20-04-2023

Inflables marins a la inauguració del port de Badalona

Tornar
Actualitzat 2023-04-20

El nostre inflable pirata i l’inflable oceà han estat presents a la inauguració realitzada al port de Badalona, amb l’inici del gran projecte amb les obres del canal de Badalona. Una festa multitudinària on tot estava pensat amb la temàtica marina, i on els convidats podien endinsar-se en un espai lúdic ple d’activitats, jocs, inflables i tallers per a viure en família.

El lloguer dels inflables del mar van estar contractats tot el dia, de manera que no es va parar les atraccions inflables ni al migdia, i les famílies van poder gaudir d’una llarga vetllada d’activitats infantils i familiars gratuïtes per a tots.

L’afluència de participació va ser fantàstica, i tothom va poder jugar i gaudir de les activitats, que estaven pensades per a diferents grups d’edat. Per exemple, l’inflable oceà és un inflable amb temàtica del mar i amb obstacles en el seu interior que simulen animalons marins, com un pop, un dofí, i un peix... aquest inflable de salt estava muntat per als nens i nenes de 3 a 12 anys, i en canvi, l’inflable pirata, que és un inflable gegant amb tobogan i obstacles, amb un vaixell i elements dels pirates, estava muntat per a què hi poguessin saltar i gaudir nens i nenes de 6 a 12 anys. A més, també hi havia jocs gegants per a jugar en família. Un esdeveniment a Badalona amb el lloguer d’inflables, on absolutament estava tot controlat per a nens de totes les edats.  

Lloguer de castells inflables a Badalona

Els inflables de Plus Arts són inflables estèticament espectaculars, tots ells pintats a mà, i pensats en cada detall per a sorprendre a les famílies oferint una neteja i una estètica molt cuidada. A més, les normes d’ús i instal·lació dels inflables les complim al peu de la lletra, oferint sempre atraccions i lloguers d’inflables segurs, que inclouen el muntatge, desmuntatge i el monitoratge durant totes les hores de duració de les festes i dels esdeveniments.

La seguretat de tots els participants per a nosaltres és la nostra prioritat, i per aquest motiu no entenem el lloguer dels inflables infantils sense el propi personal de l’empresa que pugui realitzar una correcta instal·lació i control del bon ús del servei. Amb Plus Arts sempre estarà tot inclòs per assegurar l’èxit i la seguretat de l’esdeveniment.

No dubteu de donar una ullada a la preciosa fotografia que us mostrem de la festa a Badalona amb els inflables infantils de Plus Arts. Una imatge on s’hi veuen pirates, animalons marins, molts nens i nenes, famílies i en la qual s’hi respira molta alegria i diversió.

Posts relacionats

 • 12 / JUNY
  Millors activitats infantils en la nova normalitat

  Millors activitats infantils en la nova normalitat

  Us presentem un llistat amb les millors activitats infantils i familiars dissenyades i adaptades per a gaudir en la nova normalitat. Activitats per a nens i famílies, pensades i estudiades per a seguir amb totes les mesures sanitàries i higièniques enfront el COVID-19, i que ens permetran gaudir de les festes amb la màxima normalitat.

 • 06 / FEB
  Contractació de festes holi per a festes fi de curs

  Contractació de festes holi per a festes fi de curs

  Últimament són moltes les escoles i AMPA ‘s que ens pregunten per a realitzar festes holly a l’escola, o inclús per a contractar les festes holi per les festes fi de curs.

  I sí, nosaltres realitzem festes holy! Són festes originals i molt divertides. A més, són festes que ens transporten al món de la fantasia, omplin l’aire i cada racó de colors i il·lusió.

Activitats relacionades

 • Jocs gegants

  Jocs gegants

  Els jocs gegants és una de les activitats familiars que ofereix més riques estones de joc. I és que els jocs de Plus Arts són ben autèntics, ja que disposem d’una amplia col·lecció de jocs gegants, fets a mà i amb fusta natural, de dimensions gegants.

  Veure més
 • Inflable pirata

  Inflable pirata

  L’inflable pirata és un castell inflable amb obstacles per a poder jugar i passar-ho molt bé. És un inflable per a nens i nenes de 6 a 12 anys, en el qual podran jugar, saltar i tirar-se pel gran tobogan inflable.

  Inflable Standard
  Veure més
 • Inflable oceà

  Inflable oceà

  Presentem l’inflable oceà, de forma rectangular i amb una entrada molt bonita marina. Aquest inflable disposa d’animals marins en forma d’obstacles en el seu interior, així com dofins, crancs, etc.


  Inflable Standard
  Veure més
 • Inflable del mar

  Inflable del mar

  Un altre dels castells inflables per a nens de 3 a 5 anys és l’inflable del mar. Un castell inflable de forma rectangular que disposa d’obstacles simulant animals marins inflables en el seu interior.

  Inflable Standard

  Veure més

Pressupost per a activitats infantils

Formulari

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.