Orquestres

En l’organització d’una festa major, mai no pot faltar una o varies orquestres, que dinamitzaran les festes de la millor manera possible: amb música!

Disposem de diferents tipus d’orquestres, per a què puguin adaptar-se a qualsevol poble o ciutat, depenent del públic al que van dirigides i la intenció o objectiu de l’organització.

Així doncs, estarem oberts a escoltar-vos perquè ens expliqueu quina és la vostra idea amb la contractació de l’orquestra, i a partir d’aquí estudiarem totes les propostes per a oferir-vos la orquestra que esteu buscant per a la vostra festa major.

Si els ciutadans del vostre poble o ciutat estan acostumats a una orquestra de festa major per a ballar i gaudir d’una fantàstica vetllada de balls, no dubtarem en mirar-vos una orquestra que comenci amb un repertori de balls de saló, i que mica en mica es vagi animant amb cançons més actuals i marxoses per a què persones de totes les edats puguin sortir a ballar.

En canvi, si ens comenteu que esteu acostumats a portar una orquestra de festa major, que només sigui per a escoltar, mirarem d’oferir-vos orquestres de versions, o d’altres orquestres que us ofereixin un bon concert adaptat per al vostre territori.

És ben cert que d’orquestres hi ha per a tots els gustos, és per això que només cal una mica de psicologia per a entendre al client i oferir-los el tipus de música que estan buscant.

Des de Plus Arts treballem de manera exclusiva amb orquestres professionals, i serem nosaltres mateixos els encarregats de realitzar la contractació, a la vegada que estarem presents de gestionar i coordinar tot el que sigui necessari el dia de l’esdeveniment.

Una altre factor important a destacar de les orquestres és la quantitat de components que hi poden estar tocant a sobre d’un escenari, que aquests poden ser des de 4 o 5 músics, fins a 15 músics, tocant en viu i en directe per a la vostra festa major.

Tots aquests factors dependran una mica també del tipus de festa major que esteu buscant, del tipus de poble o ciutat, si és gran o petit, i sense enganyar-nos, també depèn del tipus de pressupost que un Ajuntament o associació vulgui gastar-se per la orquestra de la festa major. Tot anirà interrelacionat, i des de Plus Arts us ajudarem a trobar la millor orquestra per a la vostra festa, no ho dubteu.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Festa de l'escuma infantil

  Festa de l'escuma infantil

  La festa de l’escuma és una activitat molt esperada pels nens i adults en les festes majors d’estiu. Us oferim una festa de l’escuma amb música i molta animació que refrescarà l’ambient i deixarà gaudir a petits i grans. A més, també disposem de la festa de l’escuma de color, o la festa de l’escuma amb pilotes gegants.

  Veure més
 • Grups musicals

  Grups musicals

  Els grups musicals per amenitzar les festes majors són propostes ideals per a pobles i ciutats on es desitgi animar la festa amb música actual o per a ballar. Disposem de diferents grups musicals, que s’adaptaran a cada festa segons el seu públic i la intenció de cada organitzador. Grups de dos fins a vuit components en escena.

  Veure més
 • Habaneres

  Habaneres

  I si us decanteu per un grup d’havaneres, posarem a la vostra disposició diferents opcions de grups musicals que us oferiran un repertori de cançons amb les havaneres més populars i tradicionals. Us cantaran les havaneres més conegudes en el territori català, on les veus aniran acompanyades de diversos instruments.

  Veure més