Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
🎄 Consulta les nostres activitats per aquest Nadal. 🎅🏽
05-04-2021

Festa fi de curs en horari lectiu

Tornar

Festa fi de curs segura

Com a novetat, aquest any, totes les festes fi de curs de les escoles es celebraran en horari lectiu, i sense pares.

Els nens i nenes podran gaudir de les activitats infantils a la seva pròpia escola, juntament amb els mestres, i en horari escolar. Activitats, tallers creatius, inflables i espectacles arribaran a l’escola per a realitzar una gran festa.

Nosaltres ens desplaçarem amb tot el material, els jocs i els monitors, i ens encarregarem de muntar les activitats infantils i deixar-ho tot a punt i bonic per a què els diferents grups de nens puguin baixar a jugar. Gaudiran com ho feien abans en les festes final de curs, però en aquesta ocasió, compartint el moment amb els seus companys de classe.

Les activitats per a escoles sempre aniran acompanyades dels monitors de Plus Arts, encarregats de dinamitzar les activitats i ensenyar als nens i nenes les normes dels jocs i dels inflables. Els professors i mestres podran també jugar i participar, si ho desitgen, però no hauran de preocupar-se massa, ja que el joc funcionarà gairebé sol. Els nens i nenes s’ho passaran súper bé en la seva festa fi de curs.

L’escola i l’AMPA només ens hauran d’obrir la porta per a què puguem accedir al pati de l’escola amb el nostre vehicle, i així poder descarregar i muntar les grans activitats per a nens. Sempre demanem poder entrar la furgoneta o el camió per a descarregar amb facilitat, ja que les activitats infantils que muntem son realment grans i molt vistoses.

Recomanem que les activitats per a les festes fi de curs de les escoles puguin realitzar-se en un espai obert, a l’aire lliure, com per exemple, en el mateix pati de l’escola o en un espai ventilat. Així assegurem una de les normes d’higiene front el Covid: la correcta ventilació i purificació de l’aire.

Els diferents grups classe, baixaran junts, en grup bombolla, de manera que podran disposar de les activitats de manera exclusiva per a ells. Una vegada el grup classe hagi jugat i gaudit de la seva estona de joc, serà el moment de netejar i desinfectar les activitats per a què pugui baixar el següent grup. A més, tenim un munt d’activitats dissenyades per a facilitar la neteja i correcta higiene, com per exemple, els jocs gegants, jocs de fusta o l’activitat de circ.

Sempre recomanem que els nens juguin un mínim de 30minuts, i després demanem a l’escola un marge de 10minuts per a la desinfecció i neteja del material.

Així doncs, quan baixi el següent grup, tot estarà net i ordenat per a què puguin jugar i gaudir de l’activitat com ho han fet els primers.

Aquest any, les festes fi de curs, seran diferents, però no per això menys especials. Els nens i nenes s’ho passaran súper bé amb els seus companys, jugant i passant una feliç festa d’acomiadament del curs. Una festa fi de curs diferent, però igual o més divertida.

Posts relacionats

 • 09 / DES
  Espectacles de teatre en temps de covid

  Espectacles de teatre en temps de covid

  En temps de covid, no podem fer que tanquin els teatres, ja que la cultura és segura si tot es fa bé, i es compleixen amb totes les mesures d’higiene i de seguretat

 • 08 / MARÇ
  El circ de puces més bonic del món

  El circ de puces més bonic del món

  Us donem a conèixer un dels circs de puces més bonics del món, on nou petites puces seran les encarregades de realitzar l’espectacle de circ davant de tots els espectadors. Un espectacle de carrer, d’animació itinerant i per a tots els públics.

Pressupost per a activitats infantils

Formulari

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.