la selva.

Tots els jocs tenen un detall que els fa especials, i és que estan recoberts de fulles verdes, com si fos una planta trepadora es tractés, i la veritat és que els fa molt atractius i bonics. Els dóna un toc especial de naturalesa i de realitat.

Jocs de fusta per a festes infantils i familiars

Les col·leccions de jocs gegants estan adreçades a totes les edats, ja que l’objectiu és aconseguir la participació de tots els convidats.  

A la fotografia que presentem, s’hi veuen els jocs de fusta d’Animàlia, en una festa d’inauguració a Barcelona. Es pot observar clarament com una àvia estava jugant a un dels jocs, concretament al joc d’equilibri amb els taurons, i estava orgullosa, alegrant-se de la seva victòria, ja que havia aconseguit aguantar l’equilibri amb quatre peces del joc.

Doncs, aquesta àvia, i molts altres avis, pares i adults, van estar gaudint dels jocs, jugant i participant de manera individual, amb la intenció de gaudir i de passar-ho bé. És un clar exemple de que els jocs són per a totes les edats, els jocs són font de coneixement, ens ofereixen experiències per enriquir-nos i per aprendre.

En aquesta festa d’inauguració a Barcelona, també vam tenir famílies, amb nens i nenes, els quals també van jugar molt als jocs gegants.

Totes les nostres col·leccions de jocs estan pensades per a què hi puguin jugar persones de totes les edats, es tracta d’un espai de joc, esbarjo i diversió, on els nens i nenes ja s’hi troben a gust i ràpidament comencen a jugar, i on els adults, primer encuriosits, ho miren, i després, ja perden la vergonya i troben la diversió i el seu espai de joc. Animàlia és una activitat de jocs de fusta magnífica per a festes, fires i esdeveniments infantils i familiars.  

Posts relacionats

 • 06 / GEN
  Acaben les festes de nadal i tan sols ens queden 365 dies per a viure el 2018 amb la màxima intensitat!

  Acaben les festes de nadal i tan sols ens queden 365 dies per a viure el 2018 amb la màxima intensitat!

  Donem per acabades les festes de nadal i totes les activitats infantils programades en campanya nadalenca, i ho fem amb un somriure, i amb una gran satisfacció que ens omple de ganes per començar aquest 2018.

  L’equip de Plus Arts comencem l’any amb nous objectius i nous reptes personals i professionals, per a fer d’aquest 2018 un any molt màgic i especial.

 • 20 / SET
  L’Spiderman és el protagonista de les festes infantils i gaudeix jugant amb els nens i nenes!

  L’Spiderman és el protagonista de les festes infantils i gaudeix jugant amb els nens i nenes!

  L’Spiderman és un personatge molt estimat pels nens i nenes. I és que molt sovint ens trobem festes infantils on la temàtica general de la festa és l’spiderman. I que millor, si convidem al protagonista, l’Spiderman?

  Doncs amb Plus Arts és possible. L’home aranya, l’Spiderman, arribarà a la vostra festa d’aniversari per a jugar amb vosaltres: bombolles de sabó, jocs i tallers infantils seran algunes de les propostes que l’spiderman portarà per a tots vosaltres.

Pressupost per a activitats infantils

Formulari

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.