28-07-2023

Activitats per a la setmana de la mobilitat

Tornar
Actualitzat 2023-08-03

La setmana europea de la mobilitat se celebrarà la pròxima setmana del 16 al 22 de setembre de 2023, una campanya cada any més present en els pobles de Catalunya. 

Els ajuntaments tenen molt present realitzar programacions d’activitats per a la setmana de la mobilitat, com per exemple, realitzant el dia sense cotxes i omplint els carrers d’activitats infantils i familiars amb la intenció de conscienciar a infants i famílies de la importància de reduir els desplaçaments amb vehicles privats per a promoure l’ús del transport públic, així com també de l’ús de transports més sostenibles com per exemple la bicicleta, o inclús els viatges a peu.

Totes les activitats familiars que es programen per a la setmana de la mobilitat s’engloben dins la temàtica del transport, amb el màxim objectiu de sensibilitzar a la ciutadania per a  millorar la qualitat de l’aire, promoure la seguretat viària i recuperar l’espai públic. Les activitats infantils més contractades per a fer prendre consciència d’aquests factors als nens i nenes són les següents:

Activitats i circuits amb vehicles ecològics i sostenibles

El circuit de karts a pedals és l’activitat per a nens i nenes més sol·licitada per a les festes sostenibles, setmana de la mobilitat I de l’esport, perquè és una atracció que funciona a pedals, deixant de banda el motor i el fum. Els nens i nenes, i també els joves i adults, podran pujar sobre dels karts a pedals  per a donar voltes dins d’un gran circuit. Una atracció de karts divertida i d’allò més emocionant, que farà aixecar l’esperit de la competició als convidats. Val a dir que els karts a pedals són vehicles ecològics de quatre rodes, fet que els fa ser molt estables garantint un joc segur.

Un altre tipus de vehicle molt divertit per a jugar dins dels nostres circuits són els vehicles crazybikes, en aquesta ocasió són uns vehicles sostenibles de tres rodes, com si d’un tricicle es tractés, en el qual els participants hauran de pedalejar per a fer-los moure i circular pel gran circuit inflable de vehicles. Un joc ideal per a complementar el circuit de karts a pedals.

L’ús de la bicicleta cada vegada és més present a Barcelona ciutat i també als pobles del voltant, i que millor que preparar un circuit vial amb senyals i obstacles per a què els nens i nenes puguin participar amb les seves bicicletes, aprenent sobre la seguretat viària en un espai preparat i dissenyat per al joc i per a l’aprenentatge. 

Moltes vegades quan es contracten circuits de vehicles per als nens i nenes, hi ha una franja d’edat, dels nens i nenes més petits, que queden exclosos de poder participar en els circuits de karts i circuits de tricicles, per aquest motiu, des de Plus Arts hem dissenyat una activitat amb un circuit de vehicles infantils per als nens i nenes de 2 a 6 anys d’edat. 

Si busqueu una atracció infantil i familiar divertida, atractiva, única i diferent, per a la vostra setmana de la mobilitat, l’heu trobat, aquesta és Divertixocs, uns vehicles ecològics que funcionen amb la força motriu, els participants mouran els peus per a fer moure els vehicles i jugar com si d’uns autos de xoc es tractessin.

I tu, ja estàs preparant la festa de la setmana de la mobilitat? Posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem de totes les activitats disponibles per a la teva celebració al carrer.

Posts relacionats

 • 23 / MARÇ
  Activitats infantils i familiars per fer a casa

  Activitats infantils i familiars per fer a casa

  Des de Plus Arts sempre estem al vostre costat quan es tracta de viure dies en família, és per això que en aquest moment que estem vivint no us volíem deixar sols.
  A continuació us proposem algunes activitats creatives i educatives, que podeu fer des de casa amb els nens i nenes. De ben segur que us ho passareu d’allò més bé.

 • 12 / DES
  Activitats de Carnestoltes per Nens

  Activitats de Carnestoltes per Nens

  La festa de carnaval o festa de carnestoltes és una celebració que varia en el calendari segons la lluna. Enguany la festa de carnaval se celebrarà el cap de setmana del dia 23 de febrer de 2020.

  Des de Plus Arts oferim un ampli catàleg de propostes de tallers infantils, activitats de carnestoltes infantils i familiars i inflables per a festes infantils. Però no només això, perquè també tenim un munt d’espectacles familiars diferents per a les festes de carnestoltes.

Activitats relacionades

 • Divertixocs

  Divertixocs

  Aquesta activitat familiar s’anomena Divertixocs i és una activitat molt innovadora i original, alhora que atractiva i dissenyada per a divertir-nos en família, ja que abasta un ampli marge d’edats.

  Veure més

Pressupost per a activitats infantils

Formulari

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.