05-04-2021

Festa fi de curs en horari lectiu

Tornar
Actualitzat 2023-03-22

Festa fi de curs segura

Com a novetat, aquest any, totes les festes fi de curs de les escoles es celebraran en horari lectiu, i sense pares.

Els nens i nenes podran gaudir de les activitats infantils a la seva pròpia escola, juntament amb els mestres, i en horari escolar. Activitats, tallers creatius, inflables i espectacles arribaran a l’escola per a realitzar una gran festa.

Nosaltres ens desplaçarem amb tot el material, els jocs i els monitors, i ens encarregarem de muntar les activitats infantils i deixar-ho tot a punt i bonic per a què els diferents grups de nens puguin baixar a jugar. Gaudiran com ho feien abans en les festes final de curs, però en aquesta ocasió, compartint el moment amb els seus companys de classe.

Les activitats per a escoles sempre aniran acompanyades dels monitors de Plus Arts, encarregats de dinamitzar les activitats i ensenyar als nens i nenes les normes dels jocs i dels inflables. Els professors i mestres podran també jugar i participar, si ho desitgen, però no hauran de preocupar-se massa, ja que el joc funcionarà gairebé sol. Els nens i nenes s’ho passaran súper bé en la seva festa fi de curs.

L’escola i l’AMPA només ens hauran d’obrir la porta per a què puguem accedir al pati de l’escola amb el nostre vehicle, i així poder descarregar i muntar les grans activitats per a nens. Sempre demanem poder entrar la furgoneta o el camió per a descarregar amb facilitat, ja que les activitats infantils que muntem son realment grans i molt vistoses.

Recomanem que les activitats per a les festes fi de curs de les escoles puguin realitzar-se en un espai obert, a l’aire lliure, com per exemple, en el mateix pati de l’escola o en un espai ventilat. Així assegurem una de les normes d’higiene front el Covid: la correcta ventilació i purificació de l’aire.

Els diferents grups classe, baixaran junts, en grup bombolla, de manera que podran disposar de les activitats de manera exclusiva per a ells. Una vegada el grup classe hagi jugat i gaudit de la seva estona de joc, serà el moment de netejar i desinfectar les activitats per a què pugui baixar el següent grup. A més, tenim un munt d’activitats dissenyades per a facilitar la neteja i correcta higiene, com per exemple, els jocs gegants, jocs de fusta o l’activitat de circ.

Sempre recomanem que els nens juguin un mínim de 30minuts, i després demanem a l’escola un marge de 10minuts per a la desinfecció i neteja del material.

Així doncs, quan baixi el següent grup, tot estarà net i ordenat per a què puguin jugar i gaudir de l’activitat com ho han fet els primers.

Aquest any, les festes fi de curs, seran diferents, però no per això menys especials. Els nens i nenes s’ho passaran súper bé amb els seus companys, jugant i passant una feliç festa d’acomiadament del curs. Una festa fi de curs diferent, però igual o més divertida.

Posts relacionats

 • 13 / ABR
  Festes fi de curs online

  Festes fi de curs online

  Us imagineu realitzar la festa final de curs de manera virtual i online? Una festa fi de curs a través d’una videotrucada, amb jocs, animació i espectacles, per a celebrar l’arribada de l’estiu, és possible.

 • 23 / SET
  Fer cagar el tió gegant amb animació

  Fer cagar el tió gegant amb animació

  El caga tió és un personatge nadalenc que sorgeix d’una tradició catalana especialment pensada per a gaudir-la amb els nens.

Pressupost per a activitats infantils

Formulari

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.