Orquestres

En l’organització d’una festa major, mai no pot faltar una o varies orquestres, que dinamitzaran les festes de la millor manera possible: amb música!

Disposem de diferents tipus d’orquestres, per a què puguin adaptar-se a qualsevol poble o ciutat, depenent del públic al que van dirigides i la intenció o objectiu de l’organització.

Així doncs, estarem oberts a escoltar-vos perquè ens expliqueu quina és la vostra idea amb la contractació de l’orquestra, i a partir d’aquí estudiarem totes les propostes per a oferir-vos la orquestra que esteu buscant per a la vostra festa major.

Si els ciutadans del vostre poble o ciutat estan acostumats a una orquestra de festa major per a ballar i gaudir d’una fantàstica vetllada de balls, no dubtarem en mirar-vos una orquestra que comenci amb un repertori de balls de saló, i que mica en mica es vagi animant amb cançons més actuals i marxoses per a què persones de totes les edats puguin sortir a ballar.

En canvi, si ens comenteu que esteu acostumats a portar una orquestra de festa major, que només sigui per a escoltar, mirarem d’oferir-vos orquestres de versions, o d’altres orquestres que us ofereixin un bon concert adaptat per al vostre territori.

És ben cert que d’orquestres hi ha per a tots els gustos, és per això que només cal una mica de psicologia per a entendre al client i oferir-los el tipus de música que estan buscant.

Des de Plus Arts treballem de manera exclusiva amb orquestres professionals, i serem nosaltres mateixos els encarregats de realitzar la contractació, a la vegada que estarem presents de gestionar i coordinar tot el que sigui necessari el dia de l’esdeveniment.

Una altre factor important a destacar de les orquestres és la quantitat de components que hi poden estar tocant a sobre d’un escenari, que aquests poden ser des de 4 o 5 músics, fins a 15 músics, tocant en viu i en directe per a la vostra festa major.

Tots aquests factors dependran una mica també del tipus de festa major que esteu buscant, del tipus de poble o ciutat, si és gran o petit, i sense enganyar-nos, també depèn del tipus de pressupost que un Ajuntament o associació vulgui gastar-se per la orquestra de la festa major. Tot anirà interrelacionat, i des de Plus Arts us ajudarem a trobar la millor orquestra per a la vostra festa, no ho dubteu.


Truca'ns al 620 72 42 08
Sol·licita informació sense compromís

Opinions dels nostres clients a Google

Activitats relacionades

 • Inflables

  Inflables

  I per a les festes majors infantils, us oferim un munt d’activitats familiars i per a nens, com per exemple, els castells inflables que convidaran als nens i nenes a saltar i passar-ho molt bé. Demana’ns el nostre catàleg d’inflables i us presentarem tots els castells inflables que podem posar a la vostra festa infantil de festa major.

  Veure més
 • Grups musicals

  Grups musicals

  Els grups musicals per amenitzar les festes majors són propostes ideals per a pobles i ciutats on es desitgi animar la festa amb música actual o per a ballar. Disposem de diferents grups musicals, que s’adaptaran a cada festa segons el seu públic i la intenció de cada organitzador. Grups de dos fins a vuit components en escena.

  Veure més
 • Discomòbil de festa major

  Discomòbil de festa major

  En una festa major no hi pot faltar la música, és per això que des de Plus Arts disposem de Discjòckeys que us muntaran una discomòbil ideal per a la vostra festa. Disposem de diferents equips de so i diferents formats de discomòbil per a què s’adaptin a qualsevol esdeveniment, ja sigui una festa major de poble o una gran festa major.

  Veure més