27-01-2023

Plus Arts, empresa compromesa amb el medi ambient

Tornar
Actualitzat 2023-01-27

Qui ens coneix sap que l’equip de Plus Arts té una filosofia de treball ferm i clar, ens agrada oferir un servei professional al client, i sempre sota uns criteris prèviament meditats i consensuats amb el nostre equip de treball.

Això ens ha fet que a la nostra primera reunió de 2023, prenguéssim una decisió: La decisió.

Compromesos amb el medi ambient

Sabem que totes les accions que realitzem tenen un impacte directe en el medi ambient, i per aquest motiu, sent conscients d’aquest fet, hem apostat per a prendre la decisió de ser més respectuosos amb les nostres activitats infantils i familiars, intentant meditar prèviament sobre la cura del nostre entorn natural i el desenvolupament sostenible, a l’hora de crear els nostres nous projectes i activitats per a nens.

Objectiu 2023: disminuir el consum d’aigua

Encara que ja fa anys que apostàvem per aspectes més senzills com el reciclatge, o inclús la realització de tallers infantils per a nens amb materials reciclats i altres elements per donar-les un segon ús, aquest any hem apostat per ser més conscients sobre l’ús responsable de l’aigua.

Per fer front al consum responsable de l’aigua, hem decidit deixar d’oferir inflables d’aigua. Una iniciativa que estem segurs que ens farà perdre clients, però alhora guanyar, créixer i creure en els nostres valors.

A l’estiu de 2022, molts ajuntaments de Catalunya anunciaven clarament que teníem un problema important amb l’aigua, i és que vam viure un greu episodi de sequera, cosa que va fer que molts pobles tinguessin restriccions importants sobre el consum de l’aigua. Va ser un moment crític, quan amb la profunda calor i amb el gran risc d’incendis, molts pobles de Catalunya temien el fet de no poder utilitzar l’aigua en moments de perill. En tot cas, els ajuntaments i des de la Generalitat van prohibir la realització d’activitats d’oci i lleure on el consum d’aigua fos excessiu, com per exemple, els inflables d’aigua.

Els inflables d’aigua queden descatalogats

Els inflables d’aigua requereixen de moltíssims litres d’aigua per al seu ús, primerament, perquè necessiten que s’omplin les piscines, on cauen els nens i nenes, i on hi caben una infinitat de litres d’aigua, un aigua que s’ha d’anar regenerant, omplint i netejant constantment. A més, per a què els nens caiguin pels tobogans de plàstic, aquests han d’estar mullats, i per tant, s’ha de tenir la mànega oberta constantment durant tot el servei. El gasto d’aigua és exagerat, i si ho parem a pensar, és tan necessari?

Noves activitats d’aigua amb un consum mínim

Ens plantegem crear i dissenyar noves activitats d’aigua, on els infants puguin gaudir i refrescar-se en els dies de calor, però on el consum d’aigua sigui mínim. És cert que els nens i nenes necessiten diversió i remullar-se els dies d’estiu, però podem fer-ho amb activitats més responsables i respectuoses amb la conservació del medi ambient. Sabem que des de Plus Arts podem fer-ho!

Conscients dels nostres actes, un compromís amb el planeta

Treballem per proporcionar un valor afegit a les nostres activitats, satisfaent les necessitats del client sense posar en perill a les generacions futures.

T’uneixes al nostre repte? És hora de respectar l’entorn!

Posts relacionats

 • 13 / ABR
  Festes fi de curs online

  Festes fi de curs online

  Us imagineu realitzar la festa final de curs de manera virtual i online? Una festa fi de curs a través d’una videotrucada, amb jocs, animació i espectacles, per a celebrar l’arribada de l’estiu, és possible.

 • 08 / GEN
  Taller de màscares online par a carnestoltes

  Taller de màscares online par a carnestoltes

  El taller de màscares online és un dels tallers de manualitats virtuals més contractats per aquest Carnaval. Un carnestoltes 2021 molt diferent, però que adaptarem realitzant un munt de tallers de manualitats online per ajuntaments, escoles i biblioteques. El taller de màscares online serà gaudit per molts nens i nenes i per moltes famílies, enguany, des de casa.

Pressupost per a activitats infantils

Formulari

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.