Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Inflable bola de neuInflable bola de neu

MESURES DE LA INSTAL·LACIÓ:
 • Llarg: 4 mts.
 • Ample: 3 m.
 • Alçada: 3 mts.
 • Per a nens i nenes de 3 a 99 anys.
 • Pes màxim de càrrega: 300 kg.
 • Usuaris simultanis: 4-5 persones.

L’inflable bola de neu és un inflable diferent, especial i original. És un inflable mai vist. L’inflable simula una bola de neu, i els participants podran entrar en el seu interior per a jugar amb el confeti i per a fer-se fotografies.

Aquest inflable està pensat per a nens i per adults, inclús per a què puguin entrar amb tota la família per a jugar i fer-se fotografies en el seu interior, com si d’una cabina de fotos es tractés.

L’inflable bola de neu té forma d’esfera, i és transparent, per a què en ningun moment no es perdi la visibilitat. Els que entrin en el interior de l’inflable veuran l’exterior, i els de fora a la inversa, podran veure l’interior de l’inflable. És per aquest motiu que la bola de neu inflable permet el poder realitzar fotografies, amb els usuaris dins la bola jugant i passant-ho genial. A més, l’atracció inflable disposa d’un teló de fons, ja incorporat, ideal per a què les fotografies quedin molt boniques.

Aquest inflable és ideal per a sorprendre als convidats, per a posar-lo en espais interiors i exteriors i per a totes les edats. A més, el lloguer de l’inflable sempre anirà acompanyat dels monitors de PlusArts, per a què puguin dinamitzar l’activitat inflable i la entrada i la sortida del personal.

La bola de neu inflable és contractada a l’Hivern i a l’estiu. A l’Hivern perquè l’estació acompanya i convida a gaudir d’una atracció especial on tots els nens i nenes podran complir el somni de jugar amb la neu, en unes condicions tèrmiques agradables. La imaginació haurà d’estar a l’abast de tots, ja que la neu serà confeti blanc que caurà en forma de neu per sobre de tots els jugadors. I a l’estiu, per a crear una experiència única i diferent, on el joc serà el protagonista dins la bola de neu.

L’inflable també és molt contractat en centres comercials o per associacions de comerciants o ajuntaments en època nadalenca, ja que és un inflable genial per a festes de nadal on els nens i les famílies podran jugar, passar-ho bé, i de pas, podran fer-se una o varies fotografies com a record de l’esdeveniment.

Sigui nadal, hivern, primavera, estiu o tardor, qualsevol època de l’any serà genial per a viure una experiència única amb la bola de neu inflable.Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís
 • Si et trobes fora d'aquestes zones, truca'ns i explica'ns la teva proposta

Preguntes Relacionades

Què és la bola de neu?

La bola de neu és una atracció inflable en la que les persones poden entrar en el seu interior per a jugar o fer-se fotografies.

Quantes persones poden entrar dins la bola de neu?

Dins la bola de neu poden entrar fins a un màxim de 4 persones al mateix temps.

Què mesura la bola de neu?

La bola de neu té 3 metres de diàmetre, encara que disposa d’un túnel al darrera de la mateixa, per a poder entrar amb facilitat, de manera que la llargada s’amplia a 4,5metres.

Quan espai es necessita per a muntar la bola de neu?

Per instal·lar la bola de neu inflable es necessita un espai mínim de 4x4metres.

Com és la bola de neu?

La bola de neu és una esfera de 3 metres de diàmetre, de plàstic, i dissenyada per entrar en el seu interior.

Com s’entra a la bola de neu?

Per entrar dins la bola de neu és important fer-ho sense sabates, i s’entra per la part del darrera de la mateixa, obrint dues cremalleres que es troben en un túnel preparat per a què els convidats puguin entrar amb facilitat sense que la bola es desinfli.

Què hi ha dins la bola inflable?

Dins la bola inflable hi ha aire, que es va renovant constantment per les dues sortides d’aire que disposa, així com també, s’hi troben els elements que es vulguin incorporar per al joc, ja poden ser globus o confeti simulant la neu.

Com funciona la bola de neu?

Per fer funcionar la bola de neu és important tenir un punt de llum a 220v i cal connectar-hi la turbina d’aire de 750cv.

Per què serveix la bola de neu?

L’atracció de la bola de neu és un element decoratiu i de joc que està dissenyada per a jugar en el seu interior amb el confeti que simula la neu, i a més, els convidats podran fer-se fotografies, com si d’un photocall nadalenc es tractés.

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Inflable Amazones

  Inflable Amazones

  L’inflable del amazones és un bonic castell inflable decorat i ambientat amb bonics animals de la selva. El lloguer del castell inflable amazones o castell inflable de la selva és genial per a festes infantils on es vulgui oferir un inflable per saltar molt visual.
  Inflable Standard
  Veure més
 • Inflable Puppy Land

  Inflable Puppy Land

  Un altre dels castells inflables infantils per a nens de 0 a 5 anys és l’inflable en forma de gos que disposa d’una rampa tobogan.

  Inflable Standard per a nens de 0 a 5 anys
  Veure més
 • Inflable selva

  Inflable selva

  L’inflable la selva és un castell inflable de forma quadrada que disposa d’animals inflables en el seu interior, que faran d’obstacles per a què els nens i nenes de 3 a 5 anys puguin jugar i passar-s’ho molt bé.

  Inflable Standard

  Veure més